Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
dakle... ne znam ima li neki izraz u srbiji za to, ali u zagrebu se kaze "lalakanje" za to kada se dva pedera jedan drugom obracaju u zenskom rodu... which can be fun... :party:

konkretno, kad jedena peder pita drugog, recimo, šta si danas radila? jesi se jebala? :D

inace nemam obicaj tako razgovarati, osim s jednim prijateljem (marko odnosno markiza :D ), s kojim sam nekako upao u taj diskurs... fora nam je i zabavno, pa ponekad lalačemo. :elvis:

pa eto... sta mislite o toj praksi i prakticirate li lalakanje? :sise:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
da sa tri druga - jedan mi je majka, drugi baba a treci drugarica :D
Korisnikov avatar
By Srklet
e da... valjda je jasno otkud nastade sam izraz... od onog radila, jebala... tra la la:balerina:

p.s.
ne znam rade li to lezbe, sto bi se onda valjda zvalo ookanje? :lol:
Korisnikov avatar
By blabla54380
ide mi na kurac ta praksa, kao i provlacenje fraza-recenica na engleskom jeziku u postovima forumasa.
Korisnikov avatar
By Srklet
naravno, there are always people like you. :roll:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nisam cula da lezbejke jedna drugu oslovljavaju u muskomrodu.
Da, mnogi lalacu, a lalacem i ja ponekad sa svojim fagovima.
Korisnikov avatar
By Sunce
Redovno. Ko mi ne lalace, dobije samar, pa cvrgu, pa udarac u koleno. Najgore je sto su mazohisti saznali za ovu moju slabost, pa me salecu i ne lalacu, sve u nadi da ce dobiti adekvatni tretman.
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by Wilhelmina
Da, mnogi lalacu, a lalacem i ja ponekad sa svojim fagovima.
Pa nisu oni fagovi, nego ladovi... :sweet:

I meni se svidja lalakanje (umereno, i.e. povremeno). :yes:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
A, ja se često obraćam ljudima u "pogrešnom" rodu, zato što sam rasejan i dekoncentrisan stvor, pa takav i sagovornik.

Jednog druga redovno oslovljavam ženskom verzijom njegovog imena.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Samo ako je neko zajebavanje po sredi, nikad ne uspem da u razgovoru ostanem dosledan tim izmenjenim rodnim ulogama vec se posle nekog vremena pogubim :rentgen:

practice makes perfect I guess..
( :lol: sprinti )
Korisnikov avatar
By bothways
Ne vidim potrebu za time. Musko sam i ocekujem da me oslovljavaju u muskom rodu. Simetricno, nemam potrebu da se obracam gej prijateljima u zenskom rodu. Nuff said. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by bothways
Ne vidim potrebu za time. Musko sam i ocekujem da me oslovljavaju u muskom rodu. Simetricno, nemam potrebu da se obracam gej prijateljima u zenskom rodu. Nuff said. :)
Ne zezaj Snezo!
Korisnikov avatar
By Tungi
Poznajem neke(ta strasila ne daj boze videti) :sekirica: ,cak i moj deda od 93 godine ima obicaj da kaze "jela sam","bila sam"...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
na srpskom ponekad a na grckom po pravilu, u odgovarajucim kontekstima.
retko se obracam u z.r. a jos redje tako govorim o sebi, ali cim je rec o gej temama odmah switchujem na z.r. (ona dromfulja, ova vestica, ona droplja...grcki ima divne odgovarajuce izraze)
:vijaca:
By ...Sitnicava...
Meni je to smešno, ali jbg, kontam da se radi o potrebi makar jednog dela preinačavanja u ženski rod, pa makar i kroz sam vid oslovljavanja.

A sama nikad nisam imala potrebu da govorim u muškom rodu već sam se prosto svima predstavljala kao Igor. Tad sam bila mala.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
sta ja znam, kod mene barem nije rec o potrebi nego o zabavi, poskocici, karnevalu. evo nek ti deni objasni na sta mislim.

igor...super :)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
iju? kakav je to recnik?

tako se ne razgovara s jednom damom.
By ...Sitnicava...
Tu reč sam zamrzela u Grčkoj. Prostruji mi kroz uši dvesta puta dnevno, nezavisno od generacije onog koji je izgovara. :andjela:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by ...Sitnicava...
Tu reč sam zamrzela u Grčkoj. Prostruji mi kroz uši dvesta puta dnevno, nezavisno od generacije onog koji je izgovara. :andjela:
pa bas njome nadje da me častiš. a gde su kukla, manari, pulaki...?
Korisnikov avatar
By unic0rn
pulaki zvuchi ko suvlaki :lol:

oduvek sam hteo da znam grchki i da pishem onim hijeroglifima...
Korisnikov avatar
By castor
Ne. To mi nekako glupo.
Nikad nisam primetio da devojke menjaju rod dok pricaju madjusobno, dok je kod decaka to izgleda bas cesta pojava.
Korisnikov avatar
By taurus
Nije mi jasna potreba za tim.......verovatno pasivni koji se osecaju kao zene dok ih pune pa posle odu kod "drugarice"da se isprichaju kako je koja jebana....ne znam...nije duhovito tako da mora da je ovo sto sam naveo......
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!