Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako je samo 9% vise nego prethodne godine, nije alarmantno, ali sam podatak po sebi je uznemirujuci.

U zivotu sam popio pola Bensedin svega jednom, i to prilikom lezanja u bolnici...
Korisnikov avatar
By cranky
Kažu da i mali višak adrenalina poprilično oštećuje zdrave ćelije, tako da... popiti povremeno neki Bensedinčić i nije tako strašno. :)
Korisnikov avatar
By Mars
A i pored toga što se Bensedin gricka ko PEZ - opet ovoliko nasilja po ulicama, nervoze među ljudima, u prevozu, u redovima ispred šaltera...Ne znam.

Ili da se pojača ta doza, ili da se pređe na neki od nove generacije sedativa.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
A i pored toga što se Bensedin gricka ko PEZ - opet ovoliko nasilja po ulicama, nervoze među ljudima, u prevozu, u redovima ispred šaltera...Ne znam.
Ili da se pojača ta doza, ili da se pređe na neki od nove generacije sedativa.
Mislim da je to do mešanja različitih supstanci pa se dobijaju novi načini ponašanja

Uveren sam da su sve one uvek smirene starije nastavnice sa kojima sam radio u školi, u stvari pod vrlo jakim dozama nekog takvog sredstva, i da je to jedini razlog što nikada nisu zakukale na baksuz decu. Da mi sad daju posao u školi odmah bih otišao kod čika doce da mi prepiše i jednu kutiju gorenavedenih lekića. Na svu sreću, tu je WWF, ups, MMF, koji je svojom mudrom preporukom doveo do uklanjanja svake mogućnosti da mi daju posao u školi, pa će sirota paklica lekića čamiti u apoteci...
:sluske:
Korisnikov avatar
By Mars
Sedativi, nego šta.

Slika

Što se prelaska na novu terapiju tiče...nisu to toliko različite supstance ni promene ponašanja drastične. Polako se obavi skidanje sa postojeće i polako uvodi nova terapija.

Ovo sa tradicionalnim favorizovanjem Bensendina u Srbalja mi nešto ne daje rezultate...

:cowboy:
Korisnikov avatar
By m..
jbt, ja ne razumem kako ti svi ljudi ne zakuntaju na ulici. kad popijem to cudo budem zombirana 2-3 dana, zato ga i ne zobljem, nikad. al mi je sad jasno zasto kad vozim bajs moram da zvonim ko sumanuta dok se ljudi ne maknu sa biciklisticke staze.
Korisnikov avatar
By Mars
Verovatno ne piješ na dnevnoj bazi, zato.

Kaže jednom moja ujna mami kako se sprema da popije Bensedin. Mama pita koji piješ, od koliko, ova joj kaže od 5mg. Mama se iznenadi "Tina, pa mnogo je to, popij od 2mg ako baš moraš" na šta joj ova kaže "E, moja....to su bila stara dobra vremena kad sam pila taj"

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By wlan
Pet miliona kutija samo za prvih 6 meseci,ako ste procitali :nono:

Iako ne bi smelo, privatni apotekari masovno prodaju ove lekove bez lekarskog recepta.
Zato se procenjuje da broj kutija ovih lekova koje građani Srbije popiju iznosi godišnje i do 30 miliona.
Korisnikov avatar
By unic0rn
to je sasvim normalno..

dacete mi politiku, beli hleb i kutiju bensedina.
Korisnikov avatar
By wlan
Nego dvoumio sam se da li je ova tema vise za zdravlje ili drustvo?
Na kraju ipak stavio u kafic :D
Korisnikov avatar
By BellyButton
Nevezano sada za sedative, al' vezano za lekove (da ne bih otvarao posebnu temu)...

Da li je mnogo ako zbog glavobolje pijem Analgin jednom nedeljno?
Korisnikov avatar
By wlan
nije,ali pametnije ti je da potrazis uzrok glavobolji
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by BellyButton
Neće to da te zasiti, moraš da jedeš i nešto drugo.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Hahaha... Hvala, Marse... :marsmepotpunoprovalio:
:D
Originally posted by wlan
nije,ali pametnije ti je da potrazis uzrok glavobolji
Znam uzrok glavobolje... Cigarete, preskakanje obroka... Al' ne mogu da ih ostavim...
Korisnikov avatar
By jukie
Ja ne pijem ceo nego jednu četvrtinu. Analgin se lako lomi (za razliku od nekih drugih tableta). Uglavnom mi prođe. Ako ne prođe uzmem drugu četvrtinu.
Doduše sada kada pijem ove lekove za pritisak ne boli me ni glava kao ranije.
Korisnikov avatar
By blabla54380
pa nije mnogo, statisticki gledano ako u srbiji ima 10 miliona ljudi, to je 2 kutije po coveku al na 6 meseci :D
Korisnikov avatar
By wlan
po tvojoj racunici tu se ubrajaju i deca,novorodjencad?
Korisnikov avatar
By Mars
Hahaha... Hvala, Marse... :marsmepotpunoprovalio:
:D
Na priča Mars nikad bezveze. Marsa kad boli glava, on jede i glavobolja prestane.

A što Mars mrzi kad ljudi o sebi pričaju u trećem licuuuu....čudo!

:bic:
Korisnikov avatar
By m..
Nevezano sada za sedative, al' vezano za lekove (da ne bih otvarao posebnu temu)...

ja skrkam panadol kad god me puno boli glava (boli me svakodnevno, ali u granicama koje mogu da podnesem, odvali me od 2x nedeljno, do 1x u dve nedelje), moguce da imam migrenu, al bi kuzim trebalo da snimim glavu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
i Albanci s Kosova.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Popilo bi se i vise bensedina da se moze lako kupiti bez recepta kao nekad u 90-tim :D
Korisnikov avatar
By blabla54380
doslo je vreme i da se oni kljkukaju :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
:tea:
Nek se kljukaju.... Ti je bas velika cifra...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by agent-fisher
XANAX FOREVER
Ako mene neko pita, nikad više.

Neko kratko vreme sam pila taj užas, kad sam se natripovala da sam pod smrtonosnim stresom.

Nisam se dizala iz horizontale, a o nekim komplikovanijim akcijama nisam mogla ni da sanjam. :povez:
Korisnikov avatar
By wlan
Originally posted by Lakiboy_ns
Popilo bi se i vise bensedina da se moze lako kupiti bez recepta kao nekad u 90-tim :D
moze i niko ti ne brani
Korisnikov avatar
By .L O S T
ne znam sta je to toliko lepo u xanaxu da ga obozava gay-lezbo populacija??!:gatara:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!