Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dominion
upravo dobih onu 'tata ovo je moj novi broj 0628642623 uplati mi na njega 1000 din kredita, mozes da mi prebacis i sa tvog telefona, posle uplate posalji mi obavezno poruku.'

posto sam se tek probudio, najkreativnije sto sam znao da odgovorim jeste 'micko, uplaticu ti kad das tajku opet guze. znas kako volim da napunim tvoju usku rupicu spermom koja te je napravila. ali nemoj da kazes mami.' :sixto:

posto nije bilo odgovora, saljem drugi sms 'ps. zar nije bila u novinama pre godinu dana reportaza gde su raskrinkali ovu vrstu prevare?'

stize odgovor, 'p.s pa nisu jbg.'

:lol:

elem, predloge kako da zagorcam zivot broju gore navedenom? oglas u gay personals (poucen iskustvom iz teme romeo izlivi mozga) nabildovan, nefem, normalan, bisex u diskretnom fazonu? :lukavi:
Korisnikov avatar
By *deni*
A kako se izvode te prevare ?
Pošalješ milion poruka na random odabrane brojeve, pa ko se upeca ?
Korisnikov avatar
By Dominion
da, kao sto rekoh bilo je u novinama. i poslashe pederki poruku :lol: little did they know :giggle:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Dominion
upravo dobih onu 'tata ovo je moj novi broj 0628642623 uplati mi na njega 1000 din kredita, mozes da mi prebacis i sa tvog telefona, posle uplate posalji mi obavezno poruku.'

posto sam se tek probudio, najkreativnije sto sam znao da odgovorim jeste 'micko, uplaticu ti kad das tajku opet guze. znas kako volim da napunim tvoju usku rupicu spermom koja te je napravila. ali nemoj da kazes mami.' :sixto:

posto nije bilo odgovora, saljem drugi sms 'ps. zar nije bila u novinama pre godinu dana reportaza gde su raskrinkali ovu vrstu prevare?'

stize odgovor, 'p.s pa nisu jbg.'

elem, predloge kako da zagorcam zivot broju gore navedenom? oglas u gay personals (poucen iskustvom iz teme romeo izlivi mozga) nabildovan, nefem, normalan, bisex u diskretnom fazonu? :lukavi:
:smeh:

ja bih bio kreativniji i mnooooogo mracniji :kosach:
By Ulix
Koja dokonost. :novine:

Verovatno ne bih odgovorio na tu poruku i gotovo.
Korisnikov avatar
By m..
meni je tako stigla s nepoznatog broja poruka tipa "plati je koliko mislis da treba, posle se vidimo u kafani" bila sam ubedjena da se radi o nekom pimp biznisu, kad ono bivsa slala s nekog levog telefona poruku oko neke haljine ortaku, pa poslala meni greskom. i jos me naribala sto nisam odgovorila da je pogresan broj. :lood:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by m..
meni je tako stigla s nepoznatog broja poruka tipa "plati je koliko mislis da treba, posle se vidimo u kafani" bila sam ubedjena da se radi o nekom pimp biznisu, kad ono bivsa slala s nekog levog telefona poruku oko neke haljine ortaku, pa poslala meni greskom. i jos me naribala sto nisam odgovorila da je pogresan broj. :lood:
Ja tako htedoh da budem fina, pa sam obavestila osobu od koje mi je stigao neki SMS da je poruka dospela na pogrešan broj, ali se ispostavilo da je neko zapravo opet rešio da me malo zafrkava.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam znao da to postoji :lol:

Sto se tice tvog odgovora, genijalno :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By IriS
nisam dobijala takve SMSove, a da jesam, verovatno bih se sprdala slično kao i Dominion.

no, stigao meni pre nekog vremena SMS, polupismen, sve velikim slovima nešto tipa: "bas si mi sinoc prijao." ja pitam: "a ko si ti?" sledeći SMS stiže: "pa kako se ne sećaš? Pera iz Kraljeva" (bilo je drugo ime i drugi grad) i ja na to počnem da se kikoćem ko nenormalna, i lepo mu odgovorim: "pogrešio si broj, ja sam žensko. uživaj!" :smeh:
By Orion
Hahaha...kako dobra fora, jbt, ja tek sad čujem za ovo. :lol:

Ima zaista zanimljivog sveta. Tako su mi i one 'dopunašice' sa tv oglasa prosto fascinantna bića. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Sunce
Onanisao bih, a onda i svrsio porukama, polumracno. :drkanje:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by armor.for.sleep[/qurl]

Ima zaista zanimljivog sveta. Tako su mi i one 'dopunašice' sa tv oglasa prosto fascinantna bića. :radosnice:
Da crnjak bude veci, zaista ima tipova koji uplacuju kredit :pervert:
Mislim da su na krstarici neko vreme ordinirale ribe koje su trazile da im se posalje dopuna od ne znam koliko za igranje pred webcamom. Jednu sam i pitala koliko ih se navuce, kaze 4-5 za vece, sto bude od 500 do 2000 din dopune!
A za ovo nemam reci... mada, sumnjam da je to trajan broj, mozda su kupili na trafici, pa kada prebace uplaceni kredit i broj postaje nedostupan i neupotrebljiv.
By Orion
Originally posted by m..
dopunasice stop.

:rotflmao:
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by armor.for.sleep[/qurl]

Mislim da su na krstarici neko vreme ordinirale ribe koje su trazile da im se posalje dopuna od ne znam koliko za igranje pred webcamom. Jednu sam i pitala koliko ih se navuce, kaze 4-5 za vece, sto bude od 500 do 2000 din dopune!
Ne zna čovek da li da bude zgrožen ili da zavidi tim kretenkama koje zarade na taj način. U svakom slučaju ostajem pri izjavi da mi je sve to fascinantno i zanimljivo, ako išta, bar za slušanje posto nemam para za bacanje te ne uplaćujem strancima a nisam ni 'dopunašica'.

:smeh: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!