Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Možda ste primetili koliko je iskočilo novih nick-ova za ovaj vremenski period.
Lepo je što ljudi dobijaju želju da se oglase, podele svoje mišljenje sa nama. Vidim da ima i str8 korisnika koji su otvorili temu.
Koliko ima onih koji su se infiltrirali na forum kako bi pratili naše komentare?
Šta mislite o namenskim nick-ovima?
Korisnikov avatar
By Li
Ja mislim da su dosli spijuni da sakupljaju nase fotke i podatke... kao Schindlerova lista... samo sto je ova nasa za odstrel :doh:
Na ovome svetu nista nije istina...

''
Korisnikov avatar
By horus.
mislim: dobar dan i dovidjenja... :jazzva:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Da, mislim da definitivno postoje ljudi koji pokusavaju da sa foruma izvuku informacije sto o pojedinacnim korisnicima, sto o mestima gde se ljudi okupljaju.

kako izgleda sumnjiv primerak? Registrovan u septembru, sa 50% postova u Sceni, recimo.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Meni se cini da je to samo zbog trenutnog popularizovaja gay tematike.
Neki su stvarni, a neki spijuni, a neki nisu nista samo ubijaju vreme.
Vremenom ce to sve da se rascisti.
By Kragi
Originally posted by Wilhelmina
sto o mestima gde se ljudi okupljaju.
a gay clubovi su na tajnim lokacijama, sakriveni od ociju 'javnosti'?

a jel ste razmisljali mozda o tome da su homoseksualci postali malo vise paranoicni?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Možda su shvatili da je osnovni razlog za homofobiju latentna homoseksualnost?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by KgCS3
Originally posted by Wilhelmina
sto o mestima gde se ljudi okupljaju.
a gay clubovi su na tajnim lokacijama, sakriveni od ociju 'javnosti'?

a jel ste razmisljali mozda o tome da su homoseksualci postali malo vise paranoicni?
Pa recimo, najpopularniji novosadski klub zahteva da imas propusnicu za ulaz, ili da kontaktiras vlasnicu da bi uopste usao unutra.
Jednostavno je sumnjivo kada se pojavi neko, bas sada, i jedino sto ga zanima je upad u klub...
By Çâðê_DUP
:seronjo:

mislim da nemaju toliki intelekt da salju svoje ljude medj nashe redove
pretpostavljam da to rade latentni
pa onda prenose to grupi...

mada svake priche 2 dana dosta[ili kako ono beshe....]
Korisnikov avatar
By deran
Nikad ne podcenjuj enemija-al nikad!
By Çâðê_DUP
hmmmmm.....neam pojma...

moguce je i da su se organizovali

ali ja jos nisam uspela da zamislim da su netolerantne i agresivne osobe pametne....
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by horus.
mislim: dobar dan i dovidjenja... :jazzva:
:smeh:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Black Lady
Novajlije :egzorcist:

:nokti:
Korisnikov avatar
By Tungi
Homoseksualna paranoja:pop:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma hajte, ima tu i dosta onih starih korisnika, koji nisu trenutno medju nama...
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by ns.happy
ma hajte, ima tu i dosta onih starih korisnika, koji nisu trenutno medju nama...
:senilko::senilko::senilko::senilko::senilko::senilko::senilko: :uplasen: :senilko::senilko::senilko::senilko::senilko::senilko::senilko:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Dr. M
Originally posted by Black Lady
Novajlije :egzorcist:

:nokti:
Imas nokte :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by 2kune
Originally posted by ns.happy
:senilko::senilko::senilko::senilko::senilko::senilko::senilko: :uplasen: :senilko::senilko::senilko::senilko::senilko::senilko::senilko:
Pokojnici? :nesiguran: :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma navuci ce se oni na forum, pa ce da dolaze krisom! :giggle:
Korisnikov avatar
By HARP
Pa da, ovaj forum je navlakuša, uđeš i izaći ne možeš :lol:

Kao u hororu "Soba 1408"

:smeh:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Имам питање... Да ли је могуће новајлијама дати ограничен приступ форуму? Пример: Неко ко се региструје не може да види одсек "Активизам" или тему "Моја фотка" и сл... док не дође до одређеног броја звездица и сл.... Колико је овако нешто изводљиво?
By Çâðê_DUP
Originally posted by just_me
Имам питање... Да ли је могуће новајлијама дати ограничен приступ форуму? Пример: Неко ко се региструје не може да види одсек "Активизам" или тему "Моја фотка" и сл... док не дође до одређеног броја звездица и сл.... Колико је овако нешто изводљиво?
e ovo je najpametnije do sada sto sam prochitala...

podrzhavam
By Kragi
Originally posted by ALTER_EGO
e ovo je najpametnije do sada sto sam prochitala...

podrzhavam
podrzavas diskriminaciju? :)
a zasto neko ko je nov ne bi mogao da pise u aktivizmu i sl?
meni se ideja ne dopada. zamislite da npr. novajlija Combo nije imao pristup tom delu foruma, a zaista je dosta rekao...
Korisnikov avatar
By blabla54380
svaka sekcija moze da bude vidljiva samo odredjenim korisnicima, moze i da se stavi pass na neku sekciju foruma i tako ima raznih opcija. paranoja ili ne mislim da bi neka ogranicenja mogla da padnu, pa imaju je i neki drugi forumi koji nemaju veze sa ovakvim tematikama sto ne bi i mi gde ipak postoji neki razlog.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
КгЦСЗ сад ћу ти у пвт поруци објаснити неке ствари...
Активизам мање више, али теми "Моја фотка" би требало ограничити приступ... не као вид дискриминације, већ као један од привремених начина да се особе које се тек региструју не би одмах у исту тему упућивале... Знам да свако качи своју фотку на сопствену одговорност, али реално, требало би да припазимо...
Korisnikov avatar
By blabla54380
@KgCS3 to nije diskriminacija to su mere bezbednosti. to kao kad bi diskriminacijom nazvao to sto ne moze svako da udje u skupstinu kad i kako hoce, vec ima neka procedura :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!