- 31 Okt 2009, 03:30
..pa da vas cujem, kako ste se napili i time unazadili ili unapredili svoj zivot?

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by unic0rnJa ovo ne smatram nikakvim blamom, već lepom, iskrenom i prostodušnom reakcijom, zbog koje se niko ko je iole normalan ne bi uvredio, već bi mu bila simpatična, iako nije gej.
evo ja sam se veceras izblamiro i rekao decku drugaricine sestre (kako ovo zvuci komplikovano) da mi se svidja.![]()
a mali je stvarno![]()
katastrofa![]()
Originally posted by burak-BLOvo već jeste neprimereno i nedopustivo, i sam imam tu ružnu naviku da se ponekad derem, psujem i svađam sa ljudima kad me alkohol nakrivo nabari.
Obično se posvađam s nekim bez ikakvog razloga..
Ima već ovakva tema.
Originally posted by vracar.beogradvodu !
Ja NE pijem
Originally posted by *deni*Mislio sam da NE PIJEM alkohol,cak ne pijem ni gazirana pica, samo prirodne sokove, a pogotovo psiho aktivne supstance. Ne nije istina da Beogradjani konzumiraju ove supstance da bi bili IN.Originally posted by vracar.beogradvodu !
Ja NE pijem
![]()
Šalim se malo..
I ja sam čuo da neki Beograđani konzumiranje alkohola smatraju džiberskim manirom i da su droge ( koka , LSD i sl. ) stvari koje su poželjne i IN, ako se želi biti urban.
Ne znam da li je to tačno.
Originally posted by MageI ti to nazivas "nista"? Sta li je po tebi "nesto"?
Pa nikada se nisam tolko napio da napravim neku veću glupost... Mada jednom sam drugarici skinuo gaće na grožđenbalu u masi ljudi jer sam mislio da će biti smešno![]()
Originally posted by Mage
Pa nikada se nisam tolko napio da napravim neku veću glupost... Mada jednom sam drugarici skinuo gaće na grožđenbalu u masi ljudi jer sam mislio da će biti smešno![]()
Originally posted by unic0rn
rekao decku drugaricine sestre (kako ovo zvuci komplikovano)
Originally posted by *deni*U tom slucaju cipiripi unic0rn-u, kreni vise da pijes.Originally posted by unic0rnJa ovo ne smatram nikakvim blamom, već lepom, iskrenom i prostodušnom reakcijom, zbog koje se niko ko je iole normalan ne bi uvredio, već bi mu bila simpatična, iako nije gej.
evo ja sam se veceras izblamiro i rekao decku drugaricine sestre (kako ovo zvuci komplikovano) da mi se svidja.![]()
a mali je stvarno![]()
katastrofa![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!