Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Džordž Kluni otkrio da poznaje Borisa Tadića i da mu se mnogo sviđa što prvog čoveka Srbije političari u Evropi i svetu smatraju njegovim dvojnikom!

Pre tri nedelje Dobrivoje Tanasijević, alijas Den Tana, ugostio je Džordža Klunija u svom restoranu u bulevaru Santa Monika u Los Anđelesu, gde su se na molbu "Glasa javnosti" dotakli priče o sličnosti holivudskog stara i predsednika Srbije.

Uz italijansku hranu, crno vino i tihu muziku stigli su i do priče koja intrigira mnoge novinare na svetu, piše beogradski list.

"Upitao sam Džordža Klunija da li zna da predsednik Srbije Boris Tadić mnogo liči na njega. Od srca se nasmejao i odgovorio mi da ga je isto pitao i premijer Italije Silvio Berluskoni nekoliko puta", ispričao je Tana.

"Preneću vam doslovce šta mi je Džordž Kluni rekao za Borisa Tadića: Tadić je mnogo atraktivniji od mene, ali sam ja mnogo bolji glumac od njega", kaže Tana i dodaje da Kluni poređenje s Tadićem smatra velikim komplimentom.

Den Tana rekao je i da su se Kluni i Tadić nedavno upoznali.

"Bio sam zapanjen kada mi je Kluni rekao da se upoznao s predsednikom Tadićem i da se s njim rukovao. Ne znam gde se to desilo. Pretpostavljam da je to moglo da se dogodi u Italiji, ili u Americi. Kluni je aktivan u politici i popularan među političarima u SAD. Stalno organizuje humanitarne večeri i skuplja priloge kako bi pomogao ugroženima širom sveta", navodi Den Tana.

Inače, sličnost Borisa Tadića i Džordža Klunija ne zaokuplja samo pažnju domaće, već i evropske i svetske javnosti.

"Kluni mi je rekao da ne prođe nijedan njegov susret s Berluskonijem, a da ga omaleni Italijan ne poistoveti s Tadićem. Kluniju je definitivno simpatično što ima dvojnika među političarima", zaključio je Den Tana.
Korisnikov avatar
By castor
Slicnost??? Il' sam ja obnevideo il' ... Slicni su jer imaju preko pedeset godina, sedi su, obojica imaju tacan broj ruku, nogu, glava..
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by castor

Slicni su jer imaju preko pedeset godina, sedi su, obojica imaju tacan broj ruku, nogu, glava..
Isti broj ociju, noseva, obrva, usta, pimpeka i pupaka! Kao braca rodjena, jbt!
Korisnikov avatar
By blabla54380
da.
SlikaSlika

sta je ovde slicno? apsolutamente nista.

pogledajte te nozdrve, evo ovde kad se rasire u maximalnom opsegu

Slika

pa ja bi se uvredio da sam na klunijevom mestu. u.vredio.
Korisnikov avatar
By blabla54380
to sa klunijem je neko namerno pustio buvu da bi nam skrenuli paznju sa prave osobe na koju bota lici

Slika

:smeh:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
dakle ovaj šejtan i njegova citatna aktivnost... :hypno:

Originally posted by Sheytan

Uz italijansku hranu, crno vino i tihu muziku stigli su i do priče koja intrigira mnoge novinare na svetu, piše beogradski list.
meni je mnogo drago zbog mnogih novinara. sad konačno mogu da odahnu. :drama:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Žorž Kluni se ofucao, pošto već ima 300 godina, ali je definitivno bio privlačan.
Za Borisa to isto ne mogu reći.

A tema je LOL!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja razumem da to nekome lici...meni ne. ali kapiram...moguce je da vise lice uzivo

btw, meni je kluni tek sada privlacan
By XanaX
Originally posted by Lepa Krepa

dakle ovaj šejtan i njegova citatna aktivnost... :hypno:

Originally posted by Sheytan

meni je mnogo drago zbog mnogih novinara. sad konačno mogu da odahnu. :drama:
Pusti, ej... Što misliš do čega bi tek došli uz janjetinu, zagorski tudum i narodnjake na max.?!...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
e pa sigurno ne do tadića. tu je talijanska 'rana bila presudna, bez svake sumnje.
a verovatno je i celokupna atmosfera doprinela da se kluni konačno otvori po ovom kontroverznom pitanju.

''
Korisnikov avatar
By Hys.
I ode moja hronicna erekcija na Klunija :sigh:

Bar u ovom momentu.
Korisnikov avatar
By Sunce
"Boris ima lepsi kurac, ali ja bolje jebem." Kluni
Korisnikov avatar
By KiWi
... ma bliznaci. ja ih ne raspoznajem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!