Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Ovde ću da kačim kojekakve prevare, ispale, imitacije i tako to .... Naišao sam u poslednje vreme na dosta takvih proizvoda, ali uvek zaboravim da slikam ... ali evo uspeo sam nesvesno da kupim lažnjaka :D

Dakle, čaj u Maxiju poređan tako da se vidi samo ovo sa strane brusnica ... Ceo red samo brusnica :) I pošto je međ čajevima, samo sam uzeo i stavio u krpu ... tek kod kuće vidim da čaj uopšte nema brusnicu u sebi, samo veštačka aroma brusnice!!!!!

Slika

Slika

možda se malo ne vidi, ali u ćošku piše:
Sastav: Jabuka, Hibiskus cvet, Šipak plod, aroma brusnice ...
Korisnikov avatar
By Nexus
Ti bi i da platis brusnicu i da je dobijes? :nope:
Korisnikov avatar
By KiWi
Banano, to su internešnal ... ovi Adidos su čak i poznati :) mnogi butici imaju adidos :D

Ja sam mislio da ova tema bude za domaće prevarante ... ono kao "prodajem manji dvosoban stan" a zapravo garsonjera pregrađena u jednosoban stan gde je ta jedna soba pregrađena pregrandim zidom od šperploče :)
Korisnikov avatar
By Madonna
tuna i adidos hahahahaahhahaahhaha
Korisnikov avatar
By 2kune
Slika

moji advokati već rade na tome... :durenje:
Korisnikov avatar
By Mars
Nešto je regulisano pravima o zaštiti potrošača, a negde proizvođači imaju prostora za mahinacije (slike crtanog voća na sokovima umesto fotografija i sl.)

Kod mene recimo ima nešto slično ovome.

Slika

Samo što je jedino BUTTER onim fontom a ostalo znatno manjim. I pakovanje nije bilo takvo da upućuje na mrargarinasti sadržaj.

Onda kod nas mahinacije sa sladoledima..."ledeni desert kao SLADOLED" (10x krupniji font....i neki %mm unutra što ga ne čini uopšte sladoledom...)

Ono za čaj je uobičajeno. Sve one varijante trešnjine peteljke i sl. sve je to hibiskus plus aroma.
Korisnikov avatar
By 2kune
hm... i kod nas ima 2 vrste čaja od brusnice... jeftiniji (aroma) i skuplji (biljka)... i to čak od istog proizvođača... :bubbles:
Korisnikov avatar
By Mars
Kod mene je bila biljka, bez filter kesice. Seckano, na krupno sve što treba.
Korisnikov avatar
By 2kune
mislio sam na biljku brusnicu, ne na ostale biljke :kiss:
Korisnikov avatar
By Mars
I ja isto. Pod onim sve što treba su različiti delovi biljke - list i plod.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars

Ono za čaj je uobičajeno. Sve one varijante trešnjine peteljke i sl. sve je to hibiskus plus aroma.
Pa većina stvari "sa voćem" ili "sa ukusom voća" uopšte nema voća, nego prirodno identičnu aromu. Tj. u džemu i soku očigledno ima (nekog*) voća, ali u punjenju za čokoladu ili bombone nema.

*sećam se da je jedno vreme bio popularan neki mali trol (crn mali đavolak sa lavljim repom) iz dečje TV-interaktivne igre (ne sećam se imena). E onda su prodavnice bile pune njegovog "džema od voća i povrća" u kome je bilo npr. puno tikvice i malo breskve
Korisnikov avatar
By blabla54380
prevara je kad MTS na sva zvona objavi akciju da ako uplatimo 200 din kredita imamo fore do tad i tad da pricamo za 0.76 para po minuti i da je poruka 0.90 para, a onda se ispostavi da to vazi samo za one koji su na toki tarifnom sistemu a mi koji smo na tipi izduvamo.
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by jukie
*sećam se da je jedno vreme bio popularan neki mali trol (crn mali đavolak sa lavljim repom) iz dečje TV-interaktivne igre (ne sećam se imena). E onda su prodavnice bile pune njegovog "džema od voća i povrća" u kome je bilo npr. puno tikvice i malo breskve
Hugo! :D
Korisnikov avatar
By ROYAL

...a negde proizvođači imaju prostora za mahinacije (slike crtanog voća na sokovima umesto fotografija i sl.)...

Nisam siguran da je u pitanju izbor proizvođača (bar ovde nije), nego je proizvođačima sokova zabranjeno da stave (jasnu) fotografiju voća na ambalažu ukoliko sok ne sadrži određeni procenat suve materije (mislim da je u pitanju minimum od 8%, ali nisam siguran).

A tih fora - Abibas, Abidos, Nikke i varijacije na temu - pa...sećate li se devedesetih i inflacije? :D Toga je bilo koliko 'oćeš :D
Korisnikov avatar
By ROYAL
:smeh:

O tome sam pričao :smeh:

Jbt, nisi menjao čarape od 90-ih :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Najbolja od tih fora je "NAIWA".
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bothways
Originally posted by jukie
Hugo! :D
DA! Zvalo se Hugolada
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Meni se ucinilo da pise- PEKARE (Domaće, a naše) :lol: :lol: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!