Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By nsBeckie
zdravstveno... emotivno... shvatite to kako hocete... ali sta biste izdvojili kao nesto najgore sto ste doziveli i preziveli u svom zivotu?

evo ja cu da izdvojim dve stvari, koje mi nekako logicno prve padaju na pamet:

1. napad žuči - ko to nije doziveo, (srecom) ni ne moze da zamisli kakav je to osecaj... kao da se citav organizam raspada, a covek je bespomocan bilo sta da ucini da sebi pomogne... definitivno broj jedan za mene, jer sam dok je to trajalo u pojedinim momentima bila ubedjena da cu umreti... totalni uragan u organizmu

2. kada sam bila napadnuta usred noci u svom stanu od strane jedne pomahnitale osobe... nisam zadobila nikakve teske povrede (iako se jos uvek cudim kako nisam zaradila besnilo od jednog ujeda), ali pretrpljeni strah posle i razmisljanja tipa "a sta da je ta osoba imala noz?" ostavili su neke traume, tako da se jos strecam kada mi neko zvoni na vrata a ja ne ocekujem nikoga, cak i u po bela dana... (jadni postari me retko nalaze kod kuce :lol: )

dakle, izvolite, pisite... sta u vasem secanju ili u tom trenutku dok vam se desavalo predstavlja nesto najgore, najuzasnije, nesto za sta kazete 'hvala bogu/boginji/sudbini da sam to preziveo/la'?
Korisnikov avatar
By Dina
Pobacaj :( Nezeljen naravno... Imala sam kojesta u zivotu, i napad i bolesti i bolnice i svasta nesto... Sve je to tesko ali razmisljam - bilo pa proslo... To je zivot i lepe i ruzne stvari. Ali od pobacaja se nisam oporavila i koliko god vremena da prodje uvek me ista tuga uhvati kad se setim. Kazu da kad dodje dete onda se to zaboravi, ma ne verujem da mogu da zaboravim ali ako moze da ublazi bol bice dobro...
Korisnikov avatar
By walt333
Najgore iskustvo u mom zivotu je kada su me strpali u bolnicu jer mi nije bilo nesto u redu sa ocima. Jos sam tako trckara po onom odeljenju, svadjao se sa setrama, pickarao doktora(maad bogme i on je mene), slusao ispovesti deda, bio dezurni svestenik za ispovedanje svim babama. Kao vrhunac posto je sve bilo dramaticno, hocu li necu li na operaciju, hoce li nece li postaviti losu dijagnozu i time mi upropastiti zivot, napravio sam frizuru James Deana i marsirao hodnicima i bio "Buntovnik bez razloga" :plavuso:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
verbalno nasilje u skoli zato sto sam gay, pre 7,8 godina. u jednom trenutku sam hteo da se ispisem iz skole ali sam odustao jer nisam znao kako roditeljima to da objasnim. da mi nije bilo najbolje drugarice kuzim da bih skroz odlepio
Korisnikov avatar
By maka
uuuu ima ga na pretek :smeh:

1. Oluja 1995, imala sam 6 godina

2. dan pred polazak u osnovnu skolu u BGu upadnem u shath pun govana :smeh: i to u jedinoj normalnoj garderobi koju sam imala,dodjem kuci sva govnjava i dobijem samarcinu :smeh: sad je jako smesno,al onda i nije bilo

3. pad s motora kad sam mislila da sam mrtva :drama:

4. kad sam stavila celu supenu kasiku rena u usta (stvarno to nikad necu zaboraviti)

ima jos puno i ima jos ozbiljnijih stvari,ali me mrzi da otvaram dusu :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ima nekoliko ruznih stvari. Recimo kad me je otac posle gadne bolesti pitao "Izvini, ko si ti?"
Korisnikov avatar
By luciferin91
kada mi je jedan decko u punom autobusu vikao da sam peder. :sveca:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
uh..

1. Batine koje sam dobio pred cijelim naseljem, samo zato sto se nisam vratio kuci prije mraka. Uzasno iskustvo, uzasno ponizenje koje ni dan-danas nisam oprostio mami.
2. Dvije nedelje u bolnici zbog trovanja, uzaaaaasni bolovi i gomile injekcija i infuzija. Ostao ziv za dlaku, smrsao sa 42kg na 28kg (imao sam 11 godina)...
3. Smrt oca. Iako ocekivana, jako teska...
4. Tusiranje hladnom vodom u sred zime u studentskom domu.
5. Silovanje u trecem srednje (ovo bih da pojasnim. Nije bilo fizicke prisile, covjek me je ucjenjivao da ce svima ispricati za mene ukoliko ne spavam sa njim. Ja glup i mlad, on star i odvratan.)
7. Kriza.
8. Saobracajka prije mjesec dana. Okretanje niza stranu, uz Black Eyed Peace :)

Sta sam sve nabrojao... :doh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Tuširanje ledenom vodom u zimsko doba, usled pokvarenog bojlera u jednom neprijatnom iznajmljenom stanu.
:ledeni:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by CokoladnaBananica

uh..

1. Batine koje sam dobio pred cijelim naseljem, samo zato sto se nisam vratio kuci prije mraka. Uzasno iskustvo, uzasno ponizenje koje ni dan-danas nisam oprostio mami.
2. Dvije nedelje u bolnici zbog trovanja, uzaaaaasni bolovi i gomile injekcija i infuzija. Ostao ziv za dlaku, smrsao sa 42kg na 28kg (imao sam 11 godina)...
3. Smrt oca. Iako ocekivana, jako teska...
4. Tusiranje hladnom vodom u sred zime u studentskom domu.
5. Silovanje u trecem srednje (ovo bih da pojasnim. Nije bilo fizicke prisile, covjek me je ucjenjivao da ce svima ispricati za mene ukoliko ne spavam sa njim. Ja glup i mlad, on star i odvratan.)
7. Kriza.
8. Saobracajka prije mjesec dana. Okretanje niza stranu, uz Black Eyed Peace :)

Sta sam sve nabrojao... :doh:
Ala si se ti napatio, zlato malo...
:mazi:
By faxsimil
Trudim se da ružne stvari ne pamtim, ali ima par događaja koja ne mogu da zaboravim.

1. Trovanje oca amonijakom (bio sam srednjoškolac, ćale se otrovao, dugo je bio sam u garaži, hitna pomoć, reanimacija, borba za život, preživeo i danas ima psihičke posledice, potpuno drugojačiji čovek)

2. Treča godina srednje škole i afera "Faxi je gay" - ja sam to kulirao, pravio se lud, ali posle par meseci imao sam posledica, psihičkih, ali sve se to dobro završilo.

3. Saobraćajka - mart 2006. godine sa drugaricom krenuo do jednog obližnjeg grada, pokupili tri stopera, zima, sneg, ja izgubim kontrolu, pređem na suprotnu stranu i pravo pod kamion. Probudio sam se posle sati u zdravstvenom centru, nisu mi dozvolili da tri dana sebi vidim facu, helihopter je bio u pripravnosti za prevoz na VMA. Dvadeset dana boravka u bolnici, neviđeno iskustvo, nikada neću zaboraviti, tih dana je umro i Milošević.

4. Smrt babe koja je umrla na moj rođendan.

5. Izjava oftamolga da ne može da mi utvrdi tačnu dioptriju, da mi se vid pogoršao, i da je problem mog desnog oka, nešto sa čime se on prvi put susreće.

6. Kada sam samog sebe oralno zadovoljio :smeh: :smeh: :smeh:

7. Imao sam 13 godina kada sam se izgubio u Istanbulu! Našli su me posle 10 sati potrage! :smeh:

8. Odlazak iz Sarajeva!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by faxsimil

3. Saobraćajka - mart 2007. godine sa drugaricom krenuo do jednog obližnjeg grada, pokupili tri stopera, zima, sneg, ja izgubim kontrolu, pređem na suprotnu stranu i pravo pod kamion. Probudio sam se posle sati u zdravstvenom centru, nisu mi dozvolili da tri dana sebi vidim facu, helihopter je bio u pripravnosti za prevoz na VMA. Dvadeset dana boravka u bolnici, neviđeno iskustvo, nikada neću zaboraviti, tih dana je umro i Milošević.
Onda je to bilo 2006., a ne 2007. godine.
By faxsimil
@Deni

da,da,da u pravu si. Nikako nije mogla da bude 2007!
Korisnikov avatar
By antibiotic
Saobracajna nesreca, ne moja, ali desila se pred mojim ocima u Grckoj pre 6 godina.

Neko drustvo je pretrcavalo magistralu da bi uhvatili autobus do grada. Jedan auto se zaleteo i udario devojku koja se ispreturala po haubi i pala na asfalt sva polomljena u pozi koju necu zaboraviti celog zivota.
By Speculum Columbae
Smrt dobrog i vernog prijatelja. Do sada, najgore iskustvo u mom čitavom životu. Sve što mi se pre i posle toga događalo je sitno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Naravno da ono tuširanje ledenom vodom usred zime nije bilo moje najgore iskustvo, kamo lepe sreće da jeste, ali zaista ne mogu da se prisećam svih ružnih stvari, muka mi je.
Sad mi je palo na pamet grozno iskustvo iz leta 2008., kad su nas petoricu pokupili u cik zore u krugu katedrale, dok smo pevali i prskali se u fontani.
Nismo se ni osvestili, ni shvatili šta se dešava, a već smo bili u marici i na putu za Kraljevića Marka, pa u prdekanu na 12 časova.
To mora da nas je neka obesna babetina prijavila kako pevamo i družimo se.
:pljuje:
Crkle dabogda grozne babetine !
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
U sedmom razredu osnovne skole, nas tri smo se vracale sa filma, iz bioskopa,
i isle prvo da ispratimo ovu jednu drugaricu preko puta, pa da se vratimo...
Tamo su nas napala dva lika, ove dve su pobegle, a ja posto sam, jel'te
takva kakva sam, ostala ...

... i najebala. Nisu me silovali, ali me ovaj jedan naterao, pod pretnjom nozem,
da mu pushim, onda su me udarili pesnicom i pala sam...

... osvestila sam se par sati kasnije, i jedno sto od tada pamtim je da
sam besomucno prala usta nad lavaboom...

:sigh:

Moji su zvali muriju, ali ... nikada nista...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by faxsimil

7. Imao sam 13 godina kada sam se izgubio u Istanbulu! Našli su me posle 10 sati potrage! :smeh:

Ova tema je jako teska... :(

No da unesem malo pozitivne energije - ja sam se isto izgubila u Istanbulu no to mi spada u lepsa iskustva, eto kako se stvari mogu gledati sa vise strana :) Naime nije lepo iskustvo jer nisam imala pojma kako da dodjem do hotela i niko nije znao engleski, imala sam malu karticu pomocu koje se mogao naci hotel ali ni to mi nije pomagalo... Ali ljudi, uglavnom muskarci su bili tako ljubazni, osmehivali su mi se i govorili nesto utesno na turskom... Nisam naravno razumela ali vidis po izrazima lica. Jedan mi je ponudio neko voce koje je imao a nikad takvo voce nisam videla ni pre ni posle, ali delovalo je, osecala sam se kao mala devojcica (a bila sam vec devojka) kojoj neko kaze - evo uzmi ovo, bice sve u redu. Na kraju sam pronasla devojku koja je govorila engleski ali i ona nije znala gde je hotel nego je stala do nekog prodavca kokica i on je njoj pricao na turskom a ona meni prevodila na engleskom. Otisla sam tamo gde je rekao kad... imam sta i da vidim, to uopste nije moj hotel ali jeste iz lanca tih hotela. Udjem ja i pitam gde je moj hotel, recepcionar je naravno znao ali opet je to bilo podji tamo ne znam kamo... Na srecu jedan covek koji je tu stajao je ponudio da me otprati. On je bio iz Istanbula ali je studirao u Velikoj Britaniji i savrseno je govorio engleski. On mi se malo udvarao ali nije bio napadan, ja sam to odbila ali me je dopratio do hotela, ja mu zahvalila i tako... :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa što se bez vodiča šetate sami po Istanbulu, kad vam je loša orijentacija ?
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Telefonski poziv: "Cao, blablabla, znas testirao sam se i imam HIV, trebalo bi da odes da se testiras"

Akutno zapaljenje zucne kese, previjam se u bolovima.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ju, naopako, Njuškalo... Baš neprijatno...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by *deni*

Pa što se bez vodiča šetate sami po Istanbulu, kad vam je loša orijentacija ?

:D

Moja orijentacija je katastrofalna... no Istanbul nije tako tezak za snalazenje, iako je ogroman grad, svako sa nesto boljom orijentacijom moze da se snadje bez problema. Inace sad se setih da smo Loni i ja imali tu isto jako negativno iskustvo deset godina kasnije kad smo opet isli u Istanbul. Snalazili smo se sami, isli peske i prevozom, Lonijeva orijentacija je nesto bolja nego moja. :lol: Nego jedno vece smo otisli na sasvim drugi kraj grada i dugo se zadrzali te uzeli taksi. Dospeli smo u ruke nekog mafijasa koji nas je vodio okolo grada dok je taksimetar samo brojao... Nama je orijentir bila Kapali carsija, za koju zna svaki turista a kamoli domaci, a ovaj navodno nije znao... Jurio je kao mahnit a kad je udario coveka i nije zastao postalo nam je jasno sa kim imamo posla. Loni kaze da se odsekao a ja posto sam u takvim situacijama jako sabrana nastojala sam da ludaka smirim i kao osmehujem se nesto... Na kraju je Loni video neki poznat objekat i rekao mu da stane i tako izadjosmo (nismo smeli ni mnogo daleko da stanemo da nas ne napadne)... Platili smo ogromnu cenu ali bilo nam je nakon onog udaranja coveka samo da izadjemo :iskolacen: Inace i drugi turisti su imali problema sa taksistima u Istanbulu i rekli su nam da ne vredi ni da prijavljujemo policiji... tako da ako ste tamo ne idite taksijem, ostalo je super :)
By faxsimil
Ja sam bio dete kada sam se izgubio, moji su bili u Kapali carsiji, jednostavno je majka zagledala u neke bakarne ibrike, a mene je ponelo sarenilo, i tako sam setao, izasao iz Kapali carsije i setao ulicama i dosao do Plave dzamije, tu su me i pronasli u haremu. Sada se jako dobro snalazim u Istanbulu, poslednjih godina sam cesto isao, mada se taj grad svakim danom sve vise izgradjuje. Jos jednom sam imao neprijatnosti, imao sam 19 godina, setao sam gradom i video jako arhitektonski lepu kucu, uzeo sam aparat da slikam, i od jednom su izletala dva policajca, imali su oruzija na sebi, ako da je Afganistan, uzeli su aparat, rekli su da je ovo Nemacka ambasada, posle krace rasprave, vratili su aparat, ali su slike izbrisali. I da jednom me je zamalo tramvaj pregazio!
Korisnikov avatar
By Vespertine
Prvo shto mi je palo na pamet je oruzhana pljachka. Pocheo da radim u kladionici u BG, tek nekih 10ak dana kad upadaju 2 maskirana lika, pola sata sam sedeo sa uperenim pishtoljem u facu dok su oni pokupili pare i chekali povoljan momenat da izadju. Posle uvidjaja policije i dolaska gazde, gazda sa nekim svojim glavonjama zakljucha kladionicu i ispremlate me, trazeci da ja nadoknadim pare, jer su ih meni ukrali. Sat vremena konstantnog fizichkog nasilja, gde otprilike posle 15 minuta izgubish toleranciju na bol i sve ti je jedno.

Na kraju se ispostavlja da taj gazda nameshta te kradje i ucenjuje radnike i da nisam ni prvi a verovatno ni poslednji koji je to proshao.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Vespertine

Prvo shto mi je palo na pamet je oruzhana pljachka. Pocheo da radim u kladionici u BG, tek nekih 10ak dana kad upadaju 2 maskirana lika, pola sata sam sedeo sa uperenim pishtoljem u facu dok su oni pokupili pare i chekali povoljan momenat da izadju. Posle uvidjaja policije i dolaska gazde, gazda sa nekim svojim glavonjama zakljucha kladionicu i ispremlate me, trazeci da ja nadoknadim pare, jer su ih meni ukrali. Sat vremena konstantnog fizichkog nasilja, gde otprilike posle 15 minuta izgubish toleranciju na bol i sve ti je jedno.

Na kraju se ispostavlja da taj gazda nameshta te kradje i ucenjuje radnike i da nisam ni prvi a verovatno ni poslednji koji je to proshao.

E, nesto slicno se desilo i mojoj prijateljici. Samo sto u ovom slucaju nije gazda namjestio, vec je vjerovao da je ona kriva.

Uzas, uzas, uzas...
Korisnikov avatar
By maka
jedno od najgoreg... kad mi se udavila jedna od tad najboljih drugarca i to na dan kad sam usla u finale svetskog prvenstva..to finale sam igrala nadrogirana,uzas!
Korisnikov avatar
By IriS
potiskivanja je meka. a ja sam kraljica potiskivanja, pa se mnogih gluposti ne sećam.
jbg, znam, umreću od srčke na sred ulice, ali ću bar umreti ne misleći o glupostima koje su mi se dogadjale.

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Sigurno smrt momka sa kojim sam bila u vezi tri godine.
Proslo je od tada dosta vremena, ali o tome dalje jako retko progovaram.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by IriS

potiskivanja je meka. a ja sam kraljica potiskivanja, pa se mnogih gluposti ne sećam.

:cvetduga:

same here.

što može takođe imati negativne posledice - tipa mogu dva puta da se opečem na istu ringlu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!