Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
ne znam da li su se ovakve stvari dogadjale i ranije?
Korisnikov avatar
By Dexter White
Žasu, baš me je zvao prijatelj iz SO kada se to desilo... ne verujem da ću skorije u posetu tamo xD
Korisnikov avatar
By castor
hahahahahahahahaha
uvrstiti SO u tornado alley
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
dobro je, nema povredjenih ni nastradalih.
ali odkud tornatu tuuuu? :ozbiljan:

sta je sledece? :sigh:
Korisnikov avatar
By Dexter White
Hm.... nemam pojma, tornado bi po nekom pravilu trebao da bude blizu mora, zbog mešanja hladne i tople vazdušne struje..... jest' da piči uglavnom po ravnicama, al' nemam pojma otkud u sred Vojvodine
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
sta je tu cudno? ceo svet se menja, sto smo mi tu posebni?? Fascinantno je sto se lik koji je snimao toliko iscudjava na 1 tornadu.. ne znam sta bi radio da vidi odjednom 300 njih koji se desavaju u meksickom zalivu?! :indijanac:
Korisnikov avatar
By WoWLover
Originally posted by ChristianTroy

sta je tu cudno? ceo svet se menja, sto smo mi tu posebni?? Fascinantno je sto se lik koji je snimao toliko iscudjava na 1 tornadu.. ne znam sta bi radio da vidi odjednom 300 njih koji se desavaju u meksickom zalivu?! :indijanac:
Pa normalno da se ljudi cude kad tako nesto uopste nije specificno za nasa podrucja. Jeste da se vremena menjaju, al po tebi kad bi docekali sledecu zimu 20m pod snegom, samo bi trebalo da odmahnemo rukom u fazonu "ma vremena se menj..." oops, zavrsio bi recenicu al iskocio bengalski tigar i otkinuo mi glavu... Ali, sta je tu cudno...
Korisnikov avatar
By *deni*
Sve je to uvertira pred smak sveta 2012. godine, ja kad vam kažem.
:tornado:
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Originally posted by WoWLover

Pa normalno da se ljudi cude kad tako nesto uopste nije specificno za nasa podrucja. Jeste da se vremena menjaju, al po tebi kad bi docekali sledecu zimu 20m pod snegom, samo bi trebalo da odmahnemo rukom u fazonu "ma vremena se menj..." oops, zavrsio bi recenicu al iskocio bengalski tigar i otkinuo mi glavu... Ali, sta je tu cudno...
Nije specificno ni to sto Venecija lezi pod vodom, ni to sto imamo oblak vulkanskog pepela iznad Evrope itd.. Sta sad treba svi da vicemo ''i juuuu, kako to, nije mi dobro..bla bla'' ma daaaj.
Desavalo se to i ranije na ovim prostorima ali sada je to neko uspeo da uhvati kamericom i privuce medijsku paznju. Mo's misliti 1 mali tornado.. Valjda tamo u Somboru ne znaju sta ce od dosade pa hvataju mala tornada.. Imamo mi mnogo vaznijih stvari kojima se treba iscudjavati a na koje mozemo neposredno uticati.
Korisnikov avatar
By Dexter White

:smeh:
By ~ Le Saint X ~
Wow...

I am impressed by the power of nature

Ne znam zasto je nekima cusno za tornado 'tu'

jednostavno stvorio se povoljni trenutak...
a ovo nije prvi tornado u ovim krajevima - Balkan
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by ChristianTroy

:hail2:
i ja zaista nisam cuo da su po balkanu ikada harali bilo kakvi tornadi ili kojekakve fensi katastrofe... da nas kakav potok poplavi, kosava oduva, to da, ali ovako nesto jos nisam cuo. kada avala bude postala vulkan a onaj novoizgradjeni toranj odleti u vazduh kao pikado, necemo se cuditi, jer se to vec desavalo, pretpostavljam :plavuso:
Korisnikov avatar
By Blady
Cula sam... nego je l koja krava odletela ka nebu?
:wow:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Superiška! Volim oluje i vetrove...drago mi je da niko nije povređen, a par crepova se mogu zakrpiti makar i najlonom.
Korisnikov avatar
By tintily
ns.happy jes desavalo se u tercijaru je jaka vulkanska ativnost bila u oblasti ji i jz Srbije , a nesto manje u oblasti Sumadije gde Spada i Avala :)
a sad na temu. Obozavam tornada , fascinirana sam njima . Jest mi malo cudno otkud tu ali.... uraaaa!!!!
Nadam se da ce grad pomoci ljudima koji su pretrpeli neku stetu .
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Dexter White
Hm.... nemam pojma, tornado bi po nekom pravilu trebao da bude blizu mora, zbog mešanja hladne i tople vazdušne struje..... jest' da piči uglavnom po ravnicama, al' nemam pojma otkud u sred Vojvodine
E baš me zanima kako su Doroti i Toto uspeli da ih oduva tornado kad su bili u sred Kanzasa gde mora ima kao i u Somboru.

U stvari kad bolje razmislim, Sombor i jeste evropski counterpart Kanzasa
Korisnikov avatar
By Oziris
Kud ne izadjoh u grad bas u tom trenutku, da i ja uzivo vidim tu americki meteoroloski fenomen...:awesome:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!