- 19 Nov 2009, 14:56
Još malo i izumrijet će ljudski prevodioci...
jolyonkd@yahoo.comTako... Sve sa prevodom...
jolyonkd@yahoo.com)
My name is joly,i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know you the more,and if you dont mind i will like you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address(jolyonkd@yahoo.com) believe we can move from here!I am waiting for your mail to my email address above..(Remeber the distance or colour does not matter even our age difrent because i have something very IMPORTANT to tell you,but love matters alot in life) please contact me with this e-mail address (jolyonkd@yahoo.com
jolyonkd@yahoo.com)
Moje ime je Joly, vidio sam tvoj profil i danas postao intrested u vama, i ja ću te voljeti znati više, a ako ne um ću kao i vi poslati e-mail na moju adresu e-pošte tako da ja mogu dati moje slike za vas da znate koga ja am.Here je moj e-mail adresa (jolyonkd@yahoo.com) vjeruju da možemo premjestiti odavde! Ja sam čekivanje za svoj mail na moju adresu e-pošte gore .. (Ne zaboravite udaljenost ili boje ne smeta ni naše doba difrent jer ja imati nešto vrlo važno da vam kažem, ali ljubav pitanja mnogo u životu) molim vas da me kontaktirate sa ovom e-mail adresa (jolyonkd@yahoo.com
Još malo i izumrijet će ljudski prevodioci...