Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Znači, posle neuspeha da se pretplatim na igru ovo mi stiglo.

From: Billing Support EN Mailbox (billingsupport@jagex.com)
Sent: Thu 11/05/09 3:51 PM

"Hi,

Thank you for contacting Jagex billing support.

I'm sorry to hear that you have been having trouble subscribing. Unfortunately, this is because we cannot accept further payments from you. This is in order to comply with the financial sanctions against the regime in your country.

I'm very sorry for the inconvenience that this may cause, however it is not possible for us to bypass this action.

The decision was made to introduce these blocks after recent discussions with our payment partners. It was agreed that Jagex should be enforcing sanctions observed by the UK as a company based there.

I appreciate that this is an inconvenience for you, and we apologise for this, but I’m afraid that we will not be removing the block on any sanctioned countries until such time as the sanctions are lifted.

You are welcome to continue playing on our free worlds, there are no restrictions for playing the game.

If you have any questions or problems, don’t hesitate to contact us again.

Otherwise, I hope this resolves your query."
Korisnikov avatar
By unic0rn
:roflmao:

sad kad bi uspeo da nadjes na netu vest o podizanju sankcija (od pre 8 godina) i da im posaljes i mozda i dobijesh free chlanarinu!!
Korisnikov avatar
By jukie
Pa možda to ima veze sa tim što Srbija i dalje ne priznaje nezavisno Kosovo?
Korisnikov avatar
By Loni
Načuo sam da se isto desilo jednom dečku.

Ganjao ih je da mu objasne kako je to Srbija sankcionisana i zašto.
Ispostavilo se da iza svega stoji piraterija.
Neki Srbi su ispiraterisali razne igre i u Srbiji ih prodaju nelegalno. Država to nije zaustavila i sad cela zemlja ispašta.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Zbog Holandije i Haga nama jos nisu ukinute sankcije u potpunosti.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Loni

Neki Srbi su ispiraterisali razne igre i u Srbiji ih prodaju nelegalno. Država to nije zaustavila i sad cela zemlja ispašta.
pa ti prirateristi ce da propadnu uskoro skroz, jer uveliko srbi nabavljaju te razne igrice ko sav normalan svet preko rapida i torenta.
Korisnikov avatar
By horus.
ako ovo nije razlog da se ratko mladic isporuci hagu, ja ne znam sta je... :hekla:
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Sprinter
Originally posted by Loni

pa ti prirateristi ce da propadnu uskoro skroz, jer uveliko srbi nabavljaju te razne igrice ko sav normalan svet preko rapida i torenta.
Da ali ima tu neka caka. Licemerna s njihove strane naravno.
Nisam baš upućen, morao bih nekog da pitam, ali kao bitno je da sama država ne sme da stoji iza toga. Mora da potpiše neki dekret da će njena policija i provajderi da kažnjavaju prekršioce...
Sve u svemu neka jebena formalnost iza koje stoji nešto sasvim deseto tipa - Vaši provajder sistemi nisu potplatili autore naše igrice da ćute što se sa srpskih kompjutera presnimava naša igrica, a provajderi drugih zemalja su taj dil s kreatorima napravili i uredno im ispod žita platili.
Zato ćemo Srbe još malo da mučimo.

Nešto tog tipa.
Ratko Mladić nije sigurno.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by deran
Originally posted by V I V I S E C T
Znači, posle neuspeha da se pretplatim na igru ovo mi stiglo.

From: Billing Support EN Mailbox (billingsupport@jagex.com)
Sent: Thu 11/05/09 3:51 PM

da li postoji IKAKVA šansa da je to automatski odgovor koji je "zaostao" iz doba sankcija?
Ma dao sam im linkove sa sajta vlade Velike Britanije, gde postoje finansijske sankcije ali samo protiv par pojedinaca.

Čak sam im rekao da ću podneti tužbu protiv njih zbog diskriminacije na nacionalnoj osnovi. Na to su mi oni dali adresu njihovog advokata. A ja kakav sam tvrdoglav već sam u kontaktu s nekim pro bono advokatima iz Engleske.
Nije da ja volim da se tužim, ali ovo me je iznerviralo.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
I treba da ih tužiš :pljuje:

Angažuj Denija Krejna :sesir: i moliće za milost
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa pise da se odnosi na "finansijske sankcije protiv rezima u tvojoj zemlji" :lood:
To je neka budalastina...postoji neki drugi razlog zasto ljudi iz odredjenih teritorija i zemalja ne mogu da kupe odredjeni proizvod online ili plate neku uslugu pa im onda salju tu univerzalnu poruku kao navodno objasnenje.

Na sta si ti hteo da se pretplatis na neku igricu?
Moguce je da ta firma preko koje si hteo da se pretplatis jednostavno nema dozvolu da posluje sa nasim bankama i finansijskim institucijama ili nema ugovor sa njima pa zato ne mogu to da odrade pa ti kao odgovor salju takvu glupost.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Lakiboy_ns

Moguce je da ta firma preko koje si hteo da se pretplatis jednostavno nema dozvolu da posluje sa nasim bankama i finansijskim institucijama ili nema ugovor sa njima pa zato ne mogu to da odrade pa ti kao odgovor salju takvu glupost.
Fora je shto je Vivi bio ranije pretplacen na ovu igru, ranije dakle nije bilo problema, ovo je neshto sasvim novo. Mozhda smo dobili novi rezhim a da nemamo pojma :lood:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Rei
Originally posted by Lakiboy_ns

Fora je shto je Vivi bio ranije pretplacen na ovu igru, ranije dakle nije bilo problema, ovo je neshto sasvim novo. Mozhda smo dobili novi rezhim a da nemamo pojma :lood:
E to je vec nesto drugo onda...ako je bio pretplacen ranije.
Onda mozda neko u toj firmi ne voli Tadica pa su nam uveli sankcije za online igrice kao kaznu :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!