Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ako vas muči neizvesnost?

Ako ne znate KO JE onaj pravi?

Ako želite saznati tačan datum povratka *denijevih* kaseta?

Ako sanjate sedmicu na LOTO-u?

Ako sumnjate u američko sletanje na Mesec?

Ako niste dobili akcije NIS-a?

TU JE ASTROLOG BRANKO

Vojvođanski astrolog, hiromant, belomagijaš, iscelitelj, vidovnjak Branko Životin iz Novog Sada.

Proricanjem sudbine se bavi 30 godina gde su ga ljudi prozvali da je vidovnjak jel im je sve pogađao i one najsitnije stvari iz njihovog života. Za sada je izuzetno tražen na prostorima Vojvodine i drugim državama.

Poseduje mnogo drugih sposobnosti ali mahom se najviše bavi, prognoziranjem nečije sudbine i iscelivanje nekome teške bolesti.

Kako kaže: "Moje vidovnjačke i isceliteljske usluge nisu baš jeftine ali zato se dobije vrlo precizno gledanje sa detaljima iz nečijeg života. U svojim vidovnjačkim sposobnostima, ne praktikujem karmički niti psihološko tumačenje jel to dajem da drugi rade koji ne znaju da osobi precizno kažu, šta će biti i kada će šta biti. Ja se baziram isključivo na tako nešto".

Njegov je slogan:
Svakome iznosim istinu!

ako neko želi: horoskop, zaštitu, amajliju, gledanje u šolju ili dlan, otklanjanje crne magije ili nešto slično, neka poseti OFFICIELNU internet prezentaciju vojvođanskog astrologa branka:OFFICIELNI SAJT

Slika
Korisnikov avatar
By Burak
Ima mnogo tačnih činjenica u onom dijelu sajta gdje priča o homoseksualcima. Ipak sve je nabacano jedno na drugo, bez ikakvog redoslijeda, ne razumljivo, a i mnoge već iznesene stvari se neopravdano ponavljaju, tako da je teško izvući bilo kakav koristan zaključak..
By faxsimil
Molitvama svetih otaca naših, Gospode Isuse Hriste, Bože naš, pomiluj nas.

Subahnike estagfirllah, Sačuvaj Bože!
Korisnikov avatar
By Kittrie
a jel moUze neko od vas da mu plati
i pita ga da li mi je sudjeno da bidnem
USPESNA GAY PEVALJKA??

necu loto,
necu ljubav,
hocem pevam i vrtim guzom.

pa.. ono.. missim.. jel hoce neko?
da plati za mene?
jer,
ja JOS nisam USPESNA GAY PEVALJKA.

ALI, ako/cim bidnem -
vracam sa efektivnom kamatom erste banke;
vokalize mi.
Korisnikov avatar
By Blady
Opet o branku zivotinu.... jaoo zivote...
Samo cekam budjavog Heralda da se javi...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ima neko kontakt doticnog travara?

Nesto me uFatio isijas, pa da pi prepise neke lez-meleme...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Meni to vise i nije tako zabavno. A ima ga drugarica na FBu, malo se nisam udavila kada sam videla sa kim je friend.
Korisnikov avatar
By Mahoney
mozda nije zabavno, a ni smesno, ali mora da se zna:

"homosexualna karta je specijalna gde se vidi sve iz gay zivota".

moracu da ga nazovem i pitam: "jel' bas sve?"

:spank:
Korisnikov avatar
By gossip
ako prica o natalnim kartama....sve karte u iste.....jedino moze drugacije da se tumaci ako je osoba gay...ali sve su u principu iste...
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Obicno kurve kad ne mogu vise da se bave kurvanjem postaju vracare i najedanput progledaju u svojoj vidovitosti...:sveca:
Korisnikov avatar
By .L O S T
kako se lepo setila tetka da zaradi:crkla:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa dobro, moja komsinica pravi horoskop za macke :lol:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Vetur úlfur

Pa dobro, moja komsinica pravi horoskop za macke :lol:
vidim ti u 22.zgodnog machora, crn sa belim prugama, imucan, sa ogrlicom. upoznacete se kod kontejnera. on ce te pogledati i reci ti mjauu mjauu

bicete dugo dugo zajedno i imacete copor machica:lol:
Korisnikov avatar
By horus.
omg, nisam znao da postoji i crvena magija... :shok:

:drama:

sumnjam da sluti na radost... :hmm:
Korisnikov avatar
By dharmox
Crvena? Pa s obzirom da nudi skidanje mora da je neka štetna :burner:
Korisnikov avatar
By horus.
[Slika

pa lepo ovde pise, gde nam gosin. zivotin sugerise da promenimo svoju sudbinu... "skidanje crne - crvene magije"... :yes:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
ja nisam uopste videla ovu temu, ali sam zato na temi Gde izlazite u Novom Sadu? videla link do sajta doticnog i zaprepastila se
http://www.astrovojvodina.com/gay-ljubav.htm

ovo je bio moj utisak nakon sto sam procitala nekoliko tekstova, pa cu samo sebe citirati:
Originally posted by nsBeckie

Boze, ne znam sta da kazem za taj sajt (onaj deo o homoseksualnosti)... kakva mesavina zbrda zdola napabircenog znanja, predrasuda, pokusaja da se bude tolerantan ali upadanja u stereotipe i netoleranciju.... i to u jednom tekstu, u jednoj recenici, moze se naci deset preokreta od pozitivnog preko negativnog do pozitivnog stava... o nepismenosti da ne govorim.... na neke stvari nisam znala da li da se smejem, ili da pocnem da kukam od muke koliko je sve izmesano, nabacano i to bez ikakvog reda ili smisla, tako da na kraju niko ne zna sta je u stvari poenta, poruka, koji je zakljucak, sta se htelo reci i postici pisanjem... gore tekstove u zivotu nisam procitala...
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Kittrie

a jel moUze neko od vas da mu plati
i pita ga da li mi je sudjeno da bidnem
USPESNA GAY PEVALJKA??

necu loto,
necu ljubav,
hocem pevam i vrtim guzom.

pa.. ono.. missim.. jel hoce neko?
da plati za mene?
jer,
ja JOS nisam USPESNA GAY PEVALJKA.

ALI, ako/cim bidnem -
vracam sa efektivnom kamatom erste banke;
vokalize mi.
:lol: :D :smeh:
By loreenche
bitno je da mu je title "Officijelna internet prezentacija..."

da ne pricam da je stranicu radio neki dvanaestogodisnjak :lol:
Korisnikov avatar
By Galateja

Slika
Jao, muški korisnici foruma, šta čekate?!
:pervert:

Vi dlan, on magiju, ima samo belo da pršti, na sve strane. :smug:
Korisnikov avatar
By Herald
7.Šta gej osobe najviše tišti

Gej osobu muči dosta toga. na prvom mestu, što se nad njim vrši niz nasilje, pritisaka da bude nešto što nikada ne može. Muči ga to što ga nazivaju da je izopačen, bolesnik i ako je homoseksualnost skinuta sa liste mentalnih oboljenja i ako se homoseksualnost ne vodi na listi bolsti u celom svetu. Usvojene su Povelja Ujedinjenih nacija o pravima čoveka, Povelja Saveta Evrope o ljudskim pravima, nacionalni antidiskriminacioni zakoni u više od 100 zemalja sveta. Muči ga to, što i pored toga što je i Država Crna Gora podpisala deklaraciju o seksualnoj manjini, krši povelju i ne staje u zaštitu gej populacije a u medijama se vrši i dalje govor mržnje koji se dozvoljava da se iznosi na račun gej populacije. Tišti ga to, što ne može biti svoj, što mora da živi pod pritiskom od sviju. Tišti ga to što za svoj život mora da strepi jel država ne staje u zaštitu njega.Tišti ga to, što je njegov ili njen život usamljen, depresivan zahvaljujući porodici, društvu. Tišti ga to, što ne može otvoreno da pokaže ljubav kao što pokazuju heteroseksualci. Tišti ga to, što za svoj život mora da strepi kao da strepi da li će dobiti nož, da li će ga neko napasti samo zato što je on ili ona gej, što je neko eto posumnjao da je gej ili saznao. Tišti mnoge probleme a najviše povređivanje njegova ljudska prava nad njegovim životom. Tišti ga nepravda koja mu se nanosi svakodnevno a nema kome da se žali kao niti da iko stane u zaštitu.

8.Da li vas kontaktiraju roditelji mladih homoseksualaca i kakvu pomoć od vas traže

Od 2004.godine kada mi je izašla knjiga "Istina o Gej populaciji", koja je vrlo edukativnog sadržaja. Mnogi roditelji su se počeli tada javljati za pomoć a i dan danas sve više i više roditelja mi se javlja. Mnogi roditelji žele da pomognu svom detetu. Pomoć od mene dobiju kroz edukaciju o homoseksualizmu. Roditeljima nastojim objasniti da je njihovo dete sasvim normalno, da ne treba da i oni vrše nasilje nad njime ako društvo vrši. Uvek nastojim pomoći roditeljima oko prihvatanje njihovog deteta.

9.Da li vam je neki roditelj ponudio novac da rasturi homoseksualnu vezu njegovog sina ili da ga odvrati do ljubavnika i gej orijenetacije

Jako puno! Naime, mnogi roditelji baš iz Crne Gore mi nude od 30.000 do 500.000 eura da učinim nešto da njihovo dete bude kako kažu "NORMALNO"! Mnogi mi nude silne novce da izvršim određene magijske rituale i da njihovo dete unesrećim još više. Ne kažem da to ne mogu učiniti. Ne kažem da ne mogu uraditi vezivanje nekoga da zamrzi nekoga pa tako i da odvratim geja od osobe koju voli. Takav rad košta i do 300.000 eura. I, šta mislite da li mi roditelji daju taj novac? Roditelji iz Crne Gore nude silan novac da uradim tako nešto njihovom detetu.

20. Koji gej par iz Crne Gore vam je bio najzanimljiviji i zašto ?

Bilo je dosta parova zanimljivi. Najzanimljivi par iz Crne Gore su bili par iz Budve. Naime, oni su se toliko voleli, šalili, pričali o svemu i svačemu ali vrhunac je bio kada su im došli hetero prijatelji, roditelji i braća. Odnos kakav su oni imali sa tim gej parovima je bio vrlo brižan, prepun razumevanja, ljubavi, gde se nije ni jednog trenutka ni razmišljalo da se radi o gej parovima. Vrhunac svega je bio, kada je brat jedan od gej para tačno u ponoć napravio pravo iznenađenje njima i doveo najzgodnije muškarče igrače koji su specijalno igrali za gej parove. To mi je bilo toliko zanimljivo da vidim roditelje, brata kako se ophode sa svojim detetom koji je gej i koji se slobodno ljubi i ponaša pred njima a oni ga još iznenađuju.

Izvor: RevijaD
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!