Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Inspirisana Heidi Jankovic i Valentinom Adamovic, nekim stranicama... evo sta mene zanima... da li zalite sto niste imali ovakav 18 ti rodjendan, i kakav ste imali?
Da li za vas 18 godina(punoletstvo) znaci nesto mnogo mnogo bitno u zivotu, ili vam je samo broj?

Heidi Jankovic
''

Valentina Adamovic

Slika
]
By loreenche
Bio je event u mom zivotu, dok nije dosao, taj famozni 8. oktobar. Da bih ustavio da sam dekintiran, da roditelje savrseno boli kurac sto sam ja napunio 18, da ga na kraju, ne bih ni proslavio nego proveo noc na Facebooku :/
Korisnikov avatar
By constantine
hahahahha bas sam se pitao da li postoji tema.... bleki svaka cast....
mislim da je ovo cista budalastina i smatram da je ovo preterivanje i to najvise kod Heidi....

iskreno kada su me pitali kako se osecas kada sam napunio 18 odgovorio sam da se osecam isto kao kada sam napunio 17, bilo mi je drago sto sam bio okruzen ljudima koje bas i ne vidjam na regularnim rodjendanima... sve u svemu smatram da 18i rodjndan treba da se razlikuje od ostalih ali ne treba preterivati.....
Korisnikov avatar
By Blady
Mene je podsetilo na sweet 16, ona americka varijanta, pa me je zanimalo kako mi gledamo na to :)
Ja svoj 18 rodjendan provela na zurkama, u kockarnici i nadrogirana... u svakom slucaju bilo mi je lepo, mislim da sam ga onako bas obelezila..
Ali nikako slicno ovome.
Daleko od toga da se protivim, da ga neko obelezi onako ako zeli, ali da zelim da organizujem Srpski "bal" sigurno ne bih uradila za svoj 18 ti :)
Korisnikov avatar
By badu
Meni bilo odlično!
I gostima, valjda. Haha. Padala sam, otkrila da ne umem seći tortu, "duvala" u onaj, kao, vatromet (koi nisma htela jer ga ne podnosim ali se stvorio tamo!) da ga ugasim. Bravo ja!
Nije bilo puno ljudi, 50ak možda, ništa preterano, ništa skupo, klasičan 18i.

Za ono nemam komentar.
Korisnikov avatar
By m..
ja sam svoj 18. docekala u Pragu za vreme bombardovanja, sa babom i njenom komsinicom (koja mi je poklonila zlatni prsten s rubinom i gomilu odece, koju je nosila kao cehoslovacka manekenka sezdeset i neke, i koja je savrsena za drag), posle sam se s bratom naduvala ko prase. nikako mi nije zao sto nije bilo drugacije i sto nisam imala te satra i slicne varijante. zato sam za par drugih rodjandana pravila partije koji su oduvali, cak i po klubovima.

meni nije jasno ovo seljacko shenlucenje, al kontam da je i kao seljacka svadba savrsena prilika za svekolike orgije i svingerizam :D
Korisnikov avatar
By luciferin91
kod mene je to bilo malo, pa skoro porodicno slavlje. uza porodica mi je kuci umesila tortu, kupila 2 poklona (novi telefon i novi fotoaparat). Kasnije sam izveo u kafic 2 drugarice i druga. Vrlo skromno i mislim da niko nije ni znao da mi je rodjendan.
Shto je i super, jer mrzim da budem u centru paznje. ;)

:sunce:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by m..

meni nije jasno ovo seljacko shenlucenje, al kontam da je i kao seljacka svadba savrsena prilika za svekolike orgije i svingerizam :D
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
baka je umrla neposredno pre mog 18. rodjendana tako da ga nisam slavila (mada svakako nisam slavila rodjendan posle 16....to je bila tako genijalna zurka da nije bilo smisla posle toga slaviti vise nista)

izasla sam u grad u odelu i sa kravatom i (prakticno u dragu) sa flasom viskija...kapiram da je smesno izgledalo
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by hlaefdige

baka je umrla neposredno pre mog 18. rodjendana tako da ga nisam slavila (mada svakako nisam slavila rodjendan posle 16....to je bila tako genijalna zurka da nije bilo smisla posle toga slaviti vise nista)

izasla sam u grad u odelu i sa kravatom i (prakticno u dragu) sa flasom viskija...kapiram da je smesno izgledalo
cuj smesno! ako je kako ja zamisljam, onda je objasnilo.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Kod mene kuci zurka, dragi ljudi, 20ak, bilo mi je lepo dok mi nisu doveli striptizetu :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..
Originally posted by hlaefdige

cuj smesno! ako je kako ja zamisljam, onda je objasnilo.
pa dobro..meni i tebi ne bi bilo smesno :) ...nego 'nako!
Korisnikov avatar
By Tungi
Bilo POodavno..Punoletstvo sam obelezio tek kad sam imao 20.U kuci.Gorele su zavese i tepih je bio sav u tragovima od cigareta.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam imala divan osamnaesti rodjendan... iako je to bilo pre toliko godina :kesa: mogu da se setim a to zato sto sam ga provela onako kako sam zelela. Cesto se toga setim danas kad se osamnaesti rodjendani slave kao svadbe pa se zovu i rodjaci i statijaznam i primaju ne znam kakvi pokloni... Ja sam tog dana od roditelja dobila korpu punu cveca, narucili da mi donesu iz cvecare. Iako ja rezano cvece ne volim pa je to malo bio promasaj od strane njih opet je bilo iznenadjenje jer nisam dobila nikad pre cvece na taj nacin. Uvece sam otisla na dzudo koji sam tada trenirala i posle treninga posluzila drustvo. Sa njima sam se tada druzila uglavnom i bila revnosna na treninzima tako da mi je to bilo mnogo lepse nego da mi dolaze kuci pa da se spajaju ljudi koji se ne podnose a ja ih posluzujem (ni tada kao ni sada nisam podnosila kucne poslove to se ne menja sa godinama :lol: ). Nakon toga me je sacekao decko koji je trenirao u istom klubu i onda sam setala sa njim. On mi je kupio kisobran a to je tada bio pun pogodak. Naime ja sam tada volela da se oblacim i samo mislila da li sam lepa, zgodna i tako to (pa tad je bilo vreme). Tako sam sav dzeparac koji sam dobijala od roditelja trosila na odecu, sminku i tsl. Ali uvek sam kisnula ako pada kisa jer nisam htela da izdvojim za kisobran, to bi znacilo manje para za ulepsavanje. Tako je to bilo, zapravo se nije dogodilo nista a opet se dogodilo tako puno toga :love:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina

Ja sam imala divan osamnaesti rodjendan... iako je to bilo pre toliko godina :kesa: mogu da se setim a to zato sto sam ga provela onako kako sam zelela. Cesto se toga setim danas kad se osamnaesti rodjendani slave kao svadbe pa se zovu i rodjaci i statijaznam i primaju ne znam kakvi pokloni... Ja sam tog dana od roditelja dobila korpu punu cveca, narucili da mi donesu iz cvecare. Iako ja rezano cvece ne volim pa je to malo bio promasaj od strane njih opet je bilo iznenadjenje jer nisam dobila nikad pre cvece na taj nacin. Uvece sam otisla na dzudo koji sam tada trenirala i posle treninga posluzila drustvo. Sa njima sam se tada druzila uglavnom i bila revnosna na treninzima tako da mi je to bilo mnogo lepse nego da mi dolaze kuci pa da se spajaju ljudi koji se ne podnose a ja ih posluzujem (ni tada kao ni sada nisam podnosila kucne poslove to se ne menja sa godinama :lol: ). Nakon toga me je sacekao decko koji je trenirao u istom klubu i onda sam setala sa njim. On mi je kupio kisobran a to je tada bio pun pogodak. Naime ja sam tada volela da se oblacim i samo mislila da li sam lepa, zgodna i tako to (pa tad je bilo vreme). Tako sam sav dzeparac koji sam dobijala od roditelja trosila na odecu, sminku i tsl. Ali uvek sam kisnula ako pada kisa jer nisam htela da izdvojim za kisobran, to bi znacilo manje para za ulepsavanje. Tako je to bilo, zapravo se nije dogodilo nista a opet se dogodilo tako puno toga :love:
Divno.:)
Korisnikov avatar
By haemoglobin
meni je to samo broj..nisam ga proslavio nikako posebno

a ono gore - bahanalije ludih Vlaha gasterbajtera
Korisnikov avatar
By simarrgL*
sledeće godine ga slavim

meh, kao i svaki drugi - malo društvo, torta, pivo (ili nešto drugo, whatever) i narodnjaci (tu ne mogu ništa, u manjini sam :lol: )
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by simarrgL*

sledeće godine ga slavim

meh, kao i svaki drugi - malo društvo, torta, pivo (ili nešto drugo, whatever) i narodnjaci (tu ne mogu ništa, u manjini sam :lol: )
čuj, ne možeš. kodnas toga nije bilo, odma' smo svima rekle, pa kome se ne sviđa ne mora ni svraćati. i svi su svratili.
i bilo je baš fino.
e, a'pravi' rođendan sam dočekala uz računar, dopisujući se sa divnom jednom gospojom kojoj su se razna čuda izdešavala neposredno pre toga, pa sam se rasplakala 10ak minuta pre ponoći. onda su se mama i sestra uhvatile telefona i pozvale me i pjevale mi, onda sam se opet rasplakala. navečer 'proslava' beše kod mame, 10ak ljudi, sjajno su me izradili za surprajs, pa sam se opet rasplakala. bio mi je pretraumatičan taj 18.
a raju smo 'izvele' drugarica i ja zajedno, to je ono gore anti-grand parti (mislim, bol'o bi nas klinac i da je bio grand parti, ionako je to postalo must, štagod, nego nam vlasnici prostora dozvolili folk. politika kuće, 'fala im).
ništa napucano.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by ultraviolet
Originally posted by simarrgL*

sledeće godine ga slavim

čuj, ne možeš. kodnas toga nije bilo, odma' smo svima rekle, pa kome se ne sviđa ne mora ni svraćati. i svi su svratili.
i bilo je baš fino.
e, a'pravi' rođendan sam dočekala uz računar, dopisujući se sa divnom jednom gospojom kojoj su se razna čuda izdešavala neposredno pre toga, pa sam se rasplakala 10ak minuta pre ponoći. onda su se mama i sestra uhvatile telefona i pozvale me i pjevale mi, onda sam se opet rasplakala. navečer 'proslava' beše kod mame, 10ak ljudi, sjajno su me izradili za surprajs, pa sam se opet rasplakala. bio mi je pretraumatičan taj 18.
a raju smo 'izvele' drugarica i ja zajedno, to je ono gore anti-grand parti (mislim, bol'o bi nas klinac i da je bio grand parti, ionako je to postalo must, štagod, nego nam vlasnici prostora dozvolili folk. politika kuće, 'fala im).
ništa napucano.
placipicko :) ;:)
Korisnikov avatar
By Blady
^ u svakom slucaju ti si se rasplakala :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!