Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Winter
Elem..pitam se ja......gledala sam neki dan ili nekad neki dan.....na TV...neki lik.....voli debele žene, to mu je fetiš....i nagojio je svoju ženu/curu do te mere da ona više ne može ustati iz kreveta....ima valjda preko 300 kila...uglavnom odvratno....i sad se ja pitam ima li to smisla..da se zarad svog nekog fetiša tako postupa sa voljenom osobom....takođe me zanima da li vas recimo vaš partner ukoliko ima višak kilograma tera da jedete, te vam kupuje čokolade i slatkiše.....ili ukoliko je mršav, ne da vam da jedete?
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa nije tu kriv on,vec ona.I treba je toviti,a posle na klanje:giljotina:
Korisnikov avatar
By Li
eeeeeeeeee sta sam ja sve gledala na tv-u...

on: moj fetis do sada niko nije odbio :lol: a uvek ljubazno nametnem neke stvari... naravno nema to veze sa promenom fizickog izgleda.
Ne jedem zbog drugih, ne jedu zbog mene...
Jednom sam samo bila istripovala zbog fizickog izgleda pa sam malo smrsala... :alexis:
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Winter

....i sad se ja pitam ima li to smisla..da se zarad svog nekog fetiša tako postupa sa voljenom osobom....
Naravno da nema smisla... Po meni su takvi ljudi, pre svega, nesigurni u sebe i na takav nacin lece svoje komplekse...nisam bas sigurna da je to uradio svojoj zeni zbog fetisha... Npr, ima muskaraca koji su bolesno ljubomorni, pa nutkaju zene hranom, ne bi li se ugojile i "postale" neprivlacne za okolis...ali 300 kg, covece! :doh: Sa druge strane, ona nije trebala to da dozvoli, ali ko zna koja je prava prica, mozda nije mogla da se "odbrani"! To me je podsetilo na Lolu Ferari i njenog muza koji napravio nakazu od nje, najezim se kada se setim...
takođe me zanima da li vas recimo vaš partner ukoliko ima višak kilograma tera da jedete, te vam kupuje čokolade i slatkiše.....ili ukoliko je mršav, ne da vam da jedete?
Mislim da je suludo nametati takve stvari...
Meni se desilo suprotno, tj. da mi je devojka koja je imala visak kilograma zvocala kako mnogo jedem i da joj nije jasno gde mi sve to stane! :kingkong: :lol:
Korisnikov avatar
By Winter
srećom te ne tera da porasteš..ne znam kako bi to ispunila :lol: :lol: :lol:
By ...Sitnicava...
Baš me briga, ako je njima lepo, meni još bolje.

Da me neko tera da mršavim ili da se gojim, dobio bi otkaz u momentu, a da znam da bi nenametljivo želeo da nešto promenim po pitanju fizičkog izgleda, uzela bih u obzir i ako je mojim normama iole prikladno, što da ne promenim. Lepo je ugadjati i na taj način.
Korisnikov avatar
By 2kune
Tko vidi fetiš - ne vidi mene. Oćem da budem isključivo sexualni objekt samo kad se kurvam za lovu. :alexis:

Međutim, mene muči jedan drugi problem sličnog, filmskog, nastanka...
Naime, baš sam gledo 3. dio LOTR-a na hrtu i sve se mislim kako je Frodo jako tragičan lik... Nit je vidio svijeta, nit je pohađao škole, čitav život mu se vrti oko tog mizernog Okrug(ić)a... I ondak odjednom najveća avantura dviju era... Svašta prođe u samo godinu dana i svi mu se na kraju klanjaju... I za svo to vrijeme ima krasnu gej životnu priču sa svojim vrtlarom koju ne može konzumirat jerbo je rat a i nikad nisu sami niti imaju svoju intimu (ako ništa, stalno ih netko snima)... A na kraju kad bi napokon trebali živjeti sretno i berićetno, jebenom se bipsiću priženi sa pravom ženom vaginušom i jadni frodo jopet osta sam suh kao kupina na živcu kamenu u 7. misecu... Sigurno se jadničak razbolio od PTSP-a kad čami doma po cili dan, piše o toj jednoj godini u kojoj je proživio čitav život i ispunio svoju sudbinu, te liže neprestano stare nezacijeljene rane... Dok ne dođe lijek za sve bolesti: plaćeni put na zapad preko oceana u zemlju obilja... Pa se ja tako sve nešto mislim i nadam ne bi li i našim PTSPivcima trebalo tako davati jednosmjerne karte za Ajmeriku ...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by 2kune

A na kraju kad bi napokon trebali živjeti sretno i berićetno, jebenom se bipsiću priženi sa pravom ženom vaginušom i jadni frodo jopet osta sam suh kao kupina na živcu kamenu u 7. misecu...
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By m..
mene je moja nenamerno navukla na slatkise (ona jede, a ja ne mogu da neko jede a ja ne jedem) i onda je ona ostala mrsava a ja se naprasila. i da tera me da smrsam malo, jbt ako ovako nastavim nece moci da me zagrli ko covek.
Korisnikov avatar
By ultraviolet

Elem..pitam se ja......gledala sam neki dan ili nekad neki dan.....na TV...neki lik.....voli debele žene, to mu je fetiš....i nagojio je svoju ženu/curu do te mere da ona više ne može ustati iz kreveta....ima valjda preko 300 kila...
hahahahahahha :lol:
a svakakvih nas ima, bože isuse..

kakva boleštija, naravno da nema smisla. :D prvo zatuć njega jer je poremećen (ili ga poštedeti jer mi je otvorio oči..? zatuć očima!), a onda nju viljuškarom ubaciti u stroj za čvarke jer je poremećena. idioti.

onaj deo sa partnerom i to.. :jazzva:
Korisnikov avatar
By Blady

Ti nisi cula za hiruske poduhvate :trep:
Sve se sada moze.... smej se, banderuso :lol:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Black Lady

ima i ono što azijati rade, kad lome cevanice i butne kosti, pa turaju neke šrafove i šipke i onda ih zatežu i fuj. al' to baš nije hirurški.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Fetish, fetish... mislim da nama sa strane nikada ni ne moze da bude jasan smisao nekog fetisa, a da ga sami ne upraznjavamo. Ono sto je bitno je da taj fetis ukuljucuje dve odrasle osobe, koje su pristale na konkretnu akciju, a sve ostalo ostaje za njih.
Nisam bila u situaciji da meni neko ogranicava jelo (ili bilo sta drugo), niti sam ja radila to. Jako lose reagujem na pritiske, pa se trudim da ni ja ne pritiskam nikoga.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Partner za mene nije rad u procesu. Nije nešto što volim da menjam, čak suprotno bojim se da će se partner promenuti. Jer kada neki lik postane moj partner, prihvatam ga as is. I nisam od onih koji žele da menjaju nešto kod partnera.
Korisnikov avatar
By Astor
treba razlikovati promene i prilagodjavanje. ako ja nesto "promenim" kod sebe ili partner kod sebe za rad toga da bismo bolje funkcionisali, meni je to potpuno ok.
a sto se fetisha tice, dokle god obe strane uzivaju, meni je sve to potpuno na mestu
Korisnikov avatar
By 2kune
s obzirom da imam neveliko ali dragocjeno iskustvom s uzgojem kupina u divljini, mogu, kao proizvođač hrane, samo podržati ljude koji svoje fetiše pretvore u stvarnost... :jankovicka:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ultraviolet

ima i ono što azijati rade, kad lome cevanice i butne kosti, pa turaju neke šrafove i šipke i onda ih zatežu i fuj. al' to baš nije hirurški.
da da.... tako nesto...
kad smo kod toga... bio ortak u pekingu, i gleda onaj njihov kanal sto je na engleskom (valjda cctv8), i idu reklame i krece raklama za neke pilule od kojih kao porastes 10 cm za 3 meseca, pa onda ide elixir od koga porastes ne znam koliko za neko vreme i sve tako. nama naturaju te za smrshavanje bez ausvic gladi... :lol:
Korisnikov avatar
By m..
I rubens se furao na debele, sva sreca da jos nisam dosla u stadijum da bih mogla da mu budem model.

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Ne podsećaj me....u njegovoj sali u Luvru ide žena od slike do slike i priča "Evo! EVO! Ovo je ideal lepote! OVO!!"

Kao - TO je bilo vreme...
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by V I V I S E C T

Partner za mene nije rad u procesu. Nije nešto što volim da menjam, čak suprotno bojim se da će se partner promenuti. Jer kada neki lik postane moj partner, prihvatam ga as is. I nisam od onih koji žele da menjaju nešto kod partnera.
:up:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Meni moja mrsava zena ne da da jedem, jer kaze da moram da smrsam tonu.. :rida: :rida: :rida:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!