Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Slika

Prije isteka 2009 god i prije nego sto zvezda foruma 2008, g-din deni preda svoju krunu ( a mozda je i zadrzi), moja maticna kuca, najtirazniji dnevni list KURIR (sa rubrikama EKONOMIJA, CRNA HRONIKA, HOMOFOBIJA, SPORT), daje mi zadatak da obavim intervju sa vec pomenutim denijem.
Iako nam je gazda u zatvoru, nama I dalje raste, tiraz.

Nego da krenem sa pitanjima.

1. Sta za Vas predstavlja ova titula?
2. Sta se posle ovog izbora, promenilo u Vasem zivotu? Sta ste dobili, a sta izgubili?
3. Da li ste imali neke ponude za snimanje muzickog cd, reklama I sl, I da li je u Srbiji isplativo biti zvezda?
4. Da li ste pokerenuli neki fond poput Madone I Andjeline Dzoli?
5. Jeste li razmisljali da se kandidujete za izbor zvezde Univerzuma?
6. Ukoliko bi osvojili tu titulu, sta biste uradili za planetu Zemlju?
7. Nekoliko puta ste bili na naslovnici Kurira I posteno smo vas popljuvali, da li ste imali problema sto smo organizacijama OTPOR i 1389 dali Vasu adresu?
8. Kako ste se izborili sa tim humanistickim organizacijama?
9. Koliko Vam znaci podrska Vasih najblizih?
10. Da li Vam je g-dja Daliborka Mileusnic (prije izbora) dala neki savjet I ako jeste sta konkretno?
11. U Kuriru smo pisali da ste promijenili pol. Da li je to tacno I da li razmisljate o tome?
12. Da li ste se bavili striptizom?
13. Da li je posle izbora naglo porastao broj Vasih obozavaoca (pedera)?
14. Da li ste ostali fin gospodin ili ste postali neobuzdana kucketina?
15. Duzina ili debljina?
16. Maljkovic ili Loni?
17. Dina ili Seaman?
18. Koje su Vase najcrnje misli?
19. Pretpostavljam da smatrate da ste nezamjenljivi, ali ukoliko budete u situaciji da predate nekome krunu, ko bi to mogao da bude?
20. KURIR ili BLIC?
21. Grigorije ili amfilohije cg primorski?
22. Da li slazete sa plemenom Maja , da ce 12.12.2012 nastupiti apokalipsa?
23. Dildo ili vibrator?
24. Pasulj ili kacamak?
25. Dragana Mirkovic ili Vesna Zmijanac?
26. Sa kojim politicare biste najradile spavali?
27. Sta biste mu radili?
28. Pticiji ili svinjski grip?
29. Kako ste primili vijest o ukidanju sengen viza?
30. Sta mislite o gej brakovima? (novinar uzima kesu za povracanje)
31. Kroz sljivike I livade ili Idem preko zemlje Srbije?
32. Madonna ili Kajli?
33. Brena ili Ceca?
34. Spajdermen ili Supermen?
35. Slip ili bokserice?
36. Vino ili pivo?
37. Kavijar ili gulas?
38. Valjevo ili Kraljevo?
39. Duga ili pesnica?
40. Gde planirate docek Nove 2010 god?
41. I za kraj sta biste porucili nasim citaocima, a sta forumasima?

Ja sad idem do zatvora da odnesem gazdi dvopek I caj, posti ovih dana. U njegovo ime I u ime cijele redakcije, zelim Vama I Vasim forumasima, da Vas svake godine bude sve manje I manje I da nikada ne odrzite gej paradu. Srecno,
Zauvjek Vas Kurir. Mi bijelo pretvaramo u crno.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Seaman

15. Duzina ili debljina?
16. Maljkovic ili Loni?

19. Pretpostavljam da smatrate da ste nezamjenljivi, ali ukoliko budete u situaciji da predate nekome krunu, ko bi to mogao da bude?

30. Sta mislite o gej brakovima? (novinar uzima kesu za povracanje)
31. Kroz sljivike I livade ili Idem preko zemlje Srbije?
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By *deni*
Dobro je.
Svidjaju mi se pitanja.
:klap:
Korisnikov avatar
By *deni*
Odgovore na pitanja daću blagovremeno...:fen:
Korisnikov avatar
By Dina
:smeh:

Pravi kurirov kadar :lol: Jedva cekam odgovore na ova vrcava pitanja... 17. je posebno intrigantno ;) Seaman :tuc:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ne razumem pitanje 39.

Ako može neko da mi objasni, ili ću već da ukapiram prema Denijevom odgovoru...(osim ako odgovor ne bude: DUGA. Ili: PESNICA, onda opet nište neće da mi bude jasno...)
Korisnikov avatar
By Mars
I to si našao da pitaš zvezdu gej foruma?

Nadam se da će da te šutne u fascikllu i napusti snimanje.
Korisnikov avatar
By *deni*
Svakako.
Odgovore ću dati u jednom dahu kako mi budu navirali, bez kalkulacija, tj. onako kako ste to navikli od mene, koji sam do sada dva puta biran za Zvezdu foruma, ne bez razloga.
Do mojih odgovora - doviđenja.
:deni:
Korisnikov avatar
By Seaman
Nisam ni sumnjao u Vas. Dovidjenja
Korisnikov avatar
By Mars
I nijedno pitanje o teta Daci. Bruka.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Mars

I nijedno pitanje o teta Daci. Bruka.
10 pitanje se odnosi na izvjesnu g-dju. Uostalom ko je jedna Daliborka u odnosu na forumsku zvezdu? Ako jednog dana ponese titulu zvezde foruma, napravicu intervju i sa njom.
Zar ona nije padrknula? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja te molim da paziš kako se izražavaš o toj ženi.
Korisnikov avatar
By Seaman
Ovo je KURIR, decko. Tuzices nas?
Korisnikov avatar
By *deni*

Slika

Nego da krenem sa pitanjima.

1. Sta za Vas predstavlja ova titula?
Predstavlja nešto od čega ću se nerado rastati kada je budem predavao ovogodišnjem pobedniku. Dakle, jasno je, to mi je duševna hrana, koje ću morati da se lišim, ponavljam, vrlo nerado i sa negodovanjem.
2. Sta se posle ovog izbora, promenilo u Vasem zivotu? Sta ste dobili, a sta izgubili?
Ništa se nije promenilo.
Na istom sam, pravo da vam kažem. Pozitivna nula, kako bi to rekli ekonomisti. Dakle, niti sam šta dobio, niti sam šta izgubio.
I ranije mi je bilo poznato da imam osećaj za filing i harizmu jedne zvezde, a dvostruka kruna ( dva puta sam, naime, ovde izabran za zvezdu ) mi je to samo potvrdila.
3. Da li ste imali neke ponude za snimanje muzickog cd, reklama I sl, I da li je u Srbiji isplativo biti zvezda?
Ni jednu takvu ponudu nisam ni od koga dobio.
Ni jednu jedinu. Lagao bih kada bih tvrdio suprotno, a da lažem ne želim.
To što sam imao neke javne angažmane je zbog toga što sam se ja samoinicijativno bez poziva javljao i nudio okolo i pozivao se na titulu zvezde foruma, ne bih li dobio angažmane na TV-u i radiju. I veće zvezde od mene se same nude, ne čekaju da ih bilo ko prvi pozove, pa što bih ja kao mala zvezda jednog malog internet Foruma glumio ludilo ?
4. Da li ste pokerenuli neki fond poput Madone I Andjeline Dzoli?
Ne, jer ponavljam - ja sam jedna mala zvezda malog net Foruma i nemam kapacitet da se ponašam, niti potencijal da budem tretiran kao eminencije koje ste gore spomenuli, a koje uživaju svetski renome i ugled.
5. Jeste li razmisljali da se kandidujete za izbor zvezde Univerzuma?
Nisam, jer ne znam gde se ta kandidatura podnosi i koji su uslovi potrebni da bi ta kandidatura bila prihvaćena.
6.Ukoliko bi osvojili tu titulu, sta biste uradili za planetu Zemlju?
Ništa, jer ovoj planeti nema pomoći, osuđena je na propast, koja će po mom čvrstom uverenju i nastupiti 21.12.2012.godine...
7. Nekoliko puta ste bili na naslovnici Kurira I posteno smo vas popljuvali, da li ste imali problema sto smo organizacijama OTPOR i 1389 dali Vasu adresu?
Ne plašim se ja nikoga, neustrašivost mi potpiruje i lovačka puška za koju imam urednu dozvolu i spreman sam da iz nje pucam na svakog ko mi u zloj nameri dođe na prag.
Ta moja hrabrost naravno ne znači da sam prešao preko vašeg neprofesionalizma i bahatosti kojim ste prekršili zakon , pa sam protiv vas zbog povrede moje privatnosti blagovremeno podneo adekvatnu tužbu...
8. Kako ste se izborili sa tim humanistickim organizacijama?
Mislite na organizacije OBRAZ i 1389. ? Još me nisu uznemiravali iz tih organizacija. Ne znam i što bi, kad sam strejtluking i ne vidi se po meni da sam gay.
9. Koliko Vam znaci podrska Vasih najblizih?
Podrška mojih najbližih mi znači jako mnogo, pogotovo u svakodnevnoj ishrani, održavanju higijene rublja i tela. Bez mojih najbližih bih bukvalno umro od gladi.
10. Da li Vam je g-dja Daliborka Mileusnic (prije izbora) dala neki savjet I ako jeste sta konkretno?
Sa tom damom se baš dugo nisam ni video ni čuo, a do mene su došle informacije da se odselila u neku istočnjačku zemlju da uživa u tamošnjoj kulturi i usvaja je, a istovremno da širi i pravoslavlje i njegove običaje.
Smatram da je g-đa Mileusnić sama po sebi, onako cela, sa sve njenom životnom pričom i filozofijom jedan primer kako treba zdravo i kvalitetno da se živi, u skladu sa sobom, Bogom i prirodom.
Tako da - DA, mnogo toga sam naučio od Dace i ovom prilikom joj se zahvaljujem na njenoj plemenitosti i dobroti.

Na ostala pitanja odgovoriću u narednom broju.
:deni:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobra ideja, idemo u vise brojeva. :up:

Kakav profesionalizam. :wow:
Korisnikov avatar
By Seaman
E prvi dio intervjua ode u stampu. :lol:
Korisnikov avatar
By Loni
Ajde brže odgovaraj!
Ne mogu da dočekam odgovor 39.

Duško buca il' ja (donedavni štiglić, a sad malo atlentizovan, ah... trep trep trep)
Korisnikov avatar
By Mars
Tako i meni naidje, pa me SVE inspiriše na :fuck:

:blenta:
Korisnikov avatar
By *deni*

Slika

11. U Kuriru smo pisali da ste promijenili pol. Da li je to tacno I da li razmisljate o tome?
Pošto je Kurir svojim dosadašnjim radom stekao veliki ugled i visok tiraž, što bi trebalo da znači da mu čitaoci veruju, jer što bi toliki narod svakodnevno kupovao vaš list ako mu ne veruje, onda bismo na osnovu tako visokog tiraža mogli da zaključimo da su informacije koje objavljujete tačne i verodostojne. Ali narod isto tako kupuje i Zonu sumraka, Treće oko i Timočku krimi reviju, pa se tu pre može govoriti o glađu za jeftinim senzacijama i bilo kakvom zabavom u kombinaciji sa pristupačnom cenom vašeg lista = visok tiraž. Vi ste ipak dnevni tabloid, pa je i razumljivo to što se bavite prenošenjem poluinformacija i delimičnih neistina. O promeni pola sam samo razmišljao, to je tačno, ali kada mi je prikazana kompjuterski načinjena verzija mene kao žene, odustao sam od te ideje, jer sam na monitoru video Lepu Lukić. Imam izrazito mušku građu i ne dopada mi se kako bih izgledao kao žena.
12. Da li ste se bavili striptizom?
Ne, to me nije privlačilo ni kad sam bio mlađi i zgodniji, a kamoli u ovim godinama.
13. Da li je posle izbora naglo porastao broj Vasih obozavaoca (pedera)?
Porastao je broj tračeva i kleveta koje me prate. To valjda u pederskom svetu znači da je porastao i broj obožavalaca.
14. Da li ste ostali fin gospodin ili ste postali neobuzdana kucketina?
Nikada ja nisam imao onu urođenu finoću, već samo onu uvežbanu, koja se od mene očekuje u posebnim prilikama. Inače sam dosta raskalašan, neučtiv, volim da psujem, da se derem, ogovaram, ismejavam ljude i bezobrazim se na hiljadu drugih načina. Zato mi je životna želja da dođem do vlasti, kako bih svoje najgore tripove i bahate želje mogao da sprovedem u delo, pa posle ne žalim da umrem.
15. Duzina ili debljina?
Što se kurca tiče - dužina, a što se novčanika tiče, svakako - debljina.
16. Maljkovic ili Loni?
Loni na Maljkoviću. Može tako ?
17. Dina ili Seaman?
Seaman u Dini, ili ako ćemo perverznije - Dina u Seamanu.
18. Koje su Vase najcrnje misli?
Da ću da skončam od raka u najgorim mukama.
Pa sudeći po poslednjim podacima sa birališta za novu zvezdu, krunu će preuzeti Mars. Pošto mi je on mio, to mi svakako lakše pada, nego da krunu moram da predam nekoj meni omraženoj personi.
20. KURIR ili BLIC?
Kurir od ponedeljka do četvrtka, a samo petkom Blic, zbog Nedeljnog tv dodatka.

Korisnikov avatar
By Mars
Ne bih ja Timočku Krimi Reviju u isti koš sa ostalim pomenutim časopisima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!