Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
vidim da mi se spava,vidim da ranije sviće,pa mi niš nije bilo jasno dok nisam pogledao na mobilni...ovo mi je prvi put da mi se omaklo...

(a ja sam iz generacije koja pamti kad nije bilo pomeranja,pa kako smo se svi iščuđavali PRVI dan kad se to desilo,otkud sunca u pola devet uveče :rotflmao: ).
Korisnikov avatar
By Dr. M
Jbt, nisam... :doh:

Cek, da to odmah obavim... inace cu opet zaboraviti... :sigh:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Nisam, tek cu sutra kad se probudim. Imam taj trip-probudim se, pogledam na sat, i onda kontam u glavi kako sam se, eto, probudio sat ranije nego sto stoji... :doh:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by deran
(a ja sam iz generacije koja pamti kad nije bilo pomeranja,pa kako smo se svi iščuđavali PRVI dan kad se to desilo,otkud sunca u pola devet uveče :rotflmao: ).
Ja se sećam jedne godine kada se tako promenilo vreme i mi izađemo uveče iz škole a ono dan... zbun totalni... a pre toga nas je profesorka fizike na poslednjem času ostavila da se igramo nekom tablom na kojoj si žicama pravio razna naizmenična i linijska strujna kola... i mi se zaneli i petljamo li se petljamo sa onim žicama... a najviše se zanela neka devojka koja uopšte nije volela da uči, i tek odjednom kaže "Iju šta ja ovde radim a vreme mi prolazi"... vratimo mi onu tablu i žice i izlazimo napolje a ono dan... "hmm... koliko smo ono časova danas imali?"
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by shut
moj sat se sam pomeri :wow: :fancyklap: :duh:
i moj na kompu :D pametica moja :P
Korisnikov avatar
By bothways
Prvi put da sam uvece zaboravio da promenim, pa sam tek jutros shvatio, kad sam video nekonzistentnost izmedju satova na racunaru i mobilnom.
Sto znaci da sam mogao da spavam sat duze :(
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa svuda se samo pomerilo :)

bash je dobro doslo tih sat vremena.
Korisnikov avatar
By maka
sinoc sam imala nervni slom,sat vremena nisam mogla da izracunam kad da navijem satt,ako ustajem u 9,a na telefonu mi je i dalje staro vreme!
Korisnikov avatar
By Mahoney
i na kompu i na mobilnom se vreme samo pomerilo unazad.

:alikako:

zivele pametne masine, ziveo 21. vek...

:meduza:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Na kompu se promenilo samo, dok sam na mobu morao rucno... :drama:

:(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!