Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
I ja se povremeno "družim"* sa geyevima i to mi je baš ok.

:oskar:

________
* :opacupa:
Korisnikov avatar
By Mars
Ushićuje me činjenica da se u poslednje vreme pojam gay obavezno vezuje za pojam Grand.

Ajde da ne budemo gay više. Dok ne prođe...
Korisnikov avatar
By maka
I meni su gejevi ok,pa niko ne pise o tome u novinama :zavera:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Mars

Ushićuje me činjenica da se u poslednje vreme pojam gay obavezno vezuje za pojam Grand.

To bi dugo trajalo.. Pederi sve vise i vise to slusaju, i uz to se vesele.

Joj sto sam sad tuzan...

kuku meneeeeeeeee

haha

al' stvarno.
Korisnikov avatar
By BellyButton

...Ili Grand ili Dunju Ilic ili Lady Gagu, Kylie, Guettu...
Samo NIKADA uz dobru muziku...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by maka

I meni su gejevi ok,pa niko ne pise o tome u novinama :zavera:
A jel pevaš za Grand? Ne.

Vi ste najslabija karika - doviđenja.

Snimi album za Grand pa će i tvoje mišljenje na ovu temu biti dostojno novina i aktivističkih sajtova...
Korisnikov avatar
By Madonna
grandovci su uber popularni kod strejt omladine u srbiji, right? zar nije pozitivno to što će neki tamo grand pevač reći da je gej ok? :kopanos: :retard:
Korisnikov avatar
By Burak
Raduje me činjenica da sve više mladih i popularnih javnih likova kao što su Stevan i Milan Dinčić javno govore o gay orijentaciji kao o nečem normalnom. Lijepo od njih.
I mnogo više znači gay frendli stav neke zvijezde granda, koja je idol mnogim budućim naraštajima i za koje zna mnogo ljudi, nego tamo neke Biljane Srbljanović za koju znaju samo zakleti članovi LDPovsko-natašakandićevskih političkih struja koji vjerovatno ionako nisu ni bili homofobni..
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Null

grandovci su uber popularni kod strejt omladine u srbiji, right? zar nije pozitivno to što će neki tamo grand pevač reći da je gej ok? :kopanos: :retard:
Draže mi je prisustvo i pre ću da nađem zajednički jezik sa homofobom koji ne sluša svakojako đubre od muzike (pa i dotle da ga nateram da revidira svoje stavove)...nego neko gay friendly iz ekipe Granda, JK i sličnih.

To sam svojim životnim odlukama i pokazao i jako lepo funkcioniše.
Korisnikov avatar
By Madonna

Draže mi je prisustvo i pre ću da nađem zajednički jezik sa homofobom koji ne sluša svakojako đubre od muzike (pa i dotle da ga nateram da revidira svoje stavove)...nego neko gay friendly iz ekipe Granda, JK i sličnih.

ali ne treba TI da pronalaziš zajednički jezik (ili treba?) nego bezumna masa.
Korisnikov avatar
By Mars
Kakvo bezbojno stvorenje...

A jel to ćerka ove voditeljke možda?
Korisnikov avatar
By colorado

TE AMO!!!!!

A sad idem u grad i prestajem da te proganjam.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nemojte vređati Dunju.

Njoj je cilj da se proslavi kao pevačica, da postane ime, kako bi mogla da prodaje svoje pesme.

Dakle, krajnji cilj joj je biti producent. :carica:
By Guion Nerville
Imam par drugara homoseksualaca, i oni su mi OK. To je seksualno opredeljenje koje ne podržavam, ali mi ne smeta.

Ja izgleda jedini imam neki trip na ovoj temi, i rado cu ga podeliti...

Ne razumem cemu ova tema. Kada se procita sta je zapravo rekao, ovaj uvodni post ne predstavlja sustinu tog intervjua, i uvodni post ima ton kao da taj Steva podrzava gej ljude, iako Steva kaze:

"To je seksualno opredeljenje koje ne podržavam, ali mi ne smeta."

Sta to uopste znaci?

To kao da imputira, a i samo rabljenje reci opredeljenje mozda sugerise, da decko nije informisan da seksualna orijentacija zapravo nije nikakvo opredeljenje, nije izbor. Dakle, on ne podrzava homoseksualnu orijentaciju.

Podrska je rec koja ima smisla da se koristi za neke pokrete, opredeljenja, za neki izbor, opciju itd. homoseksualnost nije nista od toga.

Homoseksualci nisu birali svoju orijentaciju.

Slicno je reci: ne podrzavam plavookost ljudi, ili levorukost, ali nemam ni nista protiv njih.
Pitanje je sta to uopste znaci, ima li smisla, koju informaciju to nosi?

Nesto slicno smo mogli cuti od politicara i onog budze u policiji u Utisku nedelje povodom Povorke ponosa:

"Nasa obaveza kao drzave je da zastitimo gradjane, pa i ucesnike povorke od nasilja, ali ne delimo njihova uverenja i stavove."

Ma kakva su to posebna uverenja, stavovi koje navodno propagiraju ucesnici Povorke?

Seks. orijentacija nije stav, niti uverenje, ne moze se propagirati.

Ucesnici povorke se bore za prava koja imaju i ostali gradjani, za postovanje njihovih ljudskih i zakonskih prava (time i protiv diskriminacije), za ravnopravnost.

Nisu to neka "specijalna" prava i zahtevi, nego ista kao i u hetero vecini.

Jedini smisao koji ja vidim u takvim frankenstajn-izjavama je da zele da se dodvore i homofobima i gej ljudima.

I zasto je onda Grand pevac Steva zasluzio ovu temu?

Zato sto kaze da njemu ne smeta?
Je l smo jos uvek u fazi da treba da pišnemo u gaće od sreće kad neko kaze da mu ne smetamo samom našom egzistencijom? Ili sto se druzi sa gej ljudima, sto su mu ok (kao sto je istaknuto u naslovu), ali pritom da "ne podrzava" nerazdvojivo svojstvo njihove licnosti. :puzzle:

Ili decko nije informisan, il zeli da izigrava diplomatu ko ovi nasi politicari, da se jebe, a da mu ne udje.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Dirrty

Nemojte vređati Dunju.

Njoj je cilj da se proslavi kao pevačica, da postane ime, kako bi mogla da prodaje svoje pesme.

Dakle, krajnji cilj joj je biti producent. :carica:
To nije ono sto producent radi...
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Banana
Imam par drugara homoseksualaca, i oni su mi OK. To je seksualno opredeljenje koje ne podržavam, ali mi ne smeta.

Ja izgleda jedini imam neki trip na ovoj temi, i rado cu ga podeliti...

Ne razumem cemu ova tema. Kada se procita sta je zapravo rekao, ovaj uvodni post ne predstavlja sustinu tog intervjua, i uvodni post ima ton kao da taj Steva podrzava gej ljude, iako Steva kaze:

"To je seksualno opredeljenje koje ne podržavam, ali mi ne smeta."

Sta to uopste znaci?

To kao da imputira, a i samo rabljenje reci opredeljenje mozda sugerise, da decko nije informisan da seksualna orijentacija zapravo nije nikakvo opredeljenje, nije izbor. Dakle, on ne podrzava homoseksualnu orijentaciju.

Podrska je rec koja ima smisla da se koristi za neke pokrete, opredeljenja, za neki izbor, opciju itd. homoseksualnost nije nista od toga.

Homoseksualci nisu birali svoju orijentaciju.

Slicno je reci: ne podrzavam plavookost ljudi, ili levorukost, ali nemam ni nista protiv njih.
Pitanje je sta to uopste znaci, ima li smisla, koju informaciju to nosi?

Nesto slicno smo mogli cuti od politicara i onog budze u policiji u Utisku nedelje povodom Povorke ponosa:

"Nasa obaveza kao drzave je da zastitimo gradjane, pa i ucesnike povorke od nasilja, ali ne delimo njihova uverenja i stavove."

Ma kakva su to posebna uverenja, stavovi koje navodno "propagiraju" ucesnici Povorke?

Seks. orijentacija nije stav, niti uverenje, ne moze se propagirati.

Ucesnici povorke se bore za prava koja imaju i ostali gradjani, za postovanje njihovih ljudskih i zakonskih prava (time i protiv diskriminacije), za ravnopravnost.

Nisu to neka "specijalna" prava i zahtevi, nego ista kao i u hetero vecini.

Jedini smisao koji ja vidim u takvim frankenstajn-izjavama je da zele da se dodvore i homofobima i gej ljudima.

I zasto je onda Grand pevac Steva zasluzio ovu temu?

zato sto kaze da nema nista protiv toga?
Je l smo jos uvek u fazi da treba da pišnemo u gaće od sreće kad neko nije protiv nas, jer mu ne smetamo samom našom egzistencijom? Ili sto se druzi sa gej ljudima, sto su mu ok (kao sto je istaknuto u naslovu), ali pritom da "ne podrzava" nerazdvojivo svojstvo njihove licnosti. :puzzle:

Ili decko nije informisan, il zeli da izigrava diplomatu ko ovi nasi politicari, da se jebe, a da mu ne udje.
aham. sad je sve jasnije :lol:
let's hope da će mnogi biti lenji poput mene i da će čitati samo naslov
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Banana

................
................
Je l smo jos uvek u fazi da treba da pišnemo u gaće od sreće kad neko nije protiv nas, jer mu ne smetamo samom našom egzistencijom?
Ne, ali neki pishnu u gace od srece kada ih javno podrzi bilo ko. Pa makar i neko kome je zanimanje da seta prasad sa Luj Viton masnama ili tako nesto...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by BellyButton

Čovek je u Srbiji primoran na svašta... :harmonika:

Slažem se sa Bananamanom... a ukoliko niste skapirali moj prvi post, ja mislim da je Stevan pederuša ormaruša.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Dirrty
Originally posted by BellyButton

Čovek je u Srbiji primoran na svašta... :harmonika:
Nisi me razumeo. Muzicki producent je za pesmu ono sto je za film reziser. Znaci, on mora da zna sve! Najvestija i najiskusnija osoba sa najvecim znanjem o onome sto se radi. Producent ne pise tekst i ne komponuje melodiju. On uradi SVE ostalo...
Druga je stvar sto se u kapitalistickom svetu rec "producent" vezuje za onoga ko je samo dao pare za projekat...
Tako da, Dunja moze da bude producent k'o sto je i Sonja Mitrovic Hani...
Korisnikov avatar
By ns.happy
zabole me za stevana.

čekam da lepa lukić kaže svoje. ona pije kafu sa bokijem.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma Dunja želi da bude sve!
Već piše textove i muziku, ali joj je potrebno ime da bi te svoje pesme uvaljivala drugima, odnosno producirala.

Kad bude producent, neće biti pevaljka.
Pevaljka je samo jedan od koraka ka cilju. :carica:
Korisnikov avatar
By Zemunac

Ti to imas nesto protiv Granda? :odrasti:
Korisnikov avatar
By Paki
Ovaj......... to je PRAVDA objavila.

Sve se nadam da ovde ljudima ne treba crtati, al' izgleda da treba.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!