Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Da li pusite? Koje cigarete i zasto bas njih?

Ako je bila tema, zao mi je, ali mislim da treba da se ponovi opet jer su odjednom svi krenuli da pricaju protiv pusenja i pola mojih friendova-pusaca je prestalo da pusi zbog uticaja masovnih kampanja protiv pusenja i zabrane pusenja na nekim mestima...

Sto bi rekao jedan epizodni lik u Sex i Gradu: "Whe did smoking stop being cool?!"
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam specijalizovan za opuske sa ulice. Te volim da pusim. Posebno volim kad vidim da imaju trag karmina. Zestoko me pale.
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Kada sam poceo da pusim, pusio sam Luckie Strike godinu dana jer su imale neku posebnu aromu koja se vremenom izgubila i postale su mi odvratne. Sada pusim Kent 8, ali polako prelazim na Marlboro Light.

Ponekad kupim Monus tamno plavi - iako su socijalne, jako mi se svidjaju i nekad imam potrebu za njima.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ja sam ponosan smoker i ne planiram da prestajem u skorije vreme :D :D :D

Konzumiram crveni Marlboro 100's već duže vreme, prelazio sam neko vreme na Lights, ali su mi postale shit i vratio se (pre 2-3 godine na crvendaća :D ) I dobre su mi, super i je ukus, fino gore, tako da ne planiram da ih menjam

P.S. Bila je tema, ali ranije, nije loše da obnovimo gradivo :lol:
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Uvek kada pusim Marlboro crveni imam neki osecaj kao da pusim (ne znam kako da opisem) pravu cigaretu, sve ostalo ima neku aromu ili nesto posebno, a Marlboro meni bas ima ukus duvana - ili ja jednostavano imam neku ideju kakvog je ukusa duvan pa zbog uticaja reklama vezujem sa Marlborom...

Inace, svi stari pusaci pricaju o tom Sarajvskom Marlboru koji je kao bio najbolja cigareta ovde jer je radjen po originalnoj recepturi bla, bla, bla ... Ugl. cuo sam da se na nasem trzistu (zbog licence) prodaje pod imenom Alma i ima ga u boljim trafikama.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by WhereIsTheLove
Uvek kada pusim Marlboro crveni imam neki osecaj kao da pusim (ne znam kako da opisem) pravu cigaretu, sve ostalo ima neku aromu ili nesto posebno, a Marlboro meni bas ima ukus duvana...
Upravo je zato baš on moj izbor :D :D :D
Korisnikov avatar
By m..
marlboro lights, mada volela bih da prestanem, pusim vec pola svog zivota i pluca umeju da mi zvuce ko gajde posle nekog ozbiljnijeg izlaska. samo ideju nemam kako bih prestala kad mi je u praxi lakse da ne jedem. mozda probam ziban. inace prvo sto uradim ujutro i poslednje uvece je da popusim pljugu.
Korisnikov avatar
By lorna
Pochela sam sa Memphis-om, ta faza je trajala jako kratko. Godinama pushim Winston blue. Ne mogu da pushim cigarete koje nemaju beli filter, to mi je neki trip.
By ...Sitnicava...
Originally posted by Sunce
Ja sam specijalizovan za opuske sa ulice. Te volim da pusim. Posebno volim kad vidim da imaju trag karmina. Zestoko me pale.
Ti se šališ, a ja sam se ovim bavila sa nekih 5, 6 (pa nadalje) godina. Vijala sam pušače dok ne bace cigaretu, i onda je ja sva uzbudjena dovršim. :D

Inače, pušim. Marlboro ili Pall Mall. Marlboro počeo da smrdi na neku spaljenu travuljinu, pa ga izbegavam.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by ...Sitnicava...
Ti se šališ, a ja sam se ovim bavila sa nekih 5, 6 (pa nadalje) godina. Vijala sam pušače dok ne bace cigaretu, i onda je ja sva uzbudjena dovršim. :D

Inače, pušim. Marlboro ili Pall Mall. Marlboro počeo da smrdi na neku spaljenu travuljinu, pa ga izbegavam.
:giggle: Postojala je i jedna izlozba moderne umetnosti - covek je skupljao opuske godinu dana, tacnije svaki svoj opusak je skladistio u teglice, a onda to izlozio.

Znate sta sam ja radio kad sam bio mali? Kao, puckao, a trag skrivao tako sto sam jeo mirisljave kreme. Nije ni cuo sto sam sada lud. :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Da ne pricam da sam jeo sapune na rekreativnoj nastavi misleci da cu izbacivati balone sapunice u slucaju stucanja. Mnogo sam gledao "Snezanu i sedam patuljaka". :balon:

Da, i dijareju, koju redovno plasiram na forum...
Korisnikov avatar
By Winter
Ne pušim....ne razumem poentu tog čina (o cigaretama govorim)...smeta mi duvanski dim i kad se nađem u društvu pušača...pa, oni uglavnom ne puše jerbo znaju da mi smeta :shmi:
Korisnikov avatar
By maka
Pusim intezivno vec 5 godina. Sad nesto urtea sebi u glavu da hocu da prestanem,sto mi bas i ne ide od ruke.
Korisnikov avatar
By Tungi
Camel natural flavor(blue)

Slika
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Godinama sam pusio tamno plavi memfis, presao na laki i stigao do crvenog viceroya. Jak je, smrdi kako cigara i treba da smrdi, jeftin je i ubija :shmi:

Planiram da prestanem da pusim :shmi:
A to pricam vec nekoliko godina :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Machkodlak
Godinama sam pusio tamno plavi memfis, presao na laki i stigao do crvenog viceroya. Jak je, smrdi kako cigara i treba da smrdi, jeftin je i ubija :shmi:

Znas kako kazu: Klin se klinom izbija.

Pocni da tebe puse, onda ces ti manje. :)

To se ja kao salim. Znam, bedno.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Machkodlak

Znas kako kazu: Klin se klinom izbija.

Pocni da tebe puse, onda ces ti manje. :)

To se ja kao salim. Znam, bedno.
Ma puse i meni, ali dzaba. :shmi:
Iznerviram se ugasim tek zapaljenu cigaru i kazem- vise ne pusim nikad.
Posle dva sata upalim cigaru- ali se ni ne setim da sam vec ostavio pusenje :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Pusim od 15,16 godine...sama pocela, jer mi se svidjao ukus. :hedonista: Dugo sam pusila Cartier, i imam trip sa belim filterom, kao i Lorna.
Pa je bilo bombardovanje, pa sam nekako posle njega presla na narandzasti kim...pa onda jebemliga na sta. Plavi Pall Mall dugi.

Moze i DavidoF...onaj najslabiji.

Kada pusim, pusim stoS i slabije cigarete. I do pre dve godine, kada sam pocela vise da pusim-nisam prelazila pola pakle dnevno.

Sada kao apstiniram, jos od avgusta, tipa pusim kada cirkam. Ili kada pijem kafu, sto je sada umesto svaki dan posle rucka, jednom-dva puta nedeljno :(
Korisnikov avatar
By lorna
Originally posted by Hys.
Dugo sam pusila Cartier
Ah Cartier,

retko sam dolazila do njih, toliko retko da su mi pluca svakog puta pomislila da je Nova godina. :lood:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Lucky strike 100's :cigareta:

Oduvek ima meni najprijatniju aromu (ili samo tripujem) suvih shljiva.
Voleo sam HB, nemachke cigarete koje se godinama ne proizvode :sigh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by maka
Pusim intezivno vec 5 godina. Sad nesto urtea sebi u glavu da hocu da prestanem,sto mi bas i ne ide od ruke.
rekla sebi da necu nista da pisem u ovoj temi, jer me se ne tice, jel'te...

al daj bre!!! ti BAS ne treba da pusis iz 'iljadu razloga! PREKINI KAD KAZEM!!!
Korisnikov avatar
By Dzi
ronhill 100's bogme godinama, menjala tak s vremena na vreme ali jedan je ronhill

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!