Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Cesto procitam/cujem ovu recenicu.

Aj nek mi neko objasni sta ona znaci.

Kapiram ja da se plasim recimo da cu nekoga da istreskam ako me iznervira a ja se ne iskontrolisem, ili da cu da podlegnem iskusenjima bilo koje vrste...jel na to ljudi misle kad kazu da se plase sebe? Mislim, ja se objektivno plasim sopstvenog idiotluka, ali nije bas sada da se userem, ono, ko kad vidim zmiju (nedajbozenedajboze) ili koliko se plasim/ne bih volela da se nekome meni dragom nesto desi.

Thoughts?
Korisnikov avatar
By deran
"plašim se da ne puknem i nekog ne ubijem"-tako ja kontam...:srbin:
Korisnikov avatar
By Madonna
pa da. lako puca, preskočio lekić danas i tako. kao tara u united states of tara :love:
Korisnikov avatar
By maka
Mislim da se samo labilne osobe plase sebe. Osobe koje imaju jak karakter i koje su generalno jake licnosti nemaju razloga da se plase sebe i svojih slabosti.
Korisnikov avatar
By Galadriel
da, ali kad se svest pomrači bukvalno ne znaš šta radiš. neki ljudi se i ne sećaju šta su radili

ako se ne misli na afekat onda ne znam šta znači
Korisnikov avatar
By maka
to mi zvuci kao ono : ''napilo/la se pa se ne seca'' ... za mene samo glup izgovor.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Hys.

Cesto procitam/cujem ovu recenicu.
Ne znam sta citash i slusas...
ja se ne secam da sam cuo/procitao... u tom smislu

a ako i jesam,presao preko toga kao preko gluposti i ... neXt
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mislim da sam ti pricala sigurno jedno devedset puta koliko me ta recenica nervira...

....mos' misliti...."plasim se sta sam u stanju da uradim"...ma jeeeeeeeeeeeeeeeel.....otkinuo se svet od straha i planeta se ukocila...

te recenice su mi (uz tetovaze :giggle: ) znak necega sto je moja poznanica super nazvala "neiskazanost"
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by maka

Osobe koje imaju jak karakter i koje su generalno jake licnosti nemaju razloga da se plase sebe i svojih slabosti.
naprotiv-osobe koje imaju jak karakter upravo dovoljno poznaju sebe i svoje slabosti...

i ja ne poznam osobu kojoj nekad nisu pale roletne ( <30)
Korisnikov avatar
By maka
nisam rekla da ne poznaju svoje slabosti vec da nemaju razloga da ih se plase..bas iz raloga jer ih poznaju.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e da...ja iskreno ne verujem nikome da se plasi sebe

to sam zaboravila da kazem :D
Korisnikov avatar
By jenny
Pa valjda se plaše baš zato što ih poznaju ne?
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by maka

nisam rekla da ne poznaju svoje slabosti vec da nemaju razloga da ih se plase..bas iz raloga jer ih poznaju.
iz dva raličita ugla gledamo...
By Speculum Columbae
Mislim da se to odnosi na činjenicu da nikada ne znamo sebe do kraja i kako ćemo reagovati u nekim (ekstremnijim) situacijama, tako da ne treba dolaziti u te situacije, tj. - da li ćemo reagovati destruktivno po sebe, druge...ili, koliko destruktivno.
Možeš ceo život da budeš staložena osoba, da ti se dogodi neki preokret i jednostavno pobiješ sve oko sebe, ili da ceo život budeš snažan, predvodnik, samouveren, opet da dođe do neke neugodne situacije kojoj se jednostavno prepustiš i izgubiš želju za borbom.
Korisnikov avatar
By Madonna
i can demonstrate; any volunteers?
Korisnikov avatar
By bas bleu
savrsen izgovor jer ne znaci nista a pokriva citavu paletu najrazlicitijih situacija. mahom ga koriste ljudi koji su sebi vrlo vazni.

i zaista, hys, kakve ti to gluposti citas/slusas? :puzzled:
Korisnikov avatar
By Koroleva
ja koristim tu recenicu ali ona ima vise definicija s moje tacke gledista.
jedna od je da niko ali nikada ne upozna sebe do kraja i da celog zivota i sami sebe upoznajemo. ja tacno znam kako cu reagovati na sta... ali zivot nosi nepredvidjene situacije i moja se bazicna osnova ne menja ali ipak mozda pomerim neku granicu... ta recenica ostavlja jak utisak a moze da se definise i kao krajnost - kao plasim se ubicu nekog a nije tako... a i strah nije uvek neko krajnje nemoguce izdrzljivo osecanje tako da, sve u svemu, da ne filozofiram recenica se moze tumaciti na razne nacine a pre svega na to da izaziva paznju :) ))

e sada dok se ne upozna licnost, ta recenica se prema mom misljenju ne sme analizirati na nivou apsolutnosti... iako ima jasnu poruku.
moze se samo o njoj diskutovati...

ax da... smatram da samo osobe koje kazu za sebe da se plase samo sebe su osobe koje upravo nikada nista ne rade slucajno, bez razloga i kao naterali me, nisam htela-hteo...
ali opet kazem ne vazi ovo za sve...
neki bi ljudi tom recenicom da zaplase druge, neki bi da nadoknade neke svoje nedostatke karakterne itd, itd....
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by bas bleu

savrsen izgovor jer ne znaci nista a pokriva citavu paletu najrazlicitijih situacija. mahom ga koriste ljudi koji su sebi vrlo vazni.

i to...bez-mu-di-ca!

neko ko STVARNO moze da uradi nesto TOLIKO strasno u afektu...neeeema zadrsku u kojoj moze da pomisli "plasim se sebe"..u smislu - napravicu sranje...
Korisnikov avatar
By Hys.
Kapiram ja to za upoznavanje sebe...

Sve jasno.

Ali "plasim se" i sam strah, nekako, mi ne idu uz sve to...mislim, recimo, eventualno mogu da zamislim ako osoba oseca u sebi psihopatske tendendcije pa je u fazonu-"plasim se sebe jer ocu da zadavim komsiju..pa cu da zaglavim tvorza."

Mada, to je-plasim se ZA sebe (i svoje dobro)

Da li se ustvari radi o strahu ZA sebe, i toga da nase akcije dovedu do nepovoljnog ishoda-bilo da je to neka reakcija, ili iskusenje stagod....Znaci, plasim se sebe, jer moje akcije koje su recimo nepromisljene, mogu biti lose po mene?

Pa dodjemo od "plasim se sebe" do "plasim se sta ce biti ako uradim nesto sto je van mog karaktera"
Korisnikov avatar
By bas bleu
ne, ne, oni se obicno plase sebe zbog drugih...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by bas bleu

Pa brate miiinnni sta vi kao ne cujete milion gluposti i negluposti tokom jednog najobicnijeg dana?

Ajd daj meni taj shild cem ti budem zahvalna kolko 'oces :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
all i meant was you couldn't be reading proust ;)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Korisnikov avatar
By Hys.
Aha, od silnog Prusta ne stizem na forum.

Ovijusli :D
Korisnikov avatar
By ultraviolet
well..
zaista se plašim sebe. onak' na stranu afekti kurci palci i ostalo, ima nečeg u meni što mi je frikovito, a nije maligno.

:carica:
Korisnikov avatar
By Shmi
Nisam vas sve pazljivo citala... a upadam u diskusiju i mozda skrooooz omanem temu...

Meni znacaj te recenice znaci da je osoba toliko ravnodusna prema sebi i svemu oko sebe, da ako je diras kada bude 'prsla' tacnije da kaze 'e dosta je bilo', da ce svesno ici i protiv sebe. Najgore je to sto ti koji se ne plase zaista ne mare za sebe i to im nista nije tesko a ona preko puta najebe u svakom smislu ma koliko se kod inatila, terala svoje itd ... Ja to tako dozivljavam...

Garant promasih temu al ajd...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!