Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
:maska:
Bio sam u četvrtak do grada i video samo jednog čoveka sa maskom na ulici
U autobusima ništa, nego su bili sablasno prazni jer sam išao van špica
I na pretposlednjoj stanici ulazi neki deda koji je tako bazdio na duvan da sam počeo da kašljem, pa se onda ON uplašio i otišao napred do vozača
:rock:
Korisnikov avatar
By krpica
ahahhahaah
ma obavezno - i dok spavam i dok pushim ! :D
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Tungi
:pucaodsmeha:

nazalost,ne izlazim iz kuce vec nekoliko dana,tako da ne mogu da vidim tu paranoju:lol:
By Orion
Ne, ne vidim razlog za to i nekako mi je smešno kad vidim nekog da nosi a retko sam video, možda ukupno troje ljudi a ironija je što su ih nosili dok su šetali, na otvorenom, a pri tom nit' je bilo gužve a idu sami...

:puzzle:
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by armor.for.sleep
Ne, ne vidim razlog za to i nekako mi je smešno kad vidim nekog da nosi a retko sam video, možda ukupno troje ljudi a ironija je što su ih nosili dok su šetali, na otvorenom, a pri tom nit' je bilo gužve a idu sami...

:puzzle:
o ne ne ! nikada nismo sami ! virusi , bakterije i vazemaljci su uvek oko nas .
zato sluze maske ,da se sakrijemo pa da nas ne vide .mamuimnjihovu
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ne nosim, jer ne verujem u svinjski grip...a i imam jak imunitet, pa me (sve i da postoji) taj cuveni grip, kao ni svi ostali, ne brinu...
Korisnikov avatar
By 2kune
Ne nosim jer u Hrvatskoj nije epidemija (iako imamo relativno više oboljelih po broju stanovnika). :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Zaljubljena
Ne nosim, jer ne verujem u svinjski grip...a i imam jak imunitet, pa me (sve i da postoji) taj cuveni grip, kao ni svi ostali, ne brinu...
Ma daj bwe... Nemoj da se uzdaš u to.

Ja sam sav slabašan, a ništa nisam zakačio pa ima već 8, 9 godina.
Primer je moja porodica...
Pre koju godinu svi su zakačili neki stomačni virus, a mene niko nije ponudio :sigh:

Malo bolje umem prehladu da zakačim ali ona traje pokoji dan.
Veću prehladu sam zakačio pre 2, 3 godine. Nos mi je curio nekoliko dana.
Korisnikov avatar
By blabla54380
ne nosim masku. neprakticna je, mora cesto da se menja a i ne pruza potpunu zastitu. ne izlazim iz kuce ako ne moram. potrebne namirnice nabavljam preko firme "potrcko" a ako vec moram da izadjem iz kuce ondak se naravno valjano obucem:

Slika

i mogu da budem siguran da necu navuci bolest
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by 2kune
Ne nosim jer u Hrvatskoj nije epidemija (iako imamo relativno više oboljelih po broju stanovnika). :njanjanja:

zanimljivo, ni u b&h nije epidemija. i aj' što nije epidemija, nego nije čak ni predepidemična panika. nije ni predigra za predepidemičnu paniku. ma, nije se ni do first base stiglo.

(in a completely unrelated topic - miškoviću slabo ide prodor na bosansko tržište, sve nešto povuci-potegni...)

a kad pogledaš beograd-based medije, izgleda kao da je pitanje trenutka kad će se početi sa spaljivanjem leševa il/i živim krečom na pustim gradskim trgovima. :lood:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
a masku, grešna, ne nosim. jedino maskaru metnem tu i tamo.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by 2kune

Slika

...ni nemojte... :rotflmao:

U cjepivu protiv svinjske gripe nalazi se mikročip kojim žele ljude koji se cijepe kontrolirati. Ovo je rečenica Miroslava Bustruca, fratra iz župe Bristivica pokraj Trogira, koju je jučer izgovorio na misi na Svetog Martina u Pridragi pred okupljenim vjernicima, a ponovio ju je u telefonskom razgovoru s novinarima Večernjeg lista!

- To je moj osobni stav i u to sam uvjeren. Stojim iza te izjave koju sam rekao vjernicima u cilju da se ne cijepe - rekao nam je Miroslav Bustruc, a da nije jedini među svećenicima koji se slaže s teorijom ugrađivanja mikročipova za nadzor ljudi u cjepivo protiv gripe H1N1, dobili smo potvrdu i od pridraškog župnika, jučerašnjeg domaćina Miroslavu Bustrucu. Don Jure Zubović, župnik iz Pridrage, rekao nam je kako se on slaže s tom izjavom i štoviše dodao je kako će se o svemu, a on drži da će se to dogoditi za možda dva tjedna, oglasiti i Vatikan.

- Mikročipovi u cjepivu su istina. Neki su ljudi već i zatvoreni zbog toga. Ja nisam kompetentan za takve stvari i potvrdu te informacije treba tražiti od političara i liječnika, ali i zadarskog nadbiskupa treba pitati zna li za to - rekao nam je don Jure Zubović

:opatica:
Korisnikov avatar
By 2kune
Bio svojevremeno kod oba ta župnika... Sve moj do moga... Ni pršutom ni vinom da ponude... :hypno:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ne shvaćam zašto baš tada maska... Kako će da te prepoznaju kad se vrnu po još? :alexis:
Korisnikov avatar
By blabla54380
a kad pogledaš beograd-based medije, izgleda kao da je pitanje trenutka kad će se početi sa spaljivanjem leševa il/i živim krečom na pustim gradskim trgovima. :lood:
to mozda vazi za novine, ali na televiziji se prikazuje i vise nego realna situacija.
Korisnikov avatar
By Dina
Ne nosim, ali bih je rado nosila nego nemamo ni dovoljno maski a sad nemaju da se kupe... a ja predvidjam da ce biti jos gore... Narocito sto se ljudi tako setkaju kao nema nicega i sire dalje taj grip. Idem samo gde moram i nosim sal zato. Kad sam na otvorenom sal povucem na dole a kad mi se negde priblizi covek stavim ga na nos. Htela bih da nosim i onu pashminu, vise komada sam nekad kupila majci ali ona mi sad ne da tako da ostajem na salu (to su one marame sto se nose u muslimanskim zemljama(. Inace cula sam da ni maske ni salevi ne mogu da zastite ali koliko toliko su ipak prepreka virusima.
Korisnikov avatar
By *deni*
Nosim kad i gde je to propisano, inače svojevoljno ne nosim.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by M666
ne.
grip kao grip.
tresla se gora rodio se mis.
S malom razlikom sto je sa ovim malo veca sansa da zavrsimo na onom svetu...

:klavir: :sarana:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ovaj grip je tu od sada pa u vecnost... dakle bice i sledece godine sa nama,
i sledece, i sledece.... Sanse da neko ne oboli su krajnje nikakve, kao i kod
bilo kog drugog gripa... Svi smo prelezali ili kako god vec neki od virusa gripa...

Dakle, drzati sebe u sterilnim uslovima samo se pogorsava stanje i sprecava
telo da postepeno razvije imunitet na okolinu...

U stvari po meni je imunitet ono sto treba da razvijamo....

Pitam se, kad bi se pojavio virus koji napada samo pusace, da li bi isti prestali da
konzumiraju duvan?
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
Originally posted by Dina
Originally posted by M666
ne.
grip kao grip.
tresla se gora rodio se mis.
S malom razlikom sto je sa ovim malo veca sansa da zavrsimo na onom svetu...

:klavir: :sarana:

ma jock. :)

umiru ljudi i od obicnog gripe ali se o tome tolko ne prica.

jedino moze biti zajebaTo ako se udruzi sa nekim drugim hron. oboljenjem.
ovako je samo vreme oporavka duze jer se I put susrecemo sa njim.
i tako... :shunkica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!