Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Simor
Ako imate tu nesreću da imate izliv gluposti i dokonosti u mozak, kakav ja imam poslednja dva meseca, te pratite na TV Pink reality show „Farma“, gde se poznate ličnosti, između pravljenja hleba i brige oko domaćih životinja, besomučno svađaju e ne bi li dobili koju stotinu evra više, onda ste mogli da primetite i sjajnu ličnost kojom zrači Bebi Dol, srpska gej ikona i jedna od poznatih osoba koja je podržala zabranjenu Povorku ponosa u Beogradu.

Naime, Bebi Dol prosto zrači urbanošću, koju je više puta morala da naglasi, sve nabijajući onima koji su iz krajeva južno od Beograda kako je ona „devojka sa Čubure“ (to mu dođe genetska i kulturološka prednost, valjda). Ta urbanost se može videti po tome što je već nekoliko puta prozvala „pedere“. Recimo juče, igrali su se ukućani „masnih fota“ pa je Bebi dobila zadatak da pleše kao muškarac, a ona se jadna trudila da zaista igra kao muškarac a ne kao peder (pošto znamo da pederi nisu muškarci). A ne jednom je demonstrirala svoju urbanost tvrdnjom kako je Srbija tradicionalna patrijarhalna zemlja, te treba ponašanje, jel’ te, uskladiti sa tom činjenicom. Naravno, iskre urbanosti su štrcale i prema koleginici Marini Perazić, kojoj je uputila zamerke što je iz Hrvatske, a što je, naravno, smrtni greh. Jer, za jednu urbanu osobu iz Srbije nedopustivo je da toleriše tamo neku ’rvaticu!

I tako... Ne znam koji me je đavo terao da gledam taj stupidni šou i da vidim lice Bebi Dol koje nisam želeo da vidim. Ja sam voleo onu Bebi Dol koja čita Lawrencea Durrella i pokušava da bude srpska Judy Garland.

Da li postoji neko u ovoj zemlji ko konzistentno podržava LGBT populaciju, bez da je to neiskreni ogavni urbani trip ili stvar momenta?
Korisnikov avatar
By Mars
Postoji. Biljana Srbljanović.

A SADA zabavne teme!!! Ovo sam izvukao iz Farme (efektnije je bez slike)

''
Korisnikov avatar
By blabla54380
daj ti nama snimak na videlo, pusti ti te tvoje interpretacije. mozda si upravu a mozda si malo spav'o
By Simor
Ja ću biti jako srećan ako me neko uveri da sam sve ovo pogrešno razumeo i interpretirao...
Korisnikov avatar
By blabla54380
realno. cim je ona dosla na taj pink realiti show, tesko da nisi u pravu. al ne bi bilo lose da prilozis dokazni materijal :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Simor
Recimo juče, igrali su se ukućani „masnih fota“ pa je Bebi dobila zadatak da pleše kao muškarac, a ona se jadna trudila da zaista igra kao muškarac a ne kao peder
I šta je tu loše?
Ako je neko peder nije automatski i muškarac.
Korisnikov avatar
By jukie
Farma je imala svoje uspone i padove. Sam taj kulturološki clash između urbane-načitane-inteligentne bebi dol i prosečnog stanovnika/gledaoca je tokom nekoliko sedmica stvarno pretvorio tu emisiju u nešto zanimljivo i vredno gledanja.

Alas, poor Yorik, kada je bebi dol rekla sve zanimljivo šta je imala da kaže okupljenoj masi, honeymoon je prošao i utopila se u masu... trenutno se koliko vidim većina događanja na farmi svodi na to da se svako veče organizuju žurke i da se ožderavaju od obezbeđenog jela i pića
Korisnikov avatar
By Mars
Usvojiću od Bebi "Hvala! Doviđenja!" metodu rešavanja konfliktnih situacija sa pojedincima.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Simore,
kao sto sam vec rekao na temi FARMA, ovo je sve previse ponizavajuce za Bebi. Moze da se dobije par 'iljadarki, a moze i da se izgubi - sve.

No, znamo da je ona ipak bice od krvi i mesa, pa neke stvari mozemo i da joj oprostimo... barem sto se WCa tice... vrlo vaaazno...

Ali ne razumem te neke njene krajnje konzervativne, pa i ksenofobne izjave... mislim da je jako nisko... mada smo i navikli da na ovoj farmi bude jako niskih, mizernih ispada pojedinaca sve zarad jeftinih poena il' ko zna cega... Hajde, neka je "vernica" i to... ali mislim da je Bebi u mnogo cemu kontradiktorna samoj sebi.

A sto se "urbanosti" tice, to svi valjda znamo da ne mora imati veze s tim gde smo rodjeni, pa i odrasli... pa Sonja Savic je np. dete sa sela.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Ček kako su me ono učili na ovom forumu...imaš severnoameričke indijance i južnoameričke indijance. Ovi južnoamerički su civilizovaniji...al sve u svemu...još uvek indijanci.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne gledam TV. Posebno ignorisem reality show programe. Sta sam propustila?

Hm... gde sam ono stala.. da, Bebi. Ona bese pevacica, jel? Moze li mi neko od vas nabrojati pet hitova doticne, a da se ne obrati googlu? Jel ona negde peva, svira? Koliko joj traju te svirke?
Da ne bude zabune, vecina tih rijaliti frikova je takvo, ljudi ih odnekud znaju, a ni sami ne znaju odakle. Da svoj posao rade kako valja, ne bi imali vremena za guzlanje po Vlikom Bratu ili sadjenje cveca i drveca po Farmi. Nuff said!
Korisnikov avatar
By *deni*
1. Mustafa
2. Rudi
3. Hajde da
4. Brazil
5. Ja sam imala...
6. Krv, suze, sreća i znoj

Eto ti 6 Bebicinih hitova, bez konsultacija sa googleom.

Inače, svačega su se stanari farme nalupetali za ovo vreme koliko su tamo i ja njihove izjave ne bih uzimao toliko ozbiljno...
Besni su, frustrirani, ljuti... često i pripiti, pa lupetaju....
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Mars
Originally posted by antibiotic
... ali mislim da je Bebi u mnogo cemu kontradiktorna samoj sebi.
I to ne u nekom dugom vremenskom intervalu....15'' samo da je slušaš.
Ma ja nju i dalje volim :) Nema druge Bebi Dol nit' ce je biti!

Verovatno je jako konfuzno naci se na njenom ostrvu :)

Ne volim samo to sto su joj godine burnog zivota dovele do toga da malo izlapi (lapis lazzuli), pa sad kvazi okrece nekom "bogu, moralu, kucnom vaspitanju-bla-bla-bebi!" kao da je sve to oduvek na neki pravi nacin posedovala u sebi... ma...
meni se sve cini da je ona ostala negde u svom vremenu i svetu, a jedino sto se promenilo je to sto sada prepoznaje svoje neke ranije greske, komplekse u drugima, te na taj nacin i deluje.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by jukie

Sam taj kulturološki clash između urbane-načitane-inteligentne bebi dol i prosečnog stanovnika/gledaoca je tokom nekoliko sedmica stvarno pretvorio tu emisiju u nešto zanimljivo i vredno gledanja.
is she, now, all that?
posto ja nikako da skapiram sta je to toliko sjajno u vezi bebi dol. sasvim nevezano za farmu.
By Orion

I tako... Ne znam koji me je đavo terao da gledam taj stupidni šou i da vidim lice Bebi Dol koje nisam želeo da vidim. Ja sam voleo onu Bebi Dol koja čita Lawrencea Durrella i pokušava da bude srpska Judy Garland.
Meni je bilo krivo kad je ušla Bebi a i Viktorija na početku.
Više bih voleo da nisam morao da ih vidim u nekim momentima pa se onda nisam ni trudio da pratim emisije već više bacim pogled u prolazu i ako na forumu pročitam nešto/pogledam klip koji neko okači.

Što se tiče Bebi, na stranu ta lupetanja i silni minusi, čovek ne može da joj zameri što je uopšte ušla u celu priču.
Bebi je za svojih 25 godina karijere izdala koliko - cela 4 albuma? Nešto sumnjam da ona nastupa negde a da ne računamo što je napravila 2-3 nastupa za promociju zadnjeg cd-a i onaj mini koncert. Ako je to bio koncert, nisam sad siguran.
U svakom slučaju, ne može da se kaže da ona previše...radi. Čuo sam da njoj valjda plaćaju kad god se u svetu pusti 'Brazil' pošto je pesma sa Eurosong-a mada ne verujem da je to puno. Iskreno, nekad se zapitam od čega ona živi onda. Verovatno radi neke posliće sa strane, ima nekog tipa ili porodicu koja joj pomaže...ko zna. Uostalom, nije ni bitno. Jedno vreme je bila u svim mogućim emisijama a poslednjih godinu-dve je i nisam viđao. Možda znatno manje gledam tv pa zato i ne vidim.

Da li postoji neko u ovoj zemlji ko konzistentno podržava LGBT populaciju, bez da je to neiskreni ogavni urbani trip ili stvar momenta?
:sveca:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Wilhelmina

Bebi. Ona bese pevacica, jel? Moze li mi neko od vas nabrojati pet hitova doticne, a da se ne obrati googlu? Jel ona negde peva, svira? Koliko joj traju te svirke?
Da ne bude zabune, vecina tih rijaliti frikova je takvo, ljudi ih odnekud znaju, a ni sami ne znaju odakle.
To sto nema "hitove" kao sto np. ima Seka Aleksic ne govori nista o samom muzicaru niti je to merilo neke vrednosti... ako je neko ne poznaje to vise govori o njemu, a ne o njoj. Nekom su pola bebinih pesama bili hitovi, a nekom samo "hajde da...".
By Ulix
Simore, tačno koliko si ti dokon, ako gledaš Pink? :giggle:

@Wilhelmina & Orion:

Celo leto je pevala u Platou, uglavnom jazz, manje svoje pesme. :hekla:
Korisnikov avatar
By Mahoney
da li moze neko da navede TACNO kojom je izjavom povredila LGBT pipl?

ili se tek tako... konstruise?

:vegi:

p.s. i sta ako se prijavila za show? treba joj lova, treba joj slava...
Korisnikov avatar
By Loni
Simore, tek sad otkrivaš toplu vodu.

Ja sam o svemu tome pisao nakon one tendenciozne emisije B92 ,,Sav taj folk''.

Ideja te emisije, koja je pravljena neke 2002. godine bila je da su turbo-folkeri konzervativni podržavaoci Slobodana Miloševića i Šešelja. Primitivni seljaci, koji sanjaju o drugoj Srbiji.
S druge strane svi rokeri ispaše modernjaci i humanisti sam ozato što su rokeri.

Kad ja tamo, a ono međutim.

- Oliver Mandić - roker bio dobrovoljac kod Arkana.

- Viktorija - rokerka - članica JUL-a i pevačica na mostovima. Posle pevanja na mostu rekla - Albanciu se foliraju da ih iko tera. Svi Šiptari su primili penzije i plate i sede u svojim domovima.

- Koja iz Discipline kičme izjavio s žaljenjem kako su se vrednosti u Srbiji promenile nagore rečenicom. - Eto. Sad i pederi treba da hodaju po ulicama našeg Beograda.

- Pevač Nikola 357 snimljen kako na gej paradi 2001. više - Ubij, ubij, ubij pedera. Pedera. Pederaaaaa.

- Grupa od 10 rok bendova snimila pesme na tekstove jednog Nikolaja Velimiroviča, svešteniog lica, koje je 1939. pohvalilo Hitlera rečenicama: Jedino on. Jedino lider Nemačke je nada za celu Evropu. Nada da će ceo kontinent moći da izbegne zlo, koje kucan a vrata zvano komunizam.
Isti Nikolaj Velimirovič je pisao knjige u kojima propoveda antisemitizam i nepotrebnost da se Srbin kupa više od jednpum nedeljno.

- Bora Čorba - vajni roker - ne propušta priliku da prozove pedere kao pošast trulog zapada.

- Zatim Simore tvoj Vojvođanin (Žao mi je Lale, ali ovo mora da se spomene) Đorđe Balašević!
Tačno je da je za klasu iznad svih ostalih i po pameti i po tekstovima i po političkom opredeljenju, ali eto pedere baš i ne razume najbolje.
Tako mu je jednom promakla rečenica - Kad budem video dva jelena da se pare, znaću da je to nešto prirodno.

- Beogradski Sindikat - (i sramota za sve nas Beograđane) predstavnik urbane Srbije - snimio pesmu 2003 - Govedina, u kojoj se u jednom stihu zapitaju - Zar treba da tolerišem Hrvate, gej parade?
Isti bend na koncertu 2000. u Moskvi klicao - Ubij zakolji da šiptar ne postoji.

- Đule Van Gog. Gostovao čovek u emisiji povodom predstojećeg koncerta. S njim gostovao i neki narodnjak (Ne znam da l je Mile Kitić ili Mitar Mirić ili Sinak Sakić).
Voditeljka počne temu o gejevima, a Đule Van Gog drvlje i kamenje.
Da blam rokera bude veća voditeljka to isto pitanje postavi narodnjaku, a narodnjak odgovori:
- Ja sam profesionalac. I ništa od privatnosti meni ne smeta.
VODITELJKA: Da li biste pevali na nekom gej venčanju?
NARODNJAK: Ja sam profesionalac. Pevam svakom ko mi plati. Da l je kafana, vašar, ispraćaj, svadba ova ili ona, pevaću svugde de mi se uredno uplati honorar.

Jebote da nema Ramba Amadeusa i Bajage ne bih mogao da se setim dva srpska rokera, koji nisu homofobi i patrijarhalci.
Pardon. I Rambo je iz Herceg Novog.
Dakle. Samo Bajaga.
By Orion
Originally posted by Ulix

@Wilhelmina & Orion:

Celo leto je pevala u Platou, uglavnom jazz, manje svoje pesme. :hekla:
Ozbiljno?
Zaista nisam imao pojma. :)

Fino, fino.
Meni se više sviđaju pesme koje je obrađivala nego pesme koje je tokom godina snimala za album.
Korisnikov avatar
By Loni
Da ima hitove ima.

osamdesete
- Rudi
- Inšalah
- Mustafa
- Zrno nežnosti
- Ja sam imala poneku vlažnu stvar
- Zatvori mama prozore

devedesete
- Brazil
- Slatke suze
- Hajde da (uzmemo neki dobar auto)
- Bez srca

nulte
- Krv, sreća, suze i znoj

U svakoj deceniji sve manje i manje, al' javi se poneki hit.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Mozda je Bajaga gay? :smeh:

Kad nije ni homofob, a i patrijahalna agresija mu nije primarna :)

Loni, citam ovo gore, i razumem... to je svet u kome se krecemo,
zemlja u kojoj zivimo.

Cula sam jednom da je taj isti Djule Van Gog tukao brata kada je
saznao da je gay... mozda i ima licni porodicni problem, koji nikada
nije savladao.

A ovi ostali.. sta da kazem... Dok god nemas u okruzenju ljude koji su outovani,
nece se niko ni baviti... nego ce lupetati to za "jelene koji se pare"...

Iz licnog iskustva znam da ljudi obrate paznju i pocnu da razmisljaju o svemu,
tek kad im se desi da je neko njima blizak u problemu sto je gay....
Jako retko je neko senzibilan da razume nesto sto nije deo njegovog interesovanja..

A ovo za Bebi Dol... ne znam sta da kazem.. Bas sam bila ponosna sto su se to ljudi
javili da snime te reklamice za prajd... Mozda je to sto trabunja na farmi vise deo
klasicnog srpskog zargona... a ne licni stav..

Ne znam.. necu nikoga da branim, i ne zelim da branim...

Ali dok god u saobracaju vozac vozacu kroz prozor bude vikao "pedercino jel ti gledas gde vozis?"
dotle dzabe price...

Ili ono sto neki kazu.. jedno je peder, drugo je gay
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to jedino ako peva o svojoj pini, onda može da bude i vlažna.

Inače, to da se estradni umetnici bave nekim sporednim biznisom pored pevanja nije nikakva novost.
Maja Sisolić, koju također gledamo u Farmi sa sve izraslim korenom crne kose, valja žensku obuću i šaniranu garderobu po nastupima.
Dođe na snimanje emisije u koju je pozvana kao gost sa robom i usput je prodaje šminkerkama, koleginicama itd.
Spaja lepo i korisno.
Retko ko od njih može da živi isključivo od pesme.
By Orion
Originally posted by Andjelika

Ili ono sto neki kazu.. jedno je peder, drugo je gay
:hmm:

Ček, zar ne kažu jedno je peder a drugo pederčina?
Ono prvo je opredeljenje a ovo drugo karakterna osobina...?

:cobanica:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Da, prije reality showova pevači su crkavali od gladi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!