Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Izvesno je da nas smak sveta očekuje za nešto malo više od 2 godine i sigurno vam je padalo na pamet da se zapitate kako će to sve izgledati... Da li će doći do masovnog propadanja ( otvaranja zemlje ) kao u čuvenom holivudskom filmskom hitu, ili će možda da se pojavi neka džinovska buba koja će nas pojesti. :uplasen:
Bilo kako bilo, iznesite svoju viziju sopstvenog kretanja tog sudnjeg dana.
Kako ćete se ponašati ? Šta ćete obući ? S kim ćete dočekati poslednje zemaljske trenutke, pred izlazak pred Tvorca ?
Ja i jedna meni draga persona smo se dogovorili da ćemo zajedno otići tog dana na obalu reke i zagrljeni dostojanstveno dočekati da nas veliki talas proguta.
:roni:
Korisnikov avatar
By Burak
Ma kakav smak svijeta. Nema ništa od toga:
To veče ćemo svi do daske da pojačamo grand paradu pa će jadna džinovska buba da se istraumira grandovskim krjestavim glasićima i pobjegne glavom bez obzira tamo odakle je i došla.
Ako pak to ne uspije, tada na scenu dolaze Vuk Jeremić i Tadić koji će mirnim putem uz pregovore i dijalog ubijediti bubu da odustane od Srbije koja je na putu ka Evropi. :P
Korisnikov avatar
By bu
hahahah ili cu spavati tad..ili lumpovati ili biti uz komp..:D
Korisnikov avatar
By 2kune
ovo treće... nekako sam siguran... :djavo:
Korisnikov avatar
By mmiki
Verovatno cu sedeti kuci i spremacu se za neki ispit, jubilarni prvi ispit posle smaka sveta. :)
Korisnikov avatar
By mmiki
E, a ko ce da smakne svet? :nerd:
Korisnikov avatar
By Blady
Odlucila sam da odem na Tibet tada, u tom periodu
By fazza
Skromno, u krugu porodice.
Korisnikov avatar
By horus.
sve zavisi da li ce biti za vreme ispitnog roka... :isus:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by horus.

Bice posle 20. decembra iste godine, pa ti sad vidi da li ces da zavlacis sa ispitima, ili ces lepo da osvojis diplomu do oktobra, te docekas smak kao fakultetski naobrazen... :smeh:

:wundy:

Kako naucnici predvidjaju, jedini spas za pojedince je obuti sandale na deblju stiklu, i to sa otvorenim prstima! :sudija: Ja cu da ih poslusam... :hvala:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by sing&dunum
Originally posted by horus.

Bice posle 20. decembra iste godine, pa ti sad vidi da li ces da zavlacis sa ispitima, ili ces lepo da osvojis diplomu do oktobra, te docekas smak kao fakultetski naobrazen... :smeh:

:wundy:

sad sam u dilemi da li da jurim prosek... :wundy:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Verujem u jovanovski scenario -- glad, skupoća, pomračenja, zemljotresi, poplave itd. što je uostalom već i počelo.

Dočekaću ga s olakšanjem. Staviću kravatu na kurčiće, sesti u neku bolju kafanu, zapaliti cigaretu, prekrstiti nogu preko noge i čekati da dođe. :alexis:
Korisnikov avatar
By Mage
Jao jedva čekam smak sveta! :wundy: :yay:

Kao što je Null rekao, sa radosnicama :radosnice:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Sedecu ceo dan ispred ogledala pokusavajuci da napravim sto bolju :awesome: facu. Pa mozda prezivim udar awesomeness-a :awesome:

Slika
Korisnikov avatar
By Mage
@vetur: Extra! :smeh:

Isčekujem željno dolazak velikog :wundy:

:hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By Sunce
Drkajuci...i kada nam sa neba kazu: za deset sekundi je smak sveta, ja cu ubrzati do orgazma.
Korisnikov avatar
By constantine
kod drugarice na kafi... da tracarmo sta drugo........ hahah nisam takav,
sta znam mozda cu kupim skupe cvikere za sunce ako bude padala kometa da mi ne upadne nesto u oko dok gledam u nju a ako bude naglo podizanje nivoa mora onda cu da kupim slauf... uvek sam hteo da imam slauf :zid:
Korisnikov avatar
By blenta
cenim gundjacu vezano za nesto
sta god da vidim u tom trenu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!