Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
jolyonkd@yahoo.com

jolyonkd@yahoo.com)
My name is joly,i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know you the more,and if you dont mind i will like you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address(jolyonkd@yahoo.com) believe we can move from here!I am waiting for your mail to my email address above..(Remeber the distance or colour does not matter even our age difrent because i have something very IMPORTANT to tell you,but love matters alot in life) please contact me with this e-mail address (jolyonkd@yahoo.com

jolyonkd@yahoo.com)
Moje ime je Joly, vidio sam tvoj profil i danas postao intrested u vama, i ja ću te voljeti znati više, a ako ne um ću kao i vi poslati e-mail na moju adresu e-pošte tako da ja mogu dati moje slike za vas da znate koga ja am.Here je moj e-mail adresa (jolyonkd@yahoo.com) vjeruju da možemo premjestiti odavde! Ja sam čekivanje za svoj mail na moju adresu e-pošte gore .. (Ne zaboravite udaljenost ili boje ne smeta ni naše doba difrent jer ja imati nešto vrlo važno da vam kažem, ali ljubav pitanja mnogo u životu) molim vas da me kontaktirate sa ovom e-mail adresa (jolyonkd@yahoo.com
Tako... Sve sa prevodom... :qqlele:
Još malo i izumrijet će ljudski prevodioci... :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
hmm.. ja bi reko da ti je pismo napisao prestolonaslednik aleksandar?

mozda postanes kraljica :tetka:
Korisnikov avatar
By unic0rn
nije zhivelA nego zhivelO...
nemoj da ti se muzh zajebuni
Korisnikov avatar
By 2kune
da, u pravu si... on je srednjeg roda... :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Takve poruke obicno se dobijaju na taggedu.Mislim da je i meni pre nekog izvesnog vremena stigla slicna,samo bez prevoda:smeh:
Korisnikov avatar
By Vel boy
i ja sam dobivao takve poruke. secam se od nekog/e iz Senegala.... dzi.... :cheer:
Korisnikov avatar
By Mahoney
jao, i ja sam dobilo e-mail od nasa kralj, tj. toga joly...

i to na gay-serbia oglasnom odjelu.

Moje ime je Joly, vidio sam tvoj profil i danas postao intrested u vama, i ja ću te voljeti znati više, a ako ne misli ja ću kao i vi poslati e-mail na moju adresu e-pošte tako da ja mogu dati moje slike za vas da znate koga ja am...

ne razumem, sta je poenta ovog pisma? da mu se jafila na ta atresa? i sta onda?

aj da je neki link, pa da pomislim da me navlaci na neke trojance, viruse... ali e-mail adresa?

uni, pomagaj... :amater:

:unic:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Mahoney

jao, i ja sam dobilo e-mail od nasa kralj, tj. toga joly...

i to na gay-serbia oglasnom odjelu.

Moje ime je Joly, vidio sam tvoj profil i danas postao intrested u vama, i ja ću te voljeti znati više, a ako ne misli ja ću kao i vi poslati e-mail na moju adresu e-pošte tako da ja mogu dati moje slike za vas da znate koga ja am...

ne razumem, sta je poenta ovog pisma? da mu se jafila na ta atresa? i sta onda?

aj da je neki link, pa da pomislim da me navlaci na neke trojance, viruse... ali e-mail adresa?

uni, pomagaj... :amater:

:unic:
Kao svako fino vaspitan, otici ces na http://www.royalfamily.org/ i preko Kontakt forme odgovoriti na pisanje koje si dobio :jezik:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!