Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Koje vas opšte mesto najviše nervira na GayRomeu?

nefem (potpuno, pasolutno itd)
10
8%
van scene (svih scena)
12
9%
diskretan
11
9%
strejt-luk(ing)/ekting
9
7%
nemam gej prijatelje (nemoj ni ti)
12
9%
nemam gej prijatelje (nemoj ni ti)
12
9%
pravo muško (budi i ti)
10
8%
skroz normalan (ok za ok)
10
8%
u sportskom fazonu (i takve tražim)
11
9%
biseks sam, nisam SAMO gej
10
8%
slike su moje
4
3%
matori, debeli, ružni itd. PALJBA
14
11%
nešto drugo
3
2%
Kako sam oduvek imao tezu da zapravo oglase na Romeu piše 5 osoba u 5000 varijacija, želim da vas pitam koje opšte emsto u oglasima ponajviše čini da vam se digne kosa na glavi? Šta vas najviše nervira kada pročitate tamo, a ponavlja se besomučno od oglasa do oglasa? I zašto?

Mene, pojedničano, najviše napizšuje ono "nefem", posebno napisano nepravilno kao "ne fem". Nikada nisam do kraja razumeo šta je "prihvatljiva mera feminiziranosti" i zašto to toliko ljudima smeta, ponajmanje zato što sam često upoznavao te "apsolutno nefem" pa se ispostavljalo da to baš i nije tako, što meni nikada ne smeta.

A kada u profilu vidim kombinaciju navedenih opštih mesta, dobijem želju da nekog RKNEM pepeljarom (kako reče besmrtna Buba Morina), kao svojevremeno Milošević Goricu Gajević, ako je verovati "urbanoj legendi".
Korisnikov avatar
By Dirrty
Glasao za sve opcije sem "Nešto drugo" pošto mi trenutno ništa ne pada na pamet.

Ali svejedno sam se je*ao sa tipovima koji su izvrteli sve to.
Odavno se ne obazirem, ukoliko vidim nešto od navedenog samo pogledam proporcije, fotke... :opacupa:

Ali jedino sam ostao u kontaktu, i redovno se je*em sa osobama koje ne spominju ništa slično.
Ne samo da su jedini sa kojima sam mogao i da porazgovaram, što mi je bitno, već su ubedljivo najbolji je*ači, što je najbitnije! :awesome:

edit:

Sad vidim da sam izostavio stavku gay prijatelja :retard:
By ~ Le Saint X ~
Jao,mene SVE to navedeno nervira!!!!
Znaci,u svom profilu uopste ali UOPSTE nisam napisao nista sta ocekujem od drugog u tom smislu
niti sebe predstavio tako nesto...

Ako me nesto posebno nervira to je kada neko pise

kako je razocaran u gay svet
kako su svi promiskuitetni
kako ne zna sta ce tu???!!!
kako je opet tu u potrazi za pravim

C'mon!!!!
Patologije!!!!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sve bi me to nerviralo....ali mene ionako sve nervira
Korisnikov avatar
By spliff
glasao za sve opcije

ako moram da izaberem jednu, onda je to svakako: normalan

:lood:
Korisnikov avatar
By Rei
"jaooo kako se meni gadi ovaj romeo, to je tako ispod mog nivoa, sve same tetke i lazovi, ajde neka se javi neko normalan"

Ospice dobijem.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa sve skoro..Najvise "van scene(svih scena),nemam gay prijatelje,u sportskom fazonu(takve i trazim),biseks sam nisam SAMO gay,ovo poslednje UZASNO!:tuc:
Korisnikov avatar
By Mahoney
ja dig'o ruke od romea.

dovoljan sam sam sebi, valjda. :ruzan:

sve me tamo nervira: gomila duplih profila, likovi koji otvaraju profil na svakih 2 meseca, sve te fraze nabrojane u anketi (nefem, van scene, diskretan, direktan, str8, sport, bisex...), svi ti RUZNI ljudi, zli ljudi, glupani... sve, dakle.

nema kurc... 'leba od romea!

:opacupa:
Korisnikov avatar
By unic0rn
kako si zaboravio na raspored vezbanja, ono 'teretana 5 puta nedeljno, plivanje 80 sati dnevno, trcanje svaki drugi dan, bacanje diska utorkom i ritmicka gimnastika petkom'...

prosto covek zazali sto nema 17 godina pa da okaci raspored nastave tamo :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
*diskretan*
:bljak:
Serem im se u diskreciju !
:wcsolja:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Au i mene SVE nervira!

Najgore je to sto retko ko (ili niko) zapravo popunjava sve ove "kriterijume",
a neko bi mogao da napise doktorski rad iz psihologije na ovu temu...

Ovo " normalan, OK momak ...za slicnog" mi je mozda najtragicnije. To je ona vecita teznja za necim "normalnim", jer je pederluk , jelte, po opste-priznatim srbijanskim standardima: nenormalna stvar, a pod time se verovatno podravumevaju sve tetke koje su vesele, vrckaju, vole da su ekscentricne, u centru paznje itd, a koje daju gay sceni malo schmeka i boje da sve ne bude tako dosadno kako zvuci iz navedenih opisa ...

Znaci, dosadno! - nedostatak maste i dobrog ukusa, a vala i vaspitanja.
Sve se to granicni sa nekim gadjenjem i prezirom prema samom sebi, pa ako je to normalno onda cu radije da budem ludak.
Korisnikov avatar
By 2kune
iskustvo me uči da su najgluplji oni koji se furaju na sport... a glupi ljudi nisu dobri u sexu... :zastita:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by antibiotic

Au i mene SVE nervira!

Najgore je to sto retko ko (ili niko) zapravo popunjava sve ove "kriterijume",
a neko bi mogao da napise doktorski rad iz psihologije na ovu temu...

Ovo " normalan, OK momak ...za slicnog" mi je mozda najtragicnije. To je ona vecita teznja za necim "normalnim", jer je pederluk , jelte, po opste-priznatim srbijanskim standardima: nenormalna stvar, a pod time se verovatno podravumevaju sve tetke koje su vesele, vrckaju, vole da su ekscentricne, u centru paznje itd, a koje daju gay sceni malo schmeka i boje da sve ne bude tako dosadno kako zvuci iz navedenih opisa ...

Sve se to granicni sa nekim gadjenjem i prezirom prema samom sebi, pa ako je to normalno onda cu radije da budem ludak.
:up:
Korisnikov avatar
By zachary85
"Van svih gay scena, osim ovde na Romeu." :burner:

Nisam znap da ima više gay scena??? :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Ne nervira me odavno bilo koja varijanta od ponudjenih, osim kada vidim da je kreten copy/paste-ovao tekst iz uvodnika u profil ili napishe: ovo i onako niko ne chita. :cobanica:

Ne razumem zashto bi vas ishta pogadjalo ili nerviralo od ponudjenog, kada vam u startu daje smernice ka zakljuchku sa kim imate komunikaciju.

Kada chovek jednom sam sa sobom raschisti da ne moze bash svako da ga voli, kao shto ni on sam bash ne zgotivi svakog na koga naleti, i kada shvati da ne moze biti svachiji tip mushkarca, kao shto ni njemu nisu bash svi privlachni, stvari postaju kud i kamo opushtenije. Bar na Romeu ima gomila profila. Naci ce se makar jedan koji ce vam zadovoljiti sujetu.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by antibiotic

:up:

my sentiments, exactly
Korisnikov avatar
By ns.happy
na romeu me jedino moze iznervirati sto ne mogu da vidim xxx slike. ovo ostalo me zabavlja. :sixto:
Korisnikov avatar
By Berserker
definitivno -

ružni, debeli marš
diskretan
biseks, nisam samo gej
van scene
By ~ Le Saint X ~
Okej...ne mora da znaci da se bilo ko od nas stvarno nervira tamo
jednostavno ti je iritantno kad vidis
tj ostavlja neki bezveze utisak

Ok...svi imamo predstavu koga zelimo za seks,vezu,friends...
ali kroz pricu ces to naci ili ne
ovakvi izlivi su malo... stvar ukusa

no, boze moj...
nismo svi isti
te nemamo ni isti ukus/neukus
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Clockwork Orange

Ako se nervirate zbog romea... :ubise: :gotika:
pa kao... nerviramo se :)

nije zbog romea, vec tamo covek ima nesto masivniji pregled stanja pederluka u zemlji gde neko treba da zivi kao takav citavog zivota
i suocava se sa izvesnim pojavama... :maljkovic:
Korisnikov avatar
By Madonna
najružnij sajt koji sam imao priliku da posetim je gay romeo, nisam bio dugo a možda bi me nerviralo sledeće:

nefem (potpuno, pasolutno itd) :doh:
strejt-luk(ing)/ekting :kosa:
pravo muško (budi i ti) :balerina:
skroz normalan (ok za ok) :krezavi:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Null

najružnij sajt koji sam imao priliku da posetim je gay romeo, nisam bio dugo a možda bi me nerviralo sledeće:

nefem (potpuno, pasolutno itd) :krezavi:
nova kovanica za pasivan & apsolutno (tj apsolutno pasivan - i uz to nefem)
=
pasolutno

:lol:
:lol:
:smeh: i :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Nemam profil na doticnom sajtu. Dok sam imao, nerviralo me je sve navedeno gore, narocito " van scene (svih scena) ". :radosnice: :giggle:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Peta stavka.. "nemam gej prijatelje (nemoj ni ti)"...me ubedljivo najviše vuče za živac.
By Kragi
nije bas da me nervira ali sve navedeno mi je zesci primitivizam. glasah za 'nesto drugo' a to drugo je ona fora ' ja sam lep, zgodan i sl', samo sto sad nije fora da to napises za sebe u profilu neko to funkcionise po principu 'drugi kazu da sam lep, zgodan i sladak' :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Sunce
Sva ta "opsta mesta" mi idu na prekum. Imao sam obicaj da jadnike muzem do besvesti. Kad me neko startuje sa takvim glupostima, ja dodam jos, pa jos, onda me decko juri, a ja kazem: "Pa zao mi je, cao - glup si...". Salim se, voleo bih da sam takav znao da budem cesce, ovo sam par puta radio. :gresnica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!