Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ovde možemo pisati lepe stvari koje primećujemo i koje nas ulepšaju dane. :)

Evo ja ću prvo.

Legala sam na vreme ali loše sam spavala i prebudila sam se prerano (između 3 i 4), ali odlučila sam da počnem dan, neka bolje spavam noćas, biću dovoljno umorna. :) Išla sam do bifea, jela i pila kafu. Kupila sam 1,5 litra čaja u radnji, palila cigaru i šetala kuću.

Pošto još nisam završila cigaru, šetala sam se dalje. Gledala sam polje, plavozelenu travu, lepe kuće i drveću kao da sam na selu, ali sve je samo pola kilometara daleko od glavnog puta, ružnih blokova, zvuka tramvaja i automobila, gde živim na petom spratu (bez lifta).

Šetala sam do nasipa, i došlo je sećanje od prve godine osnovne škole, gde na igrališti je bio mali nasip. Sećam se kako jednog jesenjeg dana sam trčala niz nasipa, i mahala ruke kao ptica. Ostala deca su me pitala šta radim, i odgovorila sam da ako trčite dovoljno brzo niz nasipa dok mahnete ruke, možete da letite. Verovali su me, i tog jutra smo leteli dvadesetoro šestogodišnja deca; jato dece leteći u zimskim kaputima niz nasipa. :sweet:

Preko nasipa je Bikató (Bik jezero) i Makkoserdő (žirka šuma). Stajala sam pred Bik jezera, gledala trsku, ptice kako plivaju, maglo kako se digne sa vode. Sunce je tek izlazilo, velika crvenonarandžasta kugla kao neon znak. Gledala sam kako izlazi, onda osetila sam kako mi se okrenemo, kao da sam na velikoj činiji koju neko nagne.

Krenula sam nazad. Trčala sam niz nasipa, ali nisam mahnula ruke. Možda sledeći put, da vidim da li još uvek znam da letim.

Što volim trsku :love:

sad vi napišite prosto lepote iz vašeg svakodnevnog života.
Korisnikov avatar
By Mars
Evo, kad pročitaš ovako nešto.

:)
Korisnikov avatar
By m..
Pogled kroz prozor moje sobe. Od sveg tog drveca na moze a da ti ne bude dobro, a jos i kad se macka nacrta u kadar i uziva na suncu...
Korisnikov avatar
By Blady
Predivno @pthalo... svideo mi se tvoj dozivljaj jednog ranog jutra, ako sam dobro primetila...
Imala sam slicke, nalete... da se probudim i da jesdnostavno pozelim, da prosetam nekom divljinom, gubim se po raznom zelenilu... pratim prirodu....
Bila sam sam u par navrata to i radila, spremim se i samo odem... gde, ne znam... zasto, ne znam.... jedino sto znam je da moram da odem... gde, negde... i svaki put zavrsim u nekom proucavanju delova grada, gde svaki put donosim zakljucke... i pomislim, vidi kako je lepo, kako to da ja ovde nisam nikada bila.... pa ovde imaju i klupice izmedju zgrada...
Tako se nekim novim stvarima iznenadim u svom gradu, gde sam odrasla, i porasla...
Toliko od mene :)
Korisnikov avatar
By Mars
Kad u toku noći napada sneg, a ujutru izadjem u šetnju.

Kada se pešice kasno noću vraćam kući, a na ulicama nema nikoga.

Kada isto tako noću mazim pse lutalice i kada me prate, veselo skaču oko mene i upliću mi se u noge.

Kada iznenada počne da pada kiša i ja isključim u stanu sve što pravi zvuk, zavalim se, i samo slušam nju.

Neplanirani slobodan dan.

Kada odem na more pa svakog dana gledam sebe dok se tuširam kako sam sve crnji i crnji, a guza i pače sve belji i belji.

Kad uđem u stan i prijatno zamiriše nešto slatko i toplo što mi je upravo umesio neko ko me voli.
By ...Sitnicava...
Kako lepa tema. :love:

...

Ali ja nemam inspiracije da sada odgovrim. :lol:

Drugi put.
By ...Sitnicava...
Lepota je kada uđem u njihovo dvorište, a tri mala andjelka mi se zalupe u noge i počnu da vrište jer im je došla tetka. :sweet:
...
Lepota je kada vidim malog Žiku (pas) na ulici, pa ga povedem kući da mu dam da ručka nešto jer ga njegove proklete gazde ne hrane, pa je mrša.
...
Lepota je kada sedim sa bakom i pijem kafu dok mi priča o tome kako sam bila nestašna devojčica koja je puno jela.
...
Toliko je lepota koje i ne doživljavamo tako jer su prosto svakodnevnica...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Volim onaj trenutak kad prestanem da se jogunim zbog toga što me neko budi rano ujutro, pa pogledam kroz vrata terase i shvatim kako taj nedovoljno istraženi deo dana može biti veoma prijatan. :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kad ne vidim kolorada neko vreme, obozavam prvih petnaest minuta pri susretu, u kojima se nekontrolisano smejemo bez ikakvog razloga...potpuno..i do suza....

i sledecih pola sata u kojima nam je sve zivo na svetu smesno...i kad spavam pored njega!
By Dee
SUPER IDEJA ZA TEMU!!!!

Miris i mir ranog jutra.

Kada pada prvi sneg.

Kada je zima, sneg je napadao, noc i stojim sama u tisini na ogromnoj poljani ispred moje zgrade.

Osecaj posle trcanja.

Kada citam jako dobru knjigu, i ne mogu da je ispustim.

Kada slazem puzzle.

Provod u gradu, kada se sve poklopi.

:)

Dosta za sad
Korisnikov avatar
By Li
Uzivam kada me ujutru probude dugine boje...

Slika
Slika
Slika

... kada me neko poljubi ujutru
... kada stigne neka neocekivana, lepa poruka
... kada uvece sa drustvom oborimo sedista u automobilu i uzivamo u muzici, odseceni od grada i posmatramo sumu i zvezde uz dobar dz
... kada pijemo pivce i smejemo se dok ne svane
... kada se zaljubim a to mi bude vraceno trostruko vise
... kada baka primi penziju pa mi da kintu :smeh:
... kada prodje dan a da me niko ne iznervira :hail:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:wtf:

Kako se postizu te dugine boje, kroz zavesu?

Zelim i ja :eya:

Mada ne trpim zavese/tepihe... nepotrebni skupljaci prashine!
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by Dirrty

Sa spoljne strane prozora sam poredjala naopako okrenute diskove koji ne rade... tako da se svakog jutra svetlost odbija od njih pravo po mojim zidovima i plafonu... :love:

Dugine boje ili kao gay zastava :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Wow, dobra fora.

Pokusacu jednom prilikom, hvala na objasnjenju.
Korisnikov avatar
By Srklet
kurac, i guess, je jedna od meni nejljepsih prostih ljepota. ne mora nuzno biti svakodnevni. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja nista postovao nisam, jer zapravo nista vise ne dozivljavam tako... ali me je sad sramota sto se nisam setio kurca :povez:
Korisnikov avatar
By ns.happy
iako su poslednja dva posta :mete: necemo dozvoliti da se tema :seronjo:

cesto sam se vracao u stan ranom zorom, i taman kad se popnem uz stepenice kod bazara, sunce obasjava pariski koji je sav od stakla i reflektuje se na susedne zgrade... taj efekat, plus ona jutarnja svezina i prazan trg ... uh :-) mnogo dobar osecaj :-)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja se zaista izvinjavam pthalo prvenstveno, posto je ovo njena tema.

Nista ruzno zaista... ali ja se ponekad iskreno zadivim penisu, prvenstveno zbog funkcionalnosti (u mom slucaju mnogih, dobrih :lol: )... postoje slucajevi/zivi primer(c)i kada mi je i predmet obozavanja :pucaodsmeha:

A slozicete se da penis jeste svakodnevna pojava/stvar.

:ozbiljan: (za sve iznad napisano)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Lepota je kada shetam gradom i drzim nju za ruku, dok mi se po celom telu rasplinjuje milina i ljubav
od koje si sav u oblacima.. :setnja:

Lepota je kada se budim pre nje i 'maltretiram' je poljupcima... :love:

Lepota ja kada vidim drage drugarice i lepo se ispricam sa njima, ismejem, izogovaram.. :mazi:

Lepota je kada putujem vozom, noc je, sama u kupeu, slusam neku laganu muziku i gledam kroz mrak slusajuci zvuk voza...

Lepota je kada sebi spremim nesto sto mi se jako jelo i uzivam u svakom zalogaju..

Lepota je kada ucinim neko dobro delo, samoincijativno, bez primoravanja..

Lepota je kada dodjem kuci nocu, u zoru, po podne a moj pas me uvek doceka i cak se probudi iz sna da bi mi se obradovao kao da ga nisam videla mesecima.. :mazi:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Li
Uzivam kada me ujutru probude dugine boje...
ovo sam i ja uradio, hvala na ideji!!! :love:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Miris pokoshene trave, asocira me ne lubenice :love: :lol:

Kada sam bila mala obozavala sam da me deda vozi na bajsu i rado se setim toga :sweet:

Moj pas me obraduje svaki put kad ga vidim :D

Lepota je kad ucim malog brata od strica da psuje i kad mu dam moje klikere a srce mi se cepa :okret:
Korisnikov avatar
By Mars
Molim te zameni avatar.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Li
Originally posted by Dirrty

Sa spoljne strane prozora sam poredjala naopako okrenute diskove koji ne rade... tako da se svakog jutra svetlost odbija od njih pravo po mojim zidovima i plafonu... :love:

Dugine boje ili kao gay zastava :smeh:
Strava :wow: super ideja...
Korisnikov avatar
By lorna
Pred odlazak, u savršenom redu poznate sobe, praviš nered. Privid nereda. Nenaviknutom oku te pukotine ne govore ništa. Nakrivljuješ profil na zidu. Lice zagledano uvek u drugog. Mimo tebe.
Na polici izmešaš prozu i poeziju.
(Ovog puta, žuti hrbat Karverovih Pesama umetnut između tomova Prusta)
Nož za papir uronjen u nerazrezan tabak, u nedočitano. Olovka zaoštrena do pola.
Talismani su posejani. Ostavljeni tragovi. Kada se vratiš (ili probudiš),
oni će biti jedine udice kojima ćeš moći da se zakačiš za krhki procep
između onogo što si bila i onoga što ćeš biti.
Za tanušno sada onog što jesi.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
volim to sto uvek spazim neku macu ili kucu, makar kako da su dobro negde sakriveni, i kada me puste da ih malo pomazim i nesto im prosapucem...

volim to sto je Dunav uvek drugacije boje, svaki put kada prelazim preko njega...

volim kada fotografisem nesto neobicno, jer onda pomislim kako sam upravo ja to otkrila...

volim sarenilo mog grada i to sto je svaka zgrada maltane druge boje...

volim kada jato golubova preleti preko trga...

volim kada malko zapuste kosenje trave pa izraste ono sitno belo cvece koje izgleda kao sneg u zelenom, kao neki nezni beli prekrivac...

volim da hodam po opalom liscu i da slusam kako susti pod mojim nogama...

volim fini neugazeni sneg (i, naravno, moram da ga ugazim :) )...

volim...
By Dee
Originally posted by Mars
Molim te zameni avatar.
BRAVOOOOO!!!!!

Imeni je gadan, uzasno. :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Mars
Molim te zameni avatar.
jbt tom avataru bazdi ispod mishke na kiseo znoj.
Korisnikov avatar
By svejedno
Pridruzujem se Marsovoj molbi ,)

..

LM, vratio mi se drug iz Slovenije, zavrsio fax tamo.

..

Meni to prosta lepota i ulepsala mi dane.
Korisnikov avatar
By LoveMe
Obozavam popodnevne setnje parkom, posle posla, na putu do kuce :volinevoli:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!