Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Kako je ona provela jedan dan...
Originally posted by pthalo
Originally posted by olga_diktator
Evo izvestaj sa protesta ispred ambasade sto je bio danas u Budimpesti:

Ispred ambasade se skupilo nekih 30ak huligana koji su se spremili da biju protestante, ali kako su ovi kasnili svi, nacosi su pomislili da protesta nece ni biti, pa su posle 10ak minuta otisli. I onda su pristigli pederi, lezbejke, anarhisti i jos poneka dobra dusa i na miru odrzali svoj protest. Bizar potpuni.
:lol: :smeh:

nismo kasnili, samo još nismo počeli kada su stigli. Mi smo ih videli (i bili su više od 30ak) pa smo se sakrili. bili smo blizu, samo izgledali smo previše normalni... nisu nas ni primetili.

imam mnogo slike, mada baterije su ispraznile (bile su nove, kupila sam ih jutros. nikad neću opet kupiti jeftine baterije)
Klik slike za veću verziju :)

čula sam za ovo sinoć. Govorila sam sa ženom koja je ovo organizirala preko fejsbuka, dala mi je broj telefona, i ja sam joj dala svoj. Dogovorile smo gde se skupljamo, i kada (demonstracija počne u 18:30, skupljamo se u 18:15) itd. Pitala sam je da li da donosim išta iz Segedina, i rekla mi je da nosim samo sebe.

Ali htela sam da nosim nešto od mene, tako da nosila četiri A4 papira i pera, i napravila sam ove na vozu do Budimpešte:

Slika
"Volim te Srbijo!"

Slika
"dolazim u Beograd za sledeći prajd"

Slika
"Nespravedljivost prema jednog čoveka se svakog čoveka tiče."

Slika
"Svet te gleda, Srbijo! Pokaži im svu tu dobrotu koju sam videla u tebi"
zaboravila sam red boje na vašoj zastavi :(

Vozila sam rolere oko Heroes Square-a, jer sam stigla prerano. Onda čekala sam kod metro stanice. Videla sam nekoliko ljudi ali nisam znala da li su naše ili nisu, tako da sam vozila rolere u krugima. Znala sam da bar jedna od njih zna da dolazim sa rolerima. :)

Oko 18:10 videla sam veliku grupu fudbalište, svi sa šalom na kojoj je bila reč "Debrecen". Brinula sam malo, što su ovde, tačno gde mi se skupljamo i zašto staju kao da nešto čekaju, što ne idu dalje.

Zvonio telefon, pitala me je gde sam, rekla mi je da ima mnogo ljudi možda su neonacišti, ne znamo... rekla sam "da, vidim ih, tu sam." rekla mi je da idem preko ulice (dalje od njih) i da čekam tamo.

Posle pet-deset minuta, nestali su svi. Išli su dalje, našli bolji posao negde daleko od nas. :D

Slika
nas, pre nego što smo počeli.

Slika
ne znam kakva veza ima ovo sa prajdom i ne mislim da bi trebalo ih spajati

Slika
druga zastava

onda je nekao pitao "a da li je neko donosio išta koji ima nekakvu vezu sa prajdom? Jer ja sam došao zbog prajda..."

Mnogi su se slagali sa ovom, ali osim mene, niko nije donosio ništa. :( pokazila sam šta sam nosila.

On: šteta što nemamo selotejp...
Ja, tražeći po torbi: evo ga selotejp! :D

Slika
:)

Slika
:)

onda su mi baterije ispraznile.

nakon malo vremena, došli su dvojica pandura, pitali su dve naše žene šta radimo. Srećno, one dve žene ne znaju mađarski. Mi ostali smo pokušali da ne izgledamo kao grupa. Stajala sam blizu, da bih mogla prevoditi ako treba, ali videla sam da pandur nije raspoložen da priča na engleskom, i da je nam bolje ako ne znamo mađarski. ;) kada smo rekli "no, idemo" pustili su nas bez ikakva problema.

Jurilo mi se natrag na železničku stanicu, da ne bih kasnila voz. Ali kada sam stigla, videla sam imam još pola sata. Kupila sam :sladoled: i sedila na voz.

Na vozu do Segedina, ukrasila sam svoje rolere. Nakon toga što sam stigla u Segedin, vozila sam rolere kući (6 km). Na putu doma sam kupila vodu i nove baterije.

Slika
leva rolera

Slika
"Volim Makedoniju"

Slika
desna rolera

Slika
"Volim Srbiju"

:zastava:
Korisnikov avatar
By deran
Prvi odgovaram...:charlotte: :lol:

dodato-pa mislim šta reći-ne znam ništa pametno da sročim,ali da je pthalo sjajna-sjajna je...:kiss:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Simpatično mi je to devojče.

A ovo mi je mnogo slatko:
Kupila sam :sladoled: i sedila na voz.
Zamislila sam sliku. :)

A i podsetilo me je na nekoga.
Korisnikov avatar
By Mars
Moj lični the best of... :D

Ali htela sam da nosim nešto od mene, tako da nosila četiri A4 papira i pera, i napravila sam ove na vozu do Budimpešte :love:

Videla sam nekoliko ljudi ali nisam znala da li su naše ili nisu, tako da sam vozila rolere u krugima.

Oko 18:10 videla sam veliku grupu fudbalište, svi sa šalom na kojoj je bila reč "Debrecen".

Posle pet-deset minuta, nestali su svi. Išli su dalje, našli bolji posao negde daleko od nas. :smeh:

Srećno, one dve žene ne znaju mađarski. :lol:

Na Adriana Mola mi malo liči. :)
Korisnikov avatar
By Li
Bravo Fejlice!!! :dance:
Korisnikov avatar
By Blady
Pthalo.... kako je divna... :mazi:
Korisnikov avatar
By Madonna
pthalo rulz! :rock:

i dolazi nam na prajd sledece godine :grouphug:
Korisnikov avatar
By Rei
Ovo je zaista divno :)
Korisnikov avatar
By Berserker
I na kraju ispada da je pthalo jedina od forumaša nešto konkretno uradila povodom otkazanog prajda.

Naravno, ne računam Peđino pljuvanje, that's bad. :)
Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by IriS
:zastava:

Hvala Pthalo! :kiss:
ništa i drugi put :kiss:
nisam mogla da ovo ne uradim, jer vas volim, i mnogo mi je žao zbog svega kroz čega ste prošli ovog leta. :grouphug:

Originally posted by Mars
Videla sam nekoliko ljudi ali nisam znala da li su naše ili nisu, tako da sam vozila rolere u krugima.

zašto je to smešno? :) to uradim i kada čekam kod semafora, ako nema gužva. volim da vozim rolere u krugima. Smetali su me one fudbalište, jer kada su bili tu, morala sam da prestanem sa krugima jer nije bilo mesta.
Srećno, one dve žene ne znaju mađarski. :lol:
pa da, mađarima je teško da nauče strane jezike jer mađarski nije indoevropski jezik, jedva ima jezik koji je sličan mađarskog. Pandur je umeo da zapita"šta vi radite ovde?" na engleskom, ali shvatio je da je odgovor na to pitanje previše komplikatovan za diskusije na engleskom jeziku. Da sam pričala sa njim na mađarskom, sigurno bi trajalo pola sata ili još više dok objasnjavamo sve ovo (posebno kada ne znam ništa za anarhiste, pošto sam došla samo zbog prajda). Bolje je ovako. Rekle su njima na engleskom da nismo uradili ništa loše, i da sad idemo. :)
Originally posted by shut
i dolazi nam na prajd sledece godine :grouphug:
dolazim :lizalica:

Originally posted by bananica
pthalo, kad ces doci kod mene malo, pa da zavolis i Crnu Goru??? :mazi:
Volim Crnu Goru! Obožavam riječ "śutra" :love: I viđela sam slike na internetu. Kakva lijepa država. :kiss:
Korisnikov avatar
By pthalo
p.s. danas sam bila u Subotici i na Paliću sa drugaricom i njenim dečkom, i meni je bilo mnogo lepo. :D Ovo je bilo prvi put kada sam razumela sve što sam čula, i nisam bila stidljiva kada sam govorila. :yay:
Korisnikov avatar
By Mars
zašto je to smešno? :) to uradim i kada čekam kod semafora, ako nema gužva. volim da vozim rolere u krugima. Smetali su me one fudbalište, jer kada su bili tu, morala sam da prestanem sa krugima jer nije bilo mesta.
:lol:

Ma ne smešno, nego super snalažljivost...

Većina nas ovde bi odma skočila da se bije sa tim tamo, oa onda razmišljali da li su navijači ili nisu....a ti lepo mudro odvoziš par krugova okolo i snimiš situaciju.

:D
Korisnikov avatar
By pthalo
ah, ok :)

u početku, bilo je tamo samo nekoliko ljudi, jedna žena je sedila tamo i čekala nešto, gledala sam je par puta, ali ona nije me gledala. Nisam bila onu koju je čekala. Nakon 10-15 minuta jedna žena je izašla iz metra, pozdravile su se i otišle. Znači, nije bila naša. :)

Jedan muškarac je isto sedio tamo, i imala sam osećaj da je možda gej. On me je gledao dok sam vozila rolere, svaki put da sam prošla pred njega, primio je moj pogled, smejao se i klimio glavom. Malo kasnije je došao neko, koji sam mislila da je možda njegov dečak, mada nije bilo nikakva javni znak toga... i počeli su pričati, tiho, nisam čula ništa. Za razliku od one žene, čekali su i dalje. Tada sam bila sigurna da su naše, ali nisam ih prišla. Kasnije, on je bio taj koji je rekao "šteta što nemamo selotejp" i ja sam rekla "evo ga selotejp" :D

Jedan čovek, koji je očigledno živio na ulici je pokušavao da prodaje novine ljudima koji su čekali kod semafore u svojim kolima. Bio je dobro raspoložen, smejao se, igrao se sa novinama. Pričao sa mnom nekoliko puta, sasvim pristojno i razumljivo...ne kao oni koji živi na ulicama zbog nekakva mentalni bolest koja sprečava da ostaju zaposleni, nego kao pametan čovek koji je imao veliku nesreću, ali se bori sa time i dalje bistrim umom... odgovorila sam, pristojno, prijateljsko, držeći malo daljinu, mada znala sam da ne bi me provredio, bio je onako nevin :) Primetio je kada sam izvukla jaknu iz torbe, rekao mi je "obučite se onu jaknu, nemojte se prehladiti. Hladno je!" :love:

trebalo bi da ovo pišem na moju drugu temu o lepoti. ove sitne stvari koje primećujemo u ljudima koji su nam nepoznati, these short fragments of human contact, ove kratke ali duboke veze koje se pojave među strancima, trenutak prođe, vreme teče dalje, oprostimo se bez reči, i to je to.

p.s. na mađarskom kažemo metro za podzemnu železnicu... da li se kaže "metro" i na srpskom ili ja sam napravila novu srpsku reč?
Korisnikov avatar
By Mars
Kažemo i mi na srpskom, samo što ga nemamo.

:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!