Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by castor
hahahahahahahahaha
uvrstiti SO u tornado alley
Originally posted by ChristianTroyPa normalno da se ljudi cude kad tako nesto uopste nije specificno za nasa podrucja. Jeste da se vremena menjaju, al po tebi kad bi docekali sledecu zimu 20m pod snegom, samo bi trebalo da odmahnemo rukom u fazonu "ma vremena se menj..." oops, zavrsio bi recenicu al iskocio bengalski tigar i otkinuo mi glavu... Ali, sta je tu cudno...
sta je tu cudno? ceo svet se menja, sto smo mi tu posebni?? Fascinantno je sto se lik koji je snimao toliko iscudjava na 1 tornadu.. ne znam sta bi radio da vidi odjednom 300 njih koji se desavaju u meksickom zalivu?!![]()
Originally posted by WoWLoverNije specificno ni to sto Venecija lezi pod vodom, ni to sto imamo oblak vulkanskog pepela iznad Evrope itd.. Sta sad treba svi da vicemo ''i juuuu, kako to, nije mi dobro..bla bla'' ma daaaj.
Pa normalno da se ljudi cude kad tako nesto uopste nije specificno za nasa podrucja. Jeste da se vremena menjaju, al po tebi kad bi docekali sledecu zimu 20m pod snegom, samo bi trebalo da odmahnemo rukom u fazonu "ma vremena se menj..." oops, zavrsio bi recenicu al iskocio bengalski tigar i otkinuo mi glavu... Ali, sta je tu cudno...
Originally posted by WoWLover
Pa normalno da se ljudi cude kad tako nesto uopste nije specificno za nasa podrucja. Jeste da se vremena menjaju, al po tebi kad bi docekali sledecu zimu 20m pod snegom, samo bi trebalo da odmahnemo rukom u fazonu "ma vremena se menj..." oops, zavrsio bi recenicu al iskocio bengalski tigar i otkinuo mi glavu... Ali, sta je tu cudno...
Originally posted by WoWLover
Originally posted by ChristianTroyPa normalno da se ljudi cude kad tako nesto uopste nije specificno za nasa podrucja. Jeste da se vremena menjaju, al po tebi kad bi docekali sledecu zimu 20m pod snegom, samo bi trebalo da odmahnemo rukom u fazonu "ma vremena se menj..." oops, zavrsio bi recenicu al iskocio bengalski tigar i otkinuo mi glavu... Ali, sta je tu cudno...
sta je tu cudno? ceo svet se menja, sto smo mi tu posebni?? Fascinantno je sto se lik koji je snimao toliko iscudjava na 1 tornadu.. ne znam sta bi radio da vidi odjednom 300 njih koji se desavaju u meksickom zalivu?!![]()
Originally posted by Black Lady
Cula sam... nego je l koja krava odletela ka nebu?
![]()
Originally posted by Dexter WhiteE baš me zanima kako su Doroti i Toto uspeli da ih oduva tornado kad su bili u sred Kanzasa gde mora ima kao i u Somboru.
Hm.... nemam pojma, tornado bi po nekom pravilu trebao da bude blizu mora, zbog mešanja hladne i tople vazdušne struje..... jest' da piči uglavnom po ravnicama, al' nemam pojma otkud u sred Vojvodine
Originally posted by ChristianTroyne bi lale,pošto su lale u banatu,a sombor je u bačkoj...
![]()
![]()
da jeste vec bi lale digle 'ajku i oko toga![]()
![]()
Originally posted by *deni*Slutim
Sve je to uvertira pred smak sveta 2012. godine, ja kad vam kažem.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!