Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ja volim da sedim u prevozu i ukoliko se ne vozim u spicu, vise volim da sacekam sledeci prevoz, ako procenim da ce u njemu biti slobodnog mesta, nego da se guram sa dzeparosima i bakama, kojoj nekulturna omladina nece da ustupi mesto.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Nebitno mi je da li sedim ili ne, bitno mi je da stignem na vreme na zeljenu destinaciju.
Ako necu da razmisljam da li cu sesti ili ne, ispruzim rucicu, zaustavim taksi pa klatim :namig2:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
uglavnom stojim. sedim samo kad mi se mnogo spava. : l
Korisnikov avatar
By hlaefdige
u poslednje vreme sedim, jer iz nekih zdravstvenih razloga imam problem da stojim u mestu.

inace, nikada ne sedim ako neko stariji od mene stoji
By RuznaGlupaZla
Stojim i ne sjeda mi se uopšte, jer čim sjednem odmah na sledećoj stanici ulazi neko stariji (k'o po zapisu), a ne nosi mi se na savjesti ničiji polomljeni kuk.
Korisnikov avatar
By blabla54380
kad ima mesta stojim, kad nema sedim.

uzivancija mi je da nerviram ljude po autobusima :smeh: nalozim ih da silazim na sledecu i gledam njih 15 kako zauzimaju borbene stavove ne bi li bas oni seli na moje mesto. i tako ih cimam 3 puta dok im na facama ne vidim da su ocigledno popizdeli :smeh:
Korisnikov avatar
By scout_finch
uvek stojim. osim ako je autobus bas prazan. sto da sedam kad znam da cu da ustanem nekom starijem od sebe. a bus ih je uvek pun:D
Korisnikov avatar
By Tungi
Uglavnom stojim,mrzi me to zgledanje,pogotovu u trolama naspramna sedista:lol:
Korisnikov avatar
By bothways
U autobusu, najcesce stojim, cak i kad ima slobodnih mesta. Doduse, ponekad (ali relativno retko) sednem, ali to je samo kad putujem sa jednog kraja grada na drugi.

U vozu uglavnom sedim (osim kad nema mesta).
Korisnikov avatar
By haemoglobin
kad mi se sedi, sedim...ne ustajem nikad nikome jer ako sam seo, znaci da mi se sedi,i platio sam kartu za taj bus isto koliko i taj neko stariji...Iako, ustanem samo majkama sa decom
Korisnikov avatar
By Dr. M
Uvek stojim.

Ne volim da mi neko stoji nad glavom.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by shut
sedim vozacu u krilu :sweet: :brrmbrrm:
:smeh: :smeh: jao obozavam te
Korisnikov avatar
By zachary85
Uvek pokušam da nađem mesto. Naravno, ustupam mesto invalidima, trudnicama i majkama sa decom. Bolje da sada čuvam noge, nego posle... :)
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Uglavnom stojim, čak i kad je gotovo prazan bus...valjda stvar navike.
Sedim samo kad sam baš premoren ili ako idem do zadnje stanice a bus gotovo prazan.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Kad nema puno mase sedim, inace stojim..jer kad god sednem vidim starije ljude i odmahustajem, pa se ne isplati ni da sedam bzv...
Korisnikov avatar
By blabla54380
sedim vozacu u krilu :sweet: :brrmbrrm:
jedan decko oko 25-27 godina vozi bas na liniji 88 i mnogo dobro izgleda, tako da sam vise puta dolazio u to iskusenje i da ga pitam "smetam?" :smeh:
Korisnikov avatar
By Madonna
uh! idemo zajedno da mi ga pokazes :zavera:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa ja sada spadam u grupu onih kojima je bolje da sednu; ima dosta omladine koja će da stoji
a i za ostale putnike je bolje da ne stojim i ne zakrčujem prostor svojom kabastom telesinom koja štrči na sve strane

zavisi i od tipa vozila. Ne volim da sedim na sedištu koje stoji na vrhu točka pa da izgledam kao kvočka na legalu

a što se tiče sedišta, mrzim mrzim ona bela plastična sedišta u trolejbusima koja izgledaju kao noše (i čak imaju i rupu u sredini)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Kad ima mesta za sedenje, poskakujem pola metra od sedišta, jer se tad uglavnom vozi 300 na sat.

Šjedim, a letim.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Dzelajza Rouz
Kad ima mesta za sedenje, poskakujem pola metra od sedišta, jer se tad uglavnom vozi 300 na sat.

Šjedim, a letim.
:lol:

Jao cuti, ti nisi usla u Niski seoski autobus.

Horda prastarih hrli s cegerima k ulazu u bus, kao da im zivot zavisi od toga. Udaraju, saplicu stapovima, guraju torbama, samo da sednu. A kad udjes, nemas gde da prodjes od guzve, a busom se siri otuzna aroma ovaca i starackog smrada.

Bogu hvala zeznuo sam se samo jednom, i nikada vise. Umalo ne ostah bez nogu.
Korisnikov avatar
By unic0rn
ako je dugachak i prostran, ja se volem natakariti na one pervertido shipke u 'zglobu' pa mu to dodje ko ringishpil narocito kad silazi s nadvoznjaka.

hocu reci, shipka beats the sedishte.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ju! :wow:
Izgleda da sam se ja jedina pravila da se nesto ultra interesantno dogadja van te prastare 12-ice, dara srdacnog grada Bazela Beogradu, i drzala glavu sto dalje od baba koje krenu da hramlju tek nakon sto su se gepardolikom brzinom stvorile tu gde jesu, kako bih nesmetano mogla da sacuvam svoje dupe/sise(da da, desavalo se!) od mnogobrojnih perverznih klonova starog Vujadina na putu do skole.

Mada, ukoliko mi se bakica/deka dopadne i zakljucim da je fin/a, ustajala sam. :sweet:

Grozna, grozna osoba sam ja.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by jovanabeograd
, i drzala glavu sto dalje od baba koje krenu da hramlju tek nakon sto su se gepardolikom brzinom stvorile tu gde jesu
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by jovanabeograd
, i drzala glavu sto dalje od baba koje krenu da hramlju tek nakon sto su se gepardolikom brzinom stvorile tu gde jesu
Korisnikov avatar
By Kejnon
Kad spavam, sjedim, a kada sam budan, ako nema mijesta stojim.
Korisnikov avatar
By Sutekh
uglavnom gledam da sednem, posto sam povredio misic na ledjima i bas me boli ako dugo stojim u jednom mestu.

a i zbog ove zime imam zestoke bolove u ramenu koje sam slomio pre 10 godina. taj bol u kompletu sa onim gore navedenim nije prijatan i gledam da ga ublazim sto vise mogu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!