- 30 Nov 2009, 02:14
I ko me to ogovara i širi glasine kako sam fina i laže krpe i zakrpe o mojem karakteru....da čujem....
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Winter
I ko me to ogovara i širi glasine kako sam fina i laže krpe i zakrpe o mojem karakteru....da čujem....
Originally posted by shut
vidi ovog
mrs napolje! nije tvoja nego moja
Originally posted by WinterKad je krenula kriča o Samanti iz Sex&theCity da je lez...pa se ona frapirala kako, eto, tolike godine pažljivog građenja imidza opasne jebačice koja jede meso mladih zgodnih muškaraca....rešila je tome da stane na put tako što je preplavila internet svojim klipovima seksa....a tipovima dala instrukcije da je oslovljajau celim imenom i prezimenom ("Oh...yah....Samantha Jones....")
Originally posted by Mars
Originally posted by WinterKad je krenula kriča o Samanti iz Sex&theCity da je lez...pa se ona frapirala kako, eto, tolike godine pažljivog građenja imidza opasne jebačice koja jede meso mladih zgodnih muškaraca....rešila je tome da stane na put tako što je preplavila internet svojim klipovima seksa....a tipovima dala instrukcije da je oslovljajau celim imenom i prezimenom ("Oh...yah....Samantha Jones....")
Originally posted by sing&dunumJeste. Ispravljeno, nikad da se ne ponovi!
Ups...nisam video da je Marsa vec ispravio Marvin...
Originally posted by Tungi
Samantha?Sex&City?
Marse dragi,dobio si po ko zna koji plus od mene.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!