Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Moja savest ima zube pirane. Za sta god da se uhvatim, krene da me pecka, zavija, da zabada zube i sisa krv. To je grickalica-vampirusa. Od malena, jos kada je imala mlecne zube, znala je da zagrize duboko, da me potrese i boli.

Kasnije sam joj povadio zube, pa su mi njena usta dobrodosla. Stvarala je dobre orgazme!
By Guion Nerville
Verujem da je sjajno orgazmicno iskustvo!
Ali ako se zaneses i poljubis je, nije ni ona naivna, ispustice ti otrov.
Ne oprasta se zuba tako lako.
Cime si ih pocupao?
Korisnikov avatar
By svejedno
Svako ima savest.

..

No, ja licno sam govedo. Ne grize me.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Banana

Verujem da je sjajno orgazmicno iskustvo!
Ali ako se zaneses i poljubis je, nije ni ona naivna, ispustice ti otrov.
Ne oprasta se zuba tako lako.
Cime si ih pocupao?
Pa uslovio sam je: ili orgazam ili ugriz? Onda je ona sama izabrala da joj povadim zube klestima. Ipak joj se vise dopalo da me zadovolji. :pegla:
By Guion Nerville
Infantilna je izgleda ta tvoja savest. Vise voli da sisa nego da jede, mleko nego meso.
Korisnikov avatar
By Sunce
Nije infantilna. Njoj uvek posle porastu zubi.
Korisnikov avatar
By elektron84
Imam je. I grize...ujeda bez milosti...

Zato se trudim da je ne izazivam. Za sad mi relativno dobro ide.

U sledecem zivotu, ako postoji tako nesto, zelim da se rodim bez grize savesti, ako moze :D
By Guion Nerville
Ja se nekad osamarim ako ne znam drugacije da joj se oduzim. Tako se obracunamo po kratkom postupku.

Sedim pre neki dan u Smajliju pored jednog slatkog decka.

I vidim kroz ono prozorce nekog coveka kako se ljulja, kleca kolenima, malaksao, jedva nogu ispred druge, verovatno zbog nekih zdravstvenih problema, i vuce jos neku prikolicu za sobom, i tek, ja se nasmejem, u trenutku mi bio smesan takav njegov hod. I onda odma iskoci saves svevideca da mi naplati, i ja sebi refleksno opalim samar.

Pored tog slatkog decka divnih ociju.

I on vidi pored sebe lika koji se najpre nasmeje naizgled bez razloga, a onda se osamari.

Ne samaram se stalno, to mi je nepredvidivo, ali bas ni onda kad treba. Eto, opet prica saves :gotika:
Korisnikov avatar
By Sunce
Banano, koliko puta si se danas osamario?
By Guion Nerville
Nijednom, nije mi to toliko kompulzivno. Mozda u proseku jednom u par meseci. Al onda kad ne treba.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Zavisi koja mi je noga ispred a koja iza, kada zakoračim levom, briga me za sve, u treptaju bih mogao uraditi svašta, kada zakoračim desnom onda mi je žao što nešto učinih...sve dok ne zakoračim levom.
Kada bih mogao izbeći karmičke posledice imao bih dve leve noge.
Korisnikov avatar
By Dina
Podlozna sam joj manje nego pre. Ranije sam htela da postupam prema svima korektno a i prema samoj sebi, ali delovalo je da to mogu jedino ako se zamonasim :opatica: a ne mogu ni to jer ni tada ne bi bilo prema svima korektno ;) Dosla sam do zakljucka da ne moze da se zivi a da se postupa skroz nesebicno i korektno, samo da se zivotari... Tako da vise rizikujem nego pre, a manje me grize savest... Tu i tamo me uhvati savest pa pocne da gricka ali se trudim da joj ne dam previse da se razmase :tuc:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sve manje i manje osećam njen uticaj i zube, kako vreme odmiče.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa sad, ne znam kakav sklop u glavi treba nekome biti da nema grizu savesti, samo sto svako to manifestuje na drugi nacin.

Ja uglavnom potiskujem sem ako se ne radi o krupnim stvarima.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to ti dođe na isto.
Potisnuta savest - odsustvo savesti, isti andrak.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Banana
Imate li savest? Koliko ste joj podlozni?
Imam malog cvrčka Cvrču koji mi sedi na ramenu
Slika

Inače sam JAKO savestan i za sada sam zadovoljan koliko mi je duša neukaljana itd. itd. Mislim da ću prebivati u raju.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by unic0rn

Pa sad, ne znam kakav sklop u glavi treba nekome biti da nema grizu savesti, samo sto svako to manifestuje na drugi nacin.
Treba se bude govedo za tako nesto ,)

..

LM, ja stvarno mislim da griza savesti nije produktivna, kao ni nerviranje...radije bih uradio nesto sto bi resilo problem, nego se jeo iznutra.

Ako bi vec doslo do necega sto bi mi uzburkalo tu savest. Griza savesti...nije produktivna, jednostavno. Nema svrhu.

..

No, to sam samo ja.
Korisnikov avatar
By Dina
To i ja mislim kako rekoh gore... Kako Jukie rece mozes da zasluzis mesto u raju, ali onda ovde nisi aktivno ni ziveo... I ja sam razmisljala ako uopste postoji raj i pakao (ja mislim da ne, ali i ako uzmemo tako) ja mislim da to uopste ne funkcionise kako mi mislimo. Npr ja imam jednu rodjaku koja je vernica i koja uvek u svemu ispravno postupa, tako od toliko ispravnosti nikad nema nikakvu vezu a nece imati ni dete jer za dete (po njoj) su potrebni mama i tata a posto ona to nije uspela da mu "pribavi" ne moze ni da ga ima... I sad ja mislim da postoje raj i pakao ona bi se iznenadila jer ocekuje raj a mozda je ne bi smestili bas u pakao, ali nesto izmedju, recimo predvorje pakla :lol: Zato sto mislim ako nam je zivot dat onda je dat da ga prozivimo a cim pocnemo da nekako postupamo to je sebicno prema nekome ili necemu, i idealni uslovi nikad ne stizu... Tako ako imas jaku savest koja grize i radi za sve zivot ce proci negde pored, sto opet ne znaci da sam ja protiv da se ima. Ja sam je svela na "dobre namere" - mozda moji postupci nisu toliko dobri i nesebicni za idealni svet, ali ako sam prema sebi i drugima imala dobre namere i nisam postupala namerno lose, onda savest nema pravo da me gricka ;)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
U principu grize me, ali zavisi. Ima ljudi kojima bi trebalo prvo da se nasmejem, a zatim da im lupim samar.
Korisnikov avatar
By m..
Pa ne grize me nesto puno. Tu i tamo ponekad. Prvo sto u principu ne radim one stvari zbog kojih znam da bi me grizla savest, drugo i kad mi se omakne gledam da automatski zaboravim.

Mada mene savest znatno cesce grize zbog stvari koje nisam uradila nego zbog onih koje jesam uradila. (tipa trebalo bi da provodim vise vremena sa babama i dedama, i tako neke stvari). Ne desava mi se bas da aktivno budem prema nekom shupak jer mi tako zgodnije, mozda retko kad.
Korisnikov avatar
By zozefin st
ne radim drugima ono sto ja ne bi volela da mi rade :) , {osim kada zasluze }
By ...Sitnicava...
Originally posted by zozefin st

ne radim drugima ono sto ja ne bi volela da mi rade :) , {osim kada zasluze }
Ovo pre smajlića je tako poželjna sentenca i praksa uopšte, a tako lažljiva.

Mislim da nema osobe koja se nije nikada opekla o tako nešto.

...

I naravno da imam grižu savesti, pa nisam monstrum.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!