Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Li
Jel vam se desilo nekada da vam se ne dopada momak/devojka vase sestre/brata?
Da li ste preduzeli nesto po tom pitanju ili ste cutke posmatrali kako se njihova veza/ljubav razvija...?

Moja sestra voli one bad boys-e i to me strasno izludjuje jer su uglavnom pritupi, neobrazovani i kurce se lovom svojih roditelja...

Od jednog se otkacila nakon 5 godina zabavljanja (hvala bogu) ali stize novi potencijalni zet, jos gori... :jbg:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne, sa svima njima sam bila bas BAS dobra, cak i posle njihovih raskida sam sa par njih ostala u superiska odnosu:)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni je momak moje sestre kriticno smesan....ali JAKO...ne mogu coveka da pogledam u oci.....

ima neki "uzasno sam frajer" stav...a celokupno deluje kao kada bi Vini Pu imao taj stav...

medjutim, ona je presretna, pa je i meni super :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Imam samo brata, ne palim se na devojke... dakle ne :krezavi:

A moram primetiti da mu je ukus blago (ili malo vise...) retardiran!
Korisnikov avatar
By Li
Onaj prethodni se toliko plasio mene tako da je u nasu kucu prvi put dosao nakon dve godine :smeh:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Li
Onaj prethodni se toliko plasio mene tako da je u nasu kucu prvi put dosao nakon dve godine :smeh:
Well what did you expect? You're a mean bitch.

That's why I like you. :evil:
Korisnikov avatar
By krpica
moj brat ima 28 godina i nikada nije imao devojku .
:cigareta:
Korisnikov avatar
By krpica
ahahahahha nijeeeee ja bi valjda znala !! oh my gaydar!!!!
Korisnikov avatar
By taurus
devojke mog brata uglavnom folkerke-neprivlacno
momci moje sestre ljigavci koje ona vuce za nos-ma pederchici neki :smeh:
By Kragi
Moj brat ima 24 godine i josh nije imao devojku :smeh: (salim se)
da mi se ne dopada moze posto je to sve stvar ukusa (mada ne razmisljam o njima kao potencijalnim snajkama ) Sa druge strane ko kaze da s enjemu dopada moj decko pa se ne buni :) Nikada se ne bih mesao u njegov izbor niti radi bilo sta po tom pitanju kao sto se ni on ne mesa u moj ... Sve ostaje na onome moze da mi se dopadne ili ne :)
Korisnikov avatar
By ROYAL
Uuuuuuuu, ja sam po tom pitanju nemilosrdan :D :D :D
Imala je seka momente, nije da nije :lol: i otprilike je sa svakim bilo onako kako sam joj rekao da će biti :D Ne mešam se, ali uvek i više nego glasno kažem svoje mišljenje (još ako je negodovanje u pitanju..... :lol: )
Međutim, seka je porasla, udala se, sad čekamo bebaća i tako :D A zetonja je baš :sweet:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Edit:

Ne mesham se previshe u njihov izbor, ali mishljenje uvek kazem...kao i uvek, ispostavi se da budem u pravu ( :blush: ) . Najstariji brat od tetke se ozenio pre 6 godina, sa jednom prelepom devojkom, koja je uz to i dobra devojka. Dobili su preslatku cerkicu, koju jedva chekam da vidim... :meda: :sweet:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
I moja seka i njen momchic su prilicno mladji od mene.
On je strasno smesan, kao sto su smesni svi klinci u tom periodu, glava mu je nesrazmerno velika spram ramena koje je nose, i sav je nekako kao krpljen (u smislu da mu ruke i noge nekontrolisano lete dok se krece).
Ono, ne mesam se u njen privatan zivot, ne mesa se ni ona u moj, ako je srecna i meni je super.
Korisnikov avatar
By *deni*
Uvek iznesem svoje mišljenje o sestrinim partnerima, kad ga formiram, mada me niko za njega i ne pita, istini za volju.
Ali ja ga uvek iznesem, pogotovo kada je negativno.
Korisnikov avatar
By Mage
Ja sestri uvek kažem šta mislim ako me pita za savet, ali pošto znam da je pametna i dobro procenjuje ljude, ne mešam joj se u život ;)

Znao sam samo jednog njenog dečka i bili smo OK, čak smo se i družili ;)
Korisnikov avatar
By Blady
Da, svidjala mi se jednom devojka od moje sestre i nista nisam preuzela... naravno...
Korisnikov avatar
By jenny
Moj brat ima 24 godine i sad je u prvoj ozbiljnijoj vezi :klap:

Doduše ne poznajem mu dovoljno devojku, videla sam je samo par puta, ali ako je on srećan meni još lepše :sunce:

Mnogo su slatki i zaista navijam da uspe :setnja:
Korisnikov avatar
By Orange Crush
brat mi se ozenio i ja volim moju snajku i gledam da se ne mesam :novine:

a sestra ima 16 i vec je dve godine u "ozbiljnoj"vezi,mislim mali je ok,tipicni adolescent.Vise mi ide na zivce ta njihova ozbiljnost,oni se usvojim glavama vec vencali,daju deci imena i te stvari :drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!