Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mahoney
osetljiv sam na alkohol, tako da nista...

samo cu da pratim temu i smejem se blamovima :)

:kokice:
Korisnikov avatar
By unic0rn
evo ja sam se veceras izblamiro i rekao decku drugaricine sestre (kako ovo zvuci komplikovano) da mi se svidja. :lol:

a mali je stvarno :mljac:
katastrofa :zacepi:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ja ne govorim takve stvari...vrlo pazim sta pricam jer sam riznica informacija :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja samo ociglednije pokazujem da mi se neko dopada :blush:

As in trepcem, cvrkucem, a ako sam u tom raspolozenju, krenem u neku diskusiju tesku o univerzumu i lepoti zivota :maska: (Orlando The Lady ce ovo skapirati)

To je ako mi se neko ozbiljno dopada pa ja kao kapiram cirke umom da treba da vidim dal' mu rade vijuge brzo :lood:

E, da jednom sam jednoj cicki rekla da mi je mnogo isla na racku jer je svaki dan smarala mog partnera (5 meseci) da joj neke slike graficki obradjuje i sjebavala nam sex life :lol:

Ali posle te izjave nije vise smarala :D

Lm, meni proradi libido kada sam cirke, te, ako nadjem ubrzo zrtvu za ljubljenje, nema ni mnogo blamova :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
hahaa
da
libido goes up through the ceiling..

:love: :sex:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ona reklama kada tip gleda cicke kroz flasu vodke, pa se one nesto metamorfozmisu--------- :hys: posle 5 piva skroz :lol: Samo kod mene gube zenske obline, skracuje im se kosa, odjednom postaju osisane na opasno i krecu se ko panteri :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Burak
Obično se posvađam s nekim bez ikakvog razloga..
Ima već ovakva tema.
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisam bio pijan nikad.Ali sudeci po trezvenosti i mom dugom jeziku i NEpardoniranju,mogu da zamislim sebe u alkoholisanom stanju.:zvezda:
Korisnikov avatar
By Hys.
Jeste! Ima! Tvoja!

A di je?

Ja bas nisam svadljive prirode kada se ucirkam. Od 15 pa do sada-znaci 14 godina, samo jednom sam se nadrndala kad sam bila cirke :D

Uglavnom su mi svi mnogo lepi i super :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Koliko sam gluposti rekla i uradila u pijanom stanju...
A ovo za libido je so god damn true!
Korisnikov avatar
By bothways
Zar vec nema tema o ovome? (znam da ima) :freddy:
Korisnikov avatar
By love2love
Ja i alkohol nisu dobra kombinacija, kojim slucajem ako ste videli nekog zenskog manijaka koji se penje po kolima .... e to sam ja pijana. :dance:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by unic0rn
evo ja sam se veceras izblamiro i rekao decku drugaricine sestre (kako ovo zvuci komplikovano) da mi se svidja. :lol:

Ja ovo ne smatram nikakvim blamom, već lepom, iskrenom i prostodušnom reakcijom, zbog koje se niko ko je iole normalan ne bi uvredio, već bi mu bila simpatična, iako nije gej.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by burak-BL
Obično se posvađam s nekim bez ikakvog razloga..
Ima već ovakva tema.
Ovo već jeste neprimereno i nedopustivo, i sam imam tu ružnu naviku da se ponekad derem, psujem i svađam sa ljudima kad me alkohol nakrivo nabari.
Doduše, ja se izderem i kad sam trezan kad me neko naljuti, ali u svakom slučaju tu ružnu osobinu treba kontrolisati i po mogućstvu eliminisati, jerbo se lako može desiti da naletimo na nekog ko nema tolerancije za takve hirove, pa da dobijemo po pički i po nosu.

:snupi: :snupi:
Korisnikov avatar
By vracar.beograd
Ja NE pijem, tako da ovakve probleme nemam, ali zato imam jezik brzi od pameti(mnogo, ali mnogo brzi od pameti).
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by vracar.beograd
Ja NE pijem
vodu !

:smeh:

Šalim se malo..

I ja sam čuo da neki Beograđani konzumiranje alkohola smatraju džiberskim manirom i da su droge ( koka , LSD i sl. ) stvari koje su poželjne i IN, ako se želi biti urban.
Ne znam da li je to tačno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Nikad se nisam usudio da probam drogu, mada sam u životu bio u situacijama da probam i neke ozbiljnije narkotike.
Plašio sam se da se ne navučem i ne dođem u problem da ne znam kako posle da nabavljam sebi nove potrebne količine i kako da to sve isfinansiram.
Korisnikov avatar
By vracar.beograd
Originally posted by *deni*
Originally posted by vracar.beograd
Ja NE pijem
vodu !

:smeh:

Šalim se malo..

I ja sam čuo da neki Beograđani konzumiranje alkohola smatraju džiberskim manirom i da su droge ( koka , LSD i sl. ) stvari koje su poželjne i IN, ako se želi biti urban.
Ne znam da li je to tačno.
Mislio sam da NE PIJEM alkohol,cak ne pijem ni gazirana pica, samo prirodne sokove, a pogotovo psiho aktivne supstance. Ne nije istina da Beogradjani konzumiraju ove supstance da bi bili IN.
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne,ja ne govorim nego radim tada sve sto me inace blam. :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
kad pijem umereno, ne primecuje se da sam uopste pila.
kad se napijem ko bulja noge otkazuju poslusnost i imam rupe u memoriji. ali kazu mi da sam i tad pristojna:saint: :andjelak: :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Nikada se nisam napio.

Kad vise popijem, samo mi se malo vise smeje i prispava mi se. Da ne pricam da ne volim miris alkohola, posebno miris piva. Jedino casu dve vina volim ponekad da popijem. Dosadan sam i trezan i pijan, nema sta. :ubise: Ostao sam zakrzljalo dete.
Korisnikov avatar
By Mage
Pa nikada se nisam tolko napio da napravim neku veću glupost... Mada jednom sam drugarici skinuo gaće na grožđenbalu u masi ljudi jer sam mislio da će biti smešno :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Mage
Pa nikada se nisam tolko napio da napravim neku veću glupost... Mada jednom sam drugarici skinuo gaće na grožđenbalu u masi ljudi jer sam mislio da će biti smešno :lol:
I ti to nazivas "nista"? Sta li je po tebi "nesto"?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mage
:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ajoooj....kojesta..

inace, mislim da nije istina ta izreka "sto trezan misli, pijan govori"....ja bas lazem pijana :)
Korisnikov avatar
By HARP
rekao decku drugaricine sestre (kako ovo zvuci komplikovano)
Slika :lol:

Ne opijam se zadnjih godina :healthylife: ali ako sam cirke obično nagovaram i ohrabrujem ljude da učine nešto čega se ustežu :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by *deni*

Ja ovo ne smatram nikakvim blamom, već lepom, iskrenom i prostodušnom reakcijom, zbog koje se niko ko je iole normalan ne bi uvredio, već bi mu bila simpatična, iako nije gej.
U tom slucaju cipiripi unic0rn-u, kreni vise da pijes.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!