Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

ali ono, stvarno.

dajte neke linkove, neke zabavne stvari, neke preporuke za slušati/gledati/čitati (al' zabavno da bude!), neke kompromitujuće fotografije, jmbg-ove NEŠTO.

eto, to je tema. dajte zabavne stvari predložite/preporučite da se ne bih upucala.

p.s: vanjske aktivnosti ne dolaze u obzir, osuđena sam na toplo porodično gnezdo.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa daj kao neki hint!

tipa, sta je poslednje dobro da si gledala/citala? da znam u kom pravcu da razmisljam
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nije, ovo je drugi pristup probematici!

ona je obavestajna, a ova je problemska
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by hlaefdige

pa daj kao neki hint!

tipa, sta je poslednje dobro da si gledala/citala? da znam u kom pravcu da razmisljam
razmišljaj u NE-sf i NE-mainstream/blockbuster pravcu :] zapravo, samo je bitno da nisu neke naučne fantastike i vile anđeli demoni aždaje treće dimenzije i gluposti.
Korisnikov avatar
By zozefin st
e onda ja preporucujem film Rampage,
veri veri gud:kokice:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
haha da da znam to, sjajno je.

rampage.
čekirano.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by ultraviolet
kompromitujuće fotografije
kesha je neka tamo poznata u usi(usa) a ovde je sva nešto uflekana

Slika

ne pada mi ništa više na pamet. imaš onu temu da olupaš glavu o tastatuR(kako s kad je daleko :hamlet: )u, vama bilo zabavno
Korisnikov avatar
By zozefin st
ono sto mene uvek zabavi- je citanje stare teme na forumu-
u estrogenu, ljubavi i golicljivim temama;
funny stuff:vijaca:
Korisnikov avatar
By hlaefdige

pa daj kao neki hint!

razmišljaj u NE-sf i NE-mainstream/blockbuster pravcu :] zapravo, samo je bitno da nisu neke naučne fantastike i vile anđeli demoni aždaje treće dimenzije i gluposti.
zjeeeeeee...izbi mi sve adute...inace bih ti rekla da skines Sandman strip sa torenta...ide brzo, a ima puno...pa kao...skini Tank Girl ;)

meni omiljeni film Titus...uvek mi zabavno da citam Pekica...izdrogiram se serijama...South Park...ima toga sada online...

aj bre...seti se ti jednog dobrog filma i knjige....give me soooomething
Korisnikov avatar
By ultraviolet

pa daj kao neki hint!

zjeeeeeee...izbi mi sve adute...inace bih ti rekla da skines Sandman strip sa torenta...ide brzo, a ima puno...pa kao...skini Tank Girl ;)

meni omiljeni film Titus...uvek mi zabavno da citam Pekica...izdrogiram se serijama...South Park...ima toga sada online...

aj bre...seti se ti jednog dobrog filma i knjige....give me soooomething
haha! e, gle, ođe ima filma tri, that'll work. plus pekić. ako nađem.
inače jaaaaako slabo čitam/gledam filmove [blam bruka i sramota bla bla], i onda kad mi nešto baš treba - zapnem i nemam đe.
al' mogu ti dati bonžitu.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
razumem skroz...meni treba neko da sedi pored mene.....inace mi je sve teze da gledam filmove....

(Sandman i Tank Girl su stripovi..mada ima Tank Girl i film)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ok ako ces se upucati zbog dosade ne zaboravi da to sve snimis pa postavis kasnije na net jer bez toga ce biti kao da se nista nije ni desilo i dzaba ti trud ako to kasnije niko ne vidi :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn

ali ono, stvarno.

dajte neke linkove, neke zabavne stvari, neke preporuke za slušati/gledati/čitati (al' zabavno da bude!), neke kompromitujuće fotografije, jmbg-ove NEŠTO.

eto, to je tema. dajte zabavne stvari predložite/preporučite da se ne bih upucala.

p.s: vanjske aktivnosti ne dolaze u obzir, osuđena sam na toplo porodično gnezdo.
evo, uzmi da moderirash Drustvo i politiku :volinevoli:
Korisnikov avatar
By tamanoir
E, Upucaću Se Koliko Mi Je Dosadno iliti Kako zadovoljiti, ovaj, udovoljiti ultraviolet(i) :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
zamisljaj Svejedno kako nosi burku, uz jutranju kafu....works for me
Korisnikov avatar
By ultraviolet

razumem skroz...meni treba neko da sedi pored mene.....inace mi je sve teze da gledam filmove....

(Sandman i Tank Girl su stripovi..mada ima Tank Girl i film)
gle fakat stripovi hahahaha! jebo kad mi tako nešto promakne. + neinformisanost :retard:
kad reče sad 'neko da sedi pored mene', poslednje što gledah beše ono čudo sa finiksom, o đoniju kešu film. ti biografski su ubersuper, npr. mož' i tako.
Korisnikov avatar
By tamanoir
E pa evo, videh da si spomenula biografske filmove, definitivno pogledaj I'm Not There o Bob Dylanu, presjajan film! Dylana glume (dobro, neki zapravo predstavljaju neke aspekte njegovog zivota): Heath Ledger, Ben Whishaw, Christian Bale, Richard Geere, neko crnche, i Cate Blanchett (koja mene btw podseca na hlaefdige, haha, i koja je rasturila igrajuci ulogu Dylana)...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Blow, Ray, Frida, 24 Hour Party People, The Boat that Rocked, 54, Sretno dijete...

HA!

meni je to bilo zabavno
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!