Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Imam / imala sam macku tj macora godinu dana. Dok je nisam dobila nisam volela macke at all. Ali naravno,malo slatko stvorenje uvuklo mi se pod kozu u roku od odmah. Odem ja ovde ,ostavim ga u Bg sa mamom.. Koja je bila STROGO protiv macke,da bih je nakon 2 sata od kad sam ga donela nasla kako puzi po podu sa svojih 100kg i mjauce. :smeh:

Njih dovje u ljubavi nikad vecoj,ona ga hrani,pusta napolje,doziva da udje u kucu..sve ona. Kaze polozice voznju zbog macke,da se ne blamira po avionu da ga nosi :smeh: (al je blam). Non stop hoda po kuci,pricajuci s njim,a on joj mjaukanjem na svaku njenu rec odgovara.. Stvarno je uzasno pametan,sve razume.

I sta se desava... Salje mi mail u 3 ujutru,pisuci da ne moze da spava zbog MOJE macke,jer je bolestan pa ga pazi. Kaze ne moze nigde da otputuje jer nema gde da ostavi MOJU macku. Najjaci deo : ''Necu se udati zbog ove TVOJE macke,upoznala sam super tipa,pametan,zgodan,obrazovan,ali ima jednu manu i to najgoru mogucu : NE PODNOSI MACKE! BIo je kod mene skoro i zamolio me da izbacim Šarla napolje ,sto sam naravno odbila,pa smo se posvadjali na krv i noz'' hahahahha.. Prodje i ta faza,macka joj bitnija od tipa.. Takva je njihova ljubav :)

Elem,pre par dana se preselila u drugi stan i znate sta?! Gazdarica ne podnosi macke,ne moze da drzi macku u stanu. Muke njene..a i moje jer sam ovde i ne mogu da ga uzmem,a strasno ga volim.. Nista,dala ga u oglase,javio se neki decko,20 god,obozava macke,imao jednog macora 7 god i tako ode moj Šaki (Šarlo).. Poslala mi poruku da je otisao. Ja je okrenem,a ona JECA. Kaze :''Bicu dobro,ne brini'' :smeh: pa onda : '' Pola sata nije hteo da udje u kutiju,ko da je znao''. Pa onda : ''ko ce mene da docekuje kad se vracam kuci sa posla''. i jos milion takvih recenica a sve kroz SUZE prica... meni je bilo toliko zao al aj kao da oraspolozim kazem joj :''pa jesi htela da se udas? sta sad oces? '' ona na to :''mrs djubre jedno (krece jos vise da place), sta me zajebavas!!!''

I spusti mi slusalicu.. :)

Sad je bolje,al znam da je tuzna jos uvek. I ja sam,ali ona je sigurno puno vise.

Vasa iskustva? Da li volite zivotinje vise od ljudi?

evo da vam pokazem mog Šarla
Slika
Korisnikov avatar
By hlaefdige
razumem ja to skroz. vidjala sam da se ljudi tako vezuju za macke.

meni je odnos sa mojim mackama malo drugaciji. uvek su imali slobodu da idu napolje, jer za to imam uslove, i da provode dane i noci gde i kako zele. smatram da ih ne posedujem. niti mislim da me vole. mislim, samo da smo se vrlo udobno privikli na medjusobno prisustvo, pa nam je tako lepo.

kada mi macka ode, znam da je nasla mesto gde joj je bolje. obozavam cinjenicu sto ne trpe nista sto im nije prijatno, tako znas da su tu jer im je tu lepo. cak i ako to znaci da je to prosto zbog redovnog obroka. opet im lepo.

druga varijanta je da je macka poginula. to mi opet nije toliko strasno, jer zive kako zele. prosto im se i to desilo u zivotu. da poginu.

svakako, spasoja obozavam! potpuno. isto kao i sa svm prethodnim, on nije moj, mi samo zivimo na istom mestu.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam trenutno u žalosti zbog gubitka jednog člana porodice iz carstva životinja.
By ...Sitnicava...
Moj mačor ima malo čudnu pozu za spavanje (nije nikakva montaža, zaista tako spava).

Slika

Imam još jednu.

Malu Pepu, ona je plava ruska, samo nemam slike u kompu, okačiću kad prebacim.
Korisnikov avatar
By maka
moj Šarlo je mešanac ruske plave i neke divljakuše,sreća pa je povukao na Ruse :smeh:

bas mi nedostaje.. :(
Korisnikov avatar
By scout_finch
imamo dva machora. marko je mator, 12 godina ima, i bas ume da bude drkadzija, lako se naljuti, pa se desava da ode negde i da se ne pojavi kuci po dve nedelje. a soko je dosta mladji, ima 5 godina.on je uvek tu, mnogo manje temperamentan, al' dosadan je za sve pare. s druge strane, on ima malecke probleme sa licnom higijenom. ja tu macku nikad nisam videla da se kupa. pre neki dan me zove majka da ga pohvali, kaze, evo soko se kupa, doduse samo 'de moze direktno da dohvati jezikom, ne ume ono da prvo lize sapu pa da se ocisti iza usiju i tako to. dok je recimo marko primer uredne macke.

ne znam kako bih se osecala da moram nekom da ih dam jer nemam uslova da budu kod mene.
By ...Sitnicava...
Originally posted by maka
moj Šarlo je mešanac ruske plave i neke divljakuše,sreća pa je povukao na Ruse :smeh:
Ćuti, dobro da nije povukao šarlah. :lol:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by scout_finch
. pre neki dan me zove majka da ga pohvali, kaze, evo soko se kupa,
Oni i njihovi komentari. Najjaci su.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by ...Sitnicava...
Moj mačor ima malo čudnu pozu za spavanje (nije nikakva montaža, zaista tako spava).

Slika

verujem.

Slika

nemam kod sebe sada sliku kada je u istoj pozi, ali da...identicno.
Korisnikov avatar
By maka
same here @ Hlevdija i Sitna.

koji haos @ Una
Korisnikov avatar
By Mars
Ni ja ih ne volim. Ali ih ne mrzim.

Toliko su mi psi u srcu da nema mesta za mačke (al ima za sitnije živuljke) :D
Korisnikov avatar
By scout_finch
taman mi fino ova tema dosla da se pohvalim, dobili smo prinove, 4 mala dzukca:D pre neki dan su rodjeni, dosla nam je pre par meseci njihova majka, i evo, sad se porodila:D nisam ih jos videla, samo mi brat poslao sliku:D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:sweet: :sweet: :sweet:

Procitao sam uvodni post uz :shmi: ...

Cica-mace :love: :leviathan: :meda:

Originally posted by ...Sitnicava...

Slika

Cek' da vidis kakva bi bila transformacija te poze kada bi se ugojio i postao buca! :meda: Spavao bi ti, iz iskustva sa svojim macorom ti pricam, skrooooz na ledjima, sa sve ispruzenim sapicama (i prednjim i zadnjim), k'o da si ga razapela... :giggle:

Sarlo, mica mala... :sweet: :meda:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Dok sam ziveo u kuci sa dvoristem, imao sam dva psa - vucjaka i americkog staforda, i 3 macke. Kad sam se preselio u stan, imao sam prvo macora, Predu, ali sam ga posle 2 nedelje odneo kod mojih jer je bio usamljen, i to mi je prebacivao - posednjih par dana pre nego sto sam ga odne, kad bih dosao kuci s posla, nije hteo da mi pridje, nego je stajao pola metra ispred mene i igrao se sa samim sobom... Sad imam

Slika

Obozavam zivotinje, i uzasno brzo se vezujem za njih. Jedini problem koji imam je sto ih toliko razmazim, da im nisam nikakav autoritet, tako da kad podviknem, tacno vidim kako :nokti: na svo moje dranje :)
Korisnikov avatar
By IriS
žena i ja imamo mačora, kog, malo je reći, obožavamo.
ne mjauče (samo u znak pozdrava kad dodjemo kući), stalno se mazi, spava izmedju nas (gde uvek mora obe da dodiruje, čak i kad se mazi, ako ga jedna mazi, on pogledom traži drugu, da i ona dodje da ga mazi). druželjubiv je sa svim gostima, nije namćorast... potpuno je poseban, a lep kao andjeo :love:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by starky
najdrazi moj...

Slika
ako ne najlepsi pas kog sam videla onda jedan od 2 :)
Korisnikov avatar
By SabotagE
Ja mog macora Medu prosto obozavam.On je neka cudna zivuljka zarobljena u telu macke.On nema macije osobine,on ne ume da frkce,ne ume da lovi,ne ume da bude oprezan i strpljiv.On samo jede,prede i mazi se.
Ima 13 godina i dobro se drzi za svoje godine.
Skoro mi je sticajem okolnosti dosao i njegov brat Velja,koji takodje ima 13 godina.Ali su kao mali razdvojeni i sada su eto opet spojeni i ne slazu se bas najbolje.Velja je ozbiljan,pravi macor i ovaj drugi ga jako zivcira.

http://img180.imageshack.us/img180/4567/mekidusa.jpg
ovo se Meda budi iz anestezije

http://img180.imageshack.us/img180/8702 ... edamed.jpg
ovako Meda zeli da privuce paznju

http://img196.imageshack.us/img196/8702 ... edamed.jpg
ovako Meda pozira

http://img18.imageshack.us/img18/3593/image003lk.jpg
ovako Meda spava

A evo i Velje
http://img194.imageshack.us/img194/8702 ... edamed.jpg
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Velja je najstrasnija macka koju sam videla u zivotu.. :uplasen:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Zwezdice,hahhahahah,sad se pripitomio malo.Moras da dodjes da ih vidis obojicu. :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Uzasno je strasan! :shok:

Ne smem.. juuuuu.. hocu da ostanem u jednom komadu.. :uplasen:
Korisnikov avatar
By maka
meni Velja ima strasno ime za macku! :)

slatki su mi obojica.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!