Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
Obzirom da poznajem samo par ljudi sa ovog foruma, interesuje me koliko i vi imate trip da 'poznajete tog coveka koji pise'?

Cak su mi i upoznvanja redovno potvrdila ideju o osobi, ali ja sam upoznao samo Tramp, Hys, Hlaefdige, Orlando the Lady & bananicu....
m.. i E.c.h.o...znam od..mnogo ranije.

..

Npr. evo, prvi mi na um pada Ulix. On me nikada ne iznenadi, niti razocara. Dobro, aj da kazemo skoro bas nikada ,)

Loni me uvek iznenadi, al to je postalo znbak raspoznavanja.

Kada vidim da je Loni pisao, znam d ce uspeti da me iznenadi - ili neprijatno ili prijatno.

..

U tu grupu 'poznanika' spadaju i Mars, blenta, Dragonite, Sunce, Deni, Sutekh, Morgan, Iris, Delete, Wilhelmina, Dina (ipak smo se Dina i ja 'druzili' u kaficu dugo ,)...etc, etc.

..

Za koga vi imate slican trip?

pS. Ok, shvatam da ja blejim na ovom forumu skoro deceniju, ali ipak...interesuje me ,)
Korisnikov avatar
By Mage
Znam da će popaj uvek da me iznervira :smeh:

i da, 2kune će od svake teme da napravi sprdačinu i nikada nije ozbiljan :blenta:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Mage

i da, 2kune će od svake teme da napravi sprdačinu i nikada nije ozbiljan :blenta:
i kal zakath :)

i shta ce Null da citira jer mu je smeshno :)
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Rei
i shta ce Null da citira jer mu je smeshno :)
:lol:

edit:

ont: o (skoro) svakome sa foruma imam neku sliku u glavi, kakve su te osobe, jer je to dosta lako za skontati, pošto ti serviraju svoje stavove o apsolutno svemu kao i neki optional info poput mesta iz kog pišu, šta su jeli pili, sexualne i ostale preferencije :tarabiće: tako da bih o svakom mogao da ispišem po nešto, mnogi su dosledni pa i nema iznenađenjceta.

:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:

:hvala:
By dukkehjem
joooj, pa ja nikog ne poznajem :beba:
tj. nikoga ne znam ono bas, zaista, for real...
al sta ja znam... ne tripujem se toliko...

Mada u glavi nekako vec imam sliku nekih osoba itd., a za neke imam predstavu o izgledu (blenta bukvalno zamisljam ko onaj avatar na primer... a i redovno ima neke izvale u onoj temi i cesto se nasmejem zahvaljujuci njemu)...
a ko osobe, pa i to se otprilike nazire, ali jos ce mnogo vremena proci dok ne uspem da steknem pravu sliku, ako je ikad steknem, je li...

jedini novitet je da je status prestao da me iznenadjuje i sad je na nekom ignore mode-u, odnosno, status je spontano dogurao do "keep scrolling baby" statusa... a to i mozda nema bas veze s temom kad razmislim opet...
mada, sta ja znam, glupo sad da prosipam mudrosti kad ne znam ni da l sam tri-cetiri meseca ovde...
By dukkehjem
edit: u, jbt, 4 meseca vec proslo, sad videh ispod avatara :sok:
Korisnikov avatar
By KiWi
Renoirove, STATUSove, Kiborgove i Wilhelminine postove mogu da prepoznam bez da gledam avatar.

A shvatio sam da Deni, Lunja, Bananica i Loni svoj temperament stvarno prenose na forum. Kada sam ih upoznao, potpuno sam ih povezao sa njihovim cyber identitetima. Ima i par ljudi koji su potpuna suprotnost uživo i na forumu, ali ne bih ovom prilikom o njima.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
"Poznajem" samo one s kojim sam na istim vibracijama.
Sasvim je druga vrsta prepoznavanja šablona koje koriste mnoge osobe.
Neki to forsiraju i to se vidi, pa me stomak zaboli kada ih pokušam čitati...dok drugi imaju lepe energije i vibracije koje učine da se ozarim kada ih vidim.
Korisnikov avatar
By Galadriel
ne, mislim da to sto ljudi pisu ovde nema veze sa istinom. niko ne shvata ovo mesto na isti nacin. neko je mrtav ozbiljan, neko se sve vreme samo dobro zeza i zabavlja.

:pegla:

ima ljudi koje znam i po nekoliko godina pa se osecam da ih ne poznajem u stvarnom zivotu, a kamoli ovde samo na osnovu pisanija.

ovde samo talk talk talk... upoznajes ljude kroz act act act

:hamlet:

meni je ovo npr. odlichan ventil kad sam vezana za pisaci sto
i hang my shit out here :smug:
By str00ja
Pa ne znam, bilo da se ljudi zezaju ili ozbiljno pristupaju, mislim da moze da se malkice otprilike nazre i oseti ko je ko i ko je kakav, ali ono, samo u najmanjoj mogucoj naznaci.

Sto kaze Galadriel, ljudi se upoznaju u stvarnom zivotu i kroz dela, a cesto ni tad ne uspemo da ih upoznamo.

A svidja mi se i ovo sto kaze Morgan :)

Elem, imam "to nesto" za neke forumase s kojima ne razmenih ni jednu jedinu otkucanu rec, vec samo kroz postove, doduse to nesto je samo s moje strane koliko znam, ali ono, neki filing da ih kontam nekako, sta ja znam... Ali necu kazem koji su to, jer ce se ovi ostali naljute, pa mozda unistim ko zna sta u buducnosti sa njima :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
Blah, ja nisam naveo polovinu..ili vise..lm, ja mislim da svakako moze da se nasluti stosta o osobi, opet mi je najbolji primer Ulix - ako nista drgo - jasno se vidi da je covek i obrazovan i inteligentan.

..

Ima dosta ljudi koji su ili samo prvo ili drugo ,)
By Kragi
Originally posted by Galadriel

ne, mislim da to sto ljudi pisu ovde nema veze sa istinom. niko ne shvata ovo mesto na isti nacin. neko je mrtav ozbiljan, neko se sve vreme samo dobro zeza i zabavlja.

meni je ovo npr. odlichan ventil kad sam vezana za pisaci sto
:up:

bas to, nekako mislim da smo svi ovde iz nekih svojih razloga i da svako od nas ovaj forum dozivljava razlicito. :sudija:

pored toga sto sam dosta pisao, dosta sam i citao forum te nije da nema nekih slika u glavi o pojedincima ili pak nekih postova za koje bih znao kome pripadaju i da ne vidim autora. generalno nisam opterecen osobama odavde i time ko su, sta su i kakvi su oni zapravo in RL, iako naravno neke poznajem pa mogu i da ocenim forum vs. RL :)

(svejedno mi je dao odlicnu ideju za jednu temu sad :D )
By Kragi
Originally posted by svejedno

Blah, ja nisam naveo polovinu..ili vise..lm, ja mislim da svakako moze da se nasluti stosta o osobi, opet mi je najbolji primer Ulix - ako nista drgo - jasno se vidi da je covek i obrazovan i inteligentan.

..

Ima dosta ljudi koji su ili samo prvo ili drugo ,)
prvo sam hteo da napisem nesto, pa sam odustao zbog toga sto ce to izgledati kao da analiziram druge. no hajde ovako:

za ulixa se slazem s'tim da vidim i da je uzasno nesebican,
za castora smem da potpisem da je nekonfliktan, za Nbegija da je decko operisan od bilo kakvih kompleksa, za Armanda da je pravedan i neko ko vas nikada ne bi izneverio, za Heartkillera da je narcis, za Sitnicavu da je inteligentna, za *STATUSA* da je sebican, za Nulla da je preosetljiv... i tako dalje :) ne znam mozda gresim ali ni se cini da se neke stvari ipak mogu primetiti :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne volim pojam "očekivano".
Predvidivo je ujedno i dosadno.

Naučio sam da ne očekujem ništa ni od koga, sem samog sebe.

Takođe ne volim da drugi očekuju nešto od mene, ja se ponašam prema raspoloženju koje je vrlo promenljivo, stoga se nametanje očekivanja najčešće pretvara u dosađivanje.

Na forumu me niko ne oduševljava, niti razočarava.
Korisnikov avatar
By Tot
Smatram da se ne može niko zaista upoznati preko foruma. Moguće su samo indicije. Moguće su i predrasude. U tom smislu uživam kad mi se nakače epiteti. Zabavljam se onda sa tom delimično samokreiranom Totinom dok kuvam ručak.

Ljudi se silno trude da ovde dokažu sebe, a meni je bilo draže da budem nepredvidiv, nedefinisan, i interesantan i neinteresantan. Popravio sam se. Od lošeg postao dobar momak i tako dalje. Sve je to igra. Menjao sam bez promene nika virtuelne entitete i lepo se zabavio.

Dakle nikoga nisam upoznao samo preko foruma. U susretu uživo ponekoga i jesam upoznao.
Korisnikov avatar
By Srklet
nekad sam mnogo vise paznje i energije ulagao u svoje forumanje, danas je to skroz drukcije pa je i moja percepcija drukcija. tak da se bas i ne pitam previse o drugim ljudima. iako, i dalje mislim da se osoba moze prilicno dobro skuziti po postovima, bez obzira jesu li oni ekvivalent osobe in real life ili su naglaseni izraz jednog aspekta te osobe, sto se isto vidi.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Popeye

nekad sam mnogo vise paznje i energije ulagao u svoje forumanje, danas je to skroz drukcije pa je i moja percepcija drukcija. tak da se bas i ne pitam previse o drugim ljudima. iako, i dalje mislim da se osoba moze prilicno dobro skuziti po postovima, bez obzira jesu li oni ekvivalent osobe in real life ili su naglaseni izraz jednog aspekta te osobe, sto se isto vidi.
:lol:

Seti se samo nasih pocetaka...
Ah, happy days. :radosnice:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by 4NY K3Y

vise me nista ne moze iznenaditi

Pricao bas sa Hlevdijom o tome:

Hlaef: mene ne iznenadjuju
nerviraju me
ali me ne iznenadjuju
iznenadio me jednom nesto simor
ali ne mogu sada da se setim
me: xe
ni mene ne iznenadjuju na 'iznenadjuje me' nacin
ne znam kako objasnim
Hlaef: razumem te
znam sta mislis

..

Ona me skapirala. Ne umem drugacije da objasnim.
Korisnikov avatar
By *deni*
Šta ja znam, u prinudnoj sam situaciji da se u životu uklapam kako znam i umem u pravila većinskog hetero življa, pa ovamo bežim od tog često neprijatnog života, da se zabavim malo za svoju dušu.
Dakle, svet za sebe, sve vas doživljavam kao drage poznanike, podrazumevate se, iako ne čitam baš pomno sve što pišete, pogotovo ako su to neke teže teme.
:)
Korisnikov avatar
By gorilica
Hajde ovako.
Pre par godina reshih da se za dochek nove godine uputim iz Nisha u Bg, i isti provedem u Aliance-i, a za koju chuh upravo ovde na forumu.
Od forumasha koji su to veche trebali da budu tu, jedino sam prethodno upoznao bananicu i Adenima, koji me je i doveo do ulaza u klub.
Sav zbunjen i unezveren, po ulasku sam stao kraj shanka gledajuci sve te nepoznate ljude i, iskreno, preispitivao sebe i svoju odluku da se upustim u ovu avanturu.
Medjutim, nije proshlo ni par minuta, a osetih nechiju ruku na mom ramenu. Okrenem se, ugledam jednu simpatichnu curu:
- Izvini, jesi li ti gorilica?
- Da.
- Jao, bash mi je drago! Ja sam Marry sa foruma. Prepoznala sam te sa fotke... Dodji da te upoznam, ovo je moja....
I onda su krenuli da se redjaju u toku vecheri..., Kiwi, blenta, Swanka, deni, Hlevdza, Delete, Tramp... i josh minimum 6-7 forumasha.
LM, da skratim prichu, uopshte se nisam pokajao zbog te svoje avanture. :) I ako sam sve te ljude fizichki upoznao to veche, imao sam utisak da sam medju svojima, da sam medju ljudima koje znam jako, jako dugo. Da sam deo porodice.
Sve u svemu, zezao se neko ovde, ili bio smrtno ozbiljan, deo je ovog foruma i nemoguce je da stvori laznu sliku o sebi, jer to shto pishe dolazi iz njegove glave, shto znachi da je i deo njega. Jedino shto se moze promeniti je nachin interpretacije onog shto je napisano.
Korisnikov avatar
By unic0rn
valjda kad upoznas dovoljan broj ljudi s nekog sajta/foruma/chata/... skontash kolike su to disproporcije izmedju online bitja i mesnatog bitja pa ni ne dozvoljavas sebi da kazes da poznajes te ljude.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by unic0rn

valjda kad upoznas dovoljan broj ljudi s nekog sajta/foruma/chata/... skontash kolike su to disproporcije izmedju online bitja i mesnatog bitja pa ni ne dozvoljavas sebi da kazes da poznajes te ljude.
Ma jok.

Mislim, nisam ni mislio da poznajes-poznajes te ljude... ako je nekome jasno sta ocu da kazem.

..

Npr, meni je jasno (ili se negde nadam) da je npr. Status uzivo prilicno drugacija osoba.

Ipak, ovde...pa, nije tesko cak ni pretpostaviti sta ce izaci iz njegove tastature.

...

Na to 'poznavanje' sam mislio.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa to da.

Ponekad chak toliko da bih sam mogao da napravim temu i redjam nickove i odgovore na nju :lol: :lood:

To mu dodje kao forumsko 'Zasto je pile preslo ulicu?' over and over again.

Kad citas ljude vec godinama i vrte se iste teme to je sve izrazenije :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!