Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mariška
Čudi me da je ovo Šekiju promaklo, ali dobro... ;)

Dakle:

Vratio novčanik sa 12.000 evra

Petar Simonović (26), vatrogasac stanice Voždovac pre desetak dana ispred kafića „Kafe 9“ u centru Grocke u kojoj živi pronašao je novčanik sa oko 12.000 evra i istog dana vratio ga vlasniku. U novčaniku, osim novca bila je i izbeglička legitimacija na osnovu koje je Simonović istog trenutka krenuo u potragu za njegovim vlasnikom.

Ceo tekst: KLIK
Korisnikov avatar
By IriS
vratila bih, 100%.

oteto, prokleto... fala, ali neka fala.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sad svi kazemo kako bismo vratili, pa onda ide red onih koji nam kazu da smo lazni moralisti i taaakooooo..... :)

iskreno - vratila bih.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ne bih, ali ne bih ni mogao da potrosim te pare, tako da bih verovatno posle nekog vremena vratio, mada i tu stavljam znak pitanja, nikad se ne zna.
Korisnikov avatar
By mmiki
Ako neko u novcaniku nosi toliko i ako to stoji u skupom novcaniku, ne bi mu vratio. :fancyklap:

Ako je novcanik kojekakav, predpostavio bi da je neko ceo svoj zivot stavio u novcanik... tad bi razmislio...
Korisnikov avatar
By Berserker
Vratio bih, ali bi tražio reward - aj da budem skroman - 1.67% :giggle:
Korisnikov avatar
By Psyho Bunny
Vratila bih sigurno, ako u licnoj kari pise ime i prezime neke osobe do koje mi je stalo! U svim ostalim slucajevima, sunce, plaza, more, koktelcici i obnazene cice dok se sve ne potrosi...
;) :muzika: :sunce: :tehno: :surfer: :alexis: :tange: :sise:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
vratila u slucaju da znam cije je

da ne znam.. pa.. ne bih ostavila na ulici, ali teeesko da bih bila u stanju da potrosim na sebe
Korisnikov avatar
By Vel boy
isto kao i Petar Simonovic.
jer, oteto jeste prokleto.
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Originally posted by SvakiMarkoRadiNaopako

U novčaniku, osim novca bila je i izbeglička legitimacija
Zavisi čiji je novac - tj. da li je to džeparac nekog profitera ili crkavica koju je neki nesrećnik dobio za imovinu prodatu u bescenje. Ako bi bilo ovo prvo... :prst2:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja bih vratila, jer sam debil...
Al dobro bi mi doslo 12 iljada evAra :D
By ~ Le Saint X ~
Uh...
verovatno bi trenutak odlucio

50-50 da bih vratio/ne bih vratio
By loreenche
Defintivno bih vratio. Covekov novac - covekova stvar. Osim toga, sve dosad sto sam nasao, vratio sam, pa makar to bila i snala za kosu :)

Najvrednije sto sam vratio bio je HTC telefon... Neki lik ga je ispustio na maturskoj veceri u hotelu, ja sam odneo u skolu, a direktorica mu je dala na dodelli svedocanstava... :D
Korisnikov avatar
By tintily
Ja bih vratila , jer bih isto tako volela da neko meni vrati(mozda covek od muke prodao nesto ). Ja sam pre par godina izgubila novcanik i bila najsrecnija na svetu kada je covek pozvao i rekao da ga je nasao ,imala sam zanemarljivo malo novca ali gomilu sitnica koje meni nesto znace. Ja sam od onih koji se vrate u radnju kad shvate da im je kasirka vratila kusura vise nego sto treba.
Korisnikov avatar
By Winter
oteto - prokleto, lupate to nije oteto već nađeno, a ko nađe njegovo je :saint2:
Korisnikov avatar
By Brokeback
Vratio bih 100%!
Bio sam 2-3x u takvoj situaciji i vratio sam novac ili neku izgubljenu stvar.
Jel tvoje? Jesi ti to zaradio? Ne.
Korisnikov avatar
By mirth
Vratila, bez razmisljanja. Tako me vaspitali. Ko ekserom da su zakucali - sto nas je vise "solidarnih", svet je lepse mesto. :crveni:
Korisnikov avatar
By jukie
I ja sad recimo kažem da bih zadržao pare, i onda sledeći put kad nekom nestane gomila para oni me nađu po IP broju kompjutera sa koga sam poslao ovu poruku i dođu mi na vrata i ubiju me iako pare nisu kod mene

Ali te pare bi mi bile jako sumnjive... možda su označene i učestvuju u nekoj tajnoj FBI operaciji. Ne nosi se milion dinara u novčaniku (a i koliki su ti apoeni da može da stane u novčanik). Ili su falsifikovane
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by jukie

I ja sad recimo kažem da bih zadržao pare, i onda sledeći put kad nekom nestane gomila para oni me nađu po IP broju kompjutera sa koga sam poslao ovu poruku i dođu mi na vrata i ubiju me iako pare nisu kod mene

:giggle:

ont:

ne znam. vratio bih pola i rekao da je ostalo ispalo usput :lija:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Sigurno bih vratio, ali da nađem 120.000 evra -- e tada bih se zapitao...:deda:
Korisnikov avatar
By Blady
Zanimljivo... mislim-naglaseno da bih vratila...
a ko zna, mozda i ne bih... to je koa mac sa dve ostrice, a necu da me neko proklinje, tipa ruke mu se osusile :bljak:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Winter

oteto - prokleto, lupate to nije oteto već nađeno, a ko nađe njegovo je :saint2:
stavi sebe u situaciju da si izgubila novchanik i neshto vredno u njemu, zar ne bi zelela da ti se vrati, bilo da ti je taj novchanik otet ili nadjen od strane nekog?

tintily je savrsheno sve rekla. kao i ostali koji rekoshe da bi vratili.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!