Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
poput mene. bas me zanima ko se sve od vas uredno budi u 7 ujutro (pa makar juce ubio pola kile dunje) i dolazi kuci u 6 popodne. i kad cemo da sprovedemo matine revoluciju? i da li izlazite tokom nedelje u neki klub u kome zabava pocne tek oko 11-12 ili posle posla ispijate kafe u 'cinovnickom terminu'.
Korisnikov avatar
By Mahoney
ja ne - ja sam slobodan umetnik, pa se budim oko podneva (a razvlacim do 1, pijem kafu do 2)... :)

ovih dana nesto ranim, pa sam vec u 6 na nogama i onda blenem kroz prozor i gledam kako komsiluk hita na posao uzurbano.

ustaju u 6.30, piju kafu, umivaju se i idu u kancelariju... i tako svaki dan.

:balon:

grozno, ja bih podneo 2 meseca, a mozda i manje.

kao i svaka PRAVA vodolija, osecaj slobode mi je najvazniji, pa sam tako morao dobro da se izborim za to svoje parce slobode i da radim posao koji volim, a da pritom nemam radno vreme.

:spavalica:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne u 7, već se u 4 ujutro dižem svakog jutra u poslednjih godinu dana.
To zato jer putujem na posao autobusom.
Kući stižem oko 17 časova, pa možete misliti kako mi je prijatno.
Nadam se da ću, kad prođe ova svetska kriza, moći da se vratim na režim koji mi više odgovara, tj. da ću uspeti da pobegnem od kancelarije, pečata, pisanja dopisa, žalbi i ostalih pismena...
Mrzim to.
:bljak:
Dobro je što imam net ovde, uvek sam online i zabavljam se kad god imam prazan hod u poslu.
A i plata lepa, fiksna, nikad ne kasni, na svake dve nedelje tačno utvrđen iznos leže na račun, pa mi utoliko sva ova muka donekle lakše pada.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja ustajem svako jutro u 6.00... onda se istusiram sredim i uredno to sve zavrsim
do 6.20 - 6.30, onda budim zenu, i dete... i onda se oni spremaju ...

Radim od 8.. pa do 15... recimo tako... +-1 (+ se odnosi na 8, a - se odnosi na 15)

Nekim danima radim i tezgice koje su u vecernjim satima... tako da mi je nedelja
u glavnom ispunjena... i prepunjena...

Jos sada i ovaj sneg... huh

:nope:

A bila sam i ja slobodna umetnica... i dalje sebe smatram i gledam da ne upadnem
u sablon... i migoljim se svaki dan.. ali drustveno socijalni uslovi diktiraju svoje.

Uvek sam se pitala kako zivi Ratko Mladic ovih godina, kakav je to zivot,
ne ide na posao, ne placa struju, jer nema od cega, ili se nafatirao toliko
da moze da pokriva sve te troskove... Kakav mu je to zivot?
Korisnikov avatar
By *deni*
Sve mi se nekako čini da mu je bolje nego tebi, meni i većini ovde prisutnih....
Korisnikov avatar
By blenta
znam ih dosta u srbiji koji rade od 8 do 6
no dobijaju finu platu pa se ne zale

a ni bih ni ja
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa da, zbog zadovoljavajuće plate se sve može izdržati.
Korisnikov avatar
By blenta
a za tebe deni znam kako je to
ne bi mi smetalo da radim toliko
al da se njakam u busu beskoristan i sebi i drugima da

imao sam i ja takav period
jako mi je smetalo
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
I ja imam to evropsko radno vreme ali -1 cas...znaci od 9-16h, zivim tri coska od posla :D tako da se budim tek u 8.15 i obicno stignem na vreme na posao :D

Radnim danima ne izlazim po klubovima-samo subotom :penzioner:
Korisnikov avatar
By Berserker
Kod mene nema šablona, kako kod smena na poslu tako i kod kuće.
Radim 7 sati.

Ako radim jutarnje (07.00, 07.30, 08.00, 08.30, 09.00), obavezno ustajanje u zavisnosti od smene između 05.00 i 05.30.
Po povratku iz jutarnje smene, naravno kafa i ako ima vremena odem da kafenišem na koji sat, dva. Ako mi je npr. sledeći dan jutarnja smena, ja sam već u 23.30 u krevetu

Ako radim popodnevne (14.00, 14.30, 15.00), budim se između 09.00 i 10.30
Prvo kafa, a onda zujim do 12, 12.30 kad se spremam i idem na posao.
Nakon posla, u zavisnosti od smene, kući sam najranije u 22.15

Naravno, smene od 09 i 15 su dosta ređe, pa me može u toku meseca zakačiti po jedna, eventualno dve.

Noćna smena mi je od 21-07. 13og decembra sam radio noćnu, 14. i 15. su mi bili free.
Kad radim noćnu obično se budim oko 11.

Kod mene su pojmovi FRIDAY NIGHT, SATURDAY NIGHT & WEEKEND bukvalno izmišljotine, jer mi radno vreme takvo.

Evo vidite moje smene za nekoliko dana:

16.12. :: 14.00 - 21.00
17.12. :: 08.30 - 15.30
18.12. :: trebalo bi da mi bude 07.00 - 14.00
19.12. :: 07.00 - 14.00
20.12. :: tog dana prema rasporedu 14.00 - 21.00, ali sam zamenio sa kolegom za free day
21.12. :: 07.30 - 14.30
22.12. :: 14.00 - 21.00

Neka se neko javi ko ima ovakve smene :carica: :drama: :gubitnik:
Korisnikov avatar
By jukie
Deni, a koliko vremena putuješ (računajući i odlazak do autobuske stanice i čekanje, što niko sem mene ne računa u put do posla)?
By Hans
Doći će vreme i za to.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ustajem u 7:15, da bi stihao na posao u 8:30, sve do 14:30.

Vise od 6 sati ne bi izdrzao da sedim na jednom mestu, i ovo je too much!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by *deni*

Ne u 7, već se u 4 ujutro dižem svakog jutra u poslednjih godinu dana.
To zato jer putujem na posao autobusom.
Kući stižem oko 17 časova, pa možete misliti kako mi je prijatno.
...
Dobro je što imam net ovde, uvek sam online i zabavljam se kad god imam prazan hod u poslu.
A i plata lepa, fiksna, nikad ne kasni, na svake dve nedelje tačno utvrđen iznos leže na račun, pa mi utoliko sva ova muka donekle lakše pada.
Pa kao što Deni kaže, "izdrživost" zavisi i od toga šta se od tebe očekuje na poslu...
Ja sam jednom radio na poslu gde sam ustajao u pola noći i putovao preko sat vremena, ali kada bih došao tamo nije bilo stresa (jer skoro nikoga nije bilo na poslu pa nije imao ko da me iznervira) i sve bih lepo odradio i posle sedeo na internetu dok ne dođe vreme za odlazak kući
Naravno posle nekog vremena plata je počela da kasni i više nije bila tako lepa...

Sa druge strane medalje, jednom sam radio u školi gde je trebalo da ustanem isto u pola noći, spremim se, sat i po vremena putujem menjajući dva prevoza u jutarnjem špicu, dođem bar pola sata ranije (po školskim pravilima), odradim sedam časova (sa dežurstvima na hodniku na svakom odmoru), u toj školi su bila đavolja deca + pritisak od strane direktorke koja mi je na intervjuu ocrnila prethodnu nastavnicu + stvarno glupa školska pravila, onda još sat i po kući. To ne izgleda puno, ali su smene naizmenične. Dakle, juče se redovni sedmi čas završio u pola devet uveče (a juče sam radio poslepodnevnu smenu) tako da sam kući stigao posle deset, a pre prvog časa je bio obavezni predčas dopunske nastave, što je značilo da sam morao da krenem u 11.30 i da se pripremam bar sat vremena (kupanje, oblačenje, češljanje).
Dakle od 10.30 jednog dana do 16.00 drugog dana to je bila sve jedna dupla smena (sa pauzom za spavanje u sredini), a to ne uračunava obavezno pisanje detaljnih priprema za svaki čas na pet-šest strana, na kojima je direktorka insistirala. Meni je zafalilo sna (a bilo je i nesanice oko razmišljanja kako ću preživeti sutra). Tu sam izdržao od ponedeljka do četvrtka.

E tu lepa plata NIJE bila dovoljan podstrek.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by jukie

Deni, a koliko vremena putuješ (računajući i odlazak do autobuske stanice i čekanje, što niko sem mene ne računa u put do posla)?
Pa nešto malo više od sat vremena.
Korisnikov avatar
By spliff
spavam do podne
a onda pijem kafu do 2
Korisnikov avatar
By Azdaja
radim kad zelim i kako zelim...

ah, miiii privatnici :blenta:

obicno ustajem oko 6:00
Korisnikov avatar
By *deni*
Zbog ovih što spavaju do podne, pa onda piju kafu do dva, neprestano mi se vrzma po glavi čuvena scena i replika iz filma " Lepota poroka "...
:krezavi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Vala i ja popijem bar tri nes kafe za vreme ovog osmočasovnog radnog vremena.
:kafa:
Korisnikov avatar
By *deni*
A nekad, kao što je to danas bio slučaj, nemam mnogo posla, pa ceo dan zveram po netu, što nije baš pohvalno...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja radila tako 2 godine.

pa presla u prosvetu :)
Korisnikov avatar
By smaug
Od devet do pet - pih to je samo osam sati.
10, 11, 12 (travel time se ne-ra-cu-na) sati dnevno...je za tough guys, pardon, tough gays
Korisnikov avatar
By Hys.
smaug dobro je da nisi smug :P

Mene ovo od 9 do 5 bas sada ceka, i iako jako volim da radim, da, ustajanje ce biti malo problem jer imam teske zimske insomnije od kada sam bila :beba: maltene...Al jbg....
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
moje radno vrijeme je bas komplikovano..radim 2 posla pa ih kombinujem..vikendom sam od 21:00 do 01:00 radnim danima od 20:00 do 01:00 kada radim u pabu a drugi posam radim svaki drugi dan od 17:00 pa do 19:00 ili 20:00..kako sam dobro objasnila cak sam i sebe zbunila :D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by hlaefdige
ja radila tako 2 godine.
Ali nadam se sa nekim normalnijim rasporedom :kgcs3:

Jesi li uspela da nakupiš po 4 ocene za polugodište? :trep:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by *deni*

Zbog ovih što spavaju do podne, pa onda piju kafu do dva, neprestano mi se vrzma po glavi čuvena scena i replika iz filma " Lepota poroka "...
:krezavi:

Zivot mi je naturizam:lol:

Cak se budim i kasnije nekad.Lezem kad radni svet ustaje i ide na posao,obavezna popodnevna dremka,od 6 do 10(ili vecernja) :D ,zato i ostanem do sitnih ura..
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by jukie
Originally posted by hlaefdige
ja radila tako 2 godine.
Ali nadam se sa nekim normalnijim rasporedom :kgcs3:

Jesi li uspela da nakupiš po 4 ocene za polugodište? :trep:
raspored mi je najnepovoljnije moguce napravljen...da je neko birao kako da me zajebe s tim rasporedom, nije mogao bolje...ali opet...

cak i kada je najgore moguce, ja sam opet kod kuce najkasnije u 1.30...

4 ocene sam uspela i to ekspresno....iako ja inace dajem puno ocena...normalno, imaju kod mene 6-7 ocena u polugodistu...

.mada, nece sada zavrsiti polugodiste, nego ce samo biti raspust. to nam daje jos nekih tri dana da zakljucimo ocene posle raspusta, a pre sednice (koje stvarno nemam pojma kada cu da zakazem)
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Hys.

smaug dobro je da nisi smug :P

Mene ovo od 9 do 5 bas sada ceka, i iako jako volim da radim, da, ustajanje ce biti malo problem jer imam teske zimske insomnije od kada sam bila :beba: maltene...Al jbg....
:P
Dobro je da nisam
:P
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Radno vreme (ce mi biti) klizno. Ali ne manje od 8 sati. Max. 10-10, recimo.

Nekad od 5 AM, nekad od kasnog popodneva. Nema pravila zbog same prirode posla.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!