Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
da li uvek nosite licnu kartu sa sobom? :lol:

ja je ne nosim skoro nikad...

btw pre 20min mi je urucen poziv na sud, jer pre 2 nedelje nisam imala lk, a malo sam se i svadjala sa svinjom - divota...

:smeh:
Korisnikov avatar
By castor
Samo kada putujem.

U Kragujevcu su me jednom cimali jer je nisam imao :roll:
Korisnikov avatar
By Azdaja
aj, da sam nesto uradila, pa nek' mi se sudi, ali zbog obicne lk pfff

ok, otici cu... :D
Korisnikov avatar
By castor
jesi li se bar lepo posvadjala sa organom reda i mira?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Azdaja

Da ti nisu prikacili i ometanje sluzbenog lica u vrsenju duznosti?

ONT: Retko je nosime i uvek sam u tripu da ce neko drugi da nadrlja zbog toga (vec se dogodilo). A i kad je imam, ne zelim da je dam bez propratnih pitanja da li izgledam bas toliko sumnjivo, bla, bla. Prosto, ne volim da saradjujem sa policijom, pa to ti je.
By Ulix
Ličnu kartu nosim u novčaniku, a novčanik uvek nosim sa sobom. Dobro, ne nosim ga u wc, ali tamo nema pandura. :)
Korisnikov avatar
By Combo
Ličnu kartu nemam. Ne postoji.

Na ulici sme da te zaustavi neko samo ako ima opravdani razlog za to, ako narušavaš red i mir.

Za te i slične vrednosti i civilizacijska dostignuća treba da se paradira pa onda sve drugo.
By Kragi
uvek jer je to moja duznost :D
jedino sto em nervira su panduri koji uz legitimisanje imaju muda da te pitaju "sta radis ovde?" i sl :)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ranije je nisam nosio, a onda mi se desila scena za skrivenu kameru i od tad je ne vadim iz dzepa...

Ima tome par meseci, vracam se ja sa groblja ( sa sve motikom, kofama, kantom za zalivanje,,, ) i na cosku moje ulice startuje me pandurka...

Jbt, na 50 metara od kuce i mrtva, hladna mi trazi LK.

Ja u soku, da mi je neko pricao, ne bih verovao...
Kazem joj da nemam, dam joj podatke koje je trazila, ona ih proveri i naravno dodjemo do onoga, sad vadi sve iz dzepova...
Nakon sto je utvrdila da kod sebe nemam nista sto bi nju moglo da zainteresuje, napisa mi zena kaznu za nenosenje LK.
Obavestila me je i da je kazna za taj prekrsaj 4000 dinara i da mogu da ocekujem poziv od sudije za prekrsaje... koji jos uvek nije stigao...

'bem ti drzavu... :pljuje:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Delete

Da ti nisu prikacili i ometanje sluzbenog lica u vrsenju duznosti?

nisu...

btw desilo se u malom mestu blizu sombolenda, bila sam na slavi sela kod ujaka. uputila sam se sa bracom peske u selo i u nekoj sklj ulici se zaustavio pandurski automobil, izleteo pandur (odvratno je izgledalo) trazio nam isprave i da mu POKAZEMO sta nosimo sa sobom, buraza samo sto nije uz auto naslonio... very igresivan pristup!

meni je pukao film, lepo sam mu rekla da to nije u redu, ne moz' se jebote ponasati kao da smo krimosi...

eee onda je navalio na mene, dok sam se svadjala s njim, burazeri su smirivali situejsn...kad me je pitao kako se zovem i trazio blokcic, lepo sam mu odg i rekla DA, DAAA AJDE SAMO ME ZAPISI U TEFTER

eto, komplet prica... :blenta:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by kopikakroketa
samo pravis s*anja....cccccccc

:jbg:

nemoj tako :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by castor
jesi li se bar lepo posvadjala sa organom reda i mira?

jasta :kosa:
Korisnikov avatar
By Winter
pa neposedovanje ličnih dokumenata u trenutku provere je prekršaj, a kazna zavisi od sudije....valjda od 2000 do 20000 dinara :nesiguran: .......ti budes prosla sa nekih recimo 3-4 hiljade, ili bez kazne :gatara:

on: uvek nosim ličnu sa sobom....a ako ju negde zbog nečeg moram ostaviti,ondak nosim pasoš :pionir:
Korisnikov avatar
By Azdaja
nema veze, ali opet je necu nositi sa sobom :retard:

uz k.... forever hahahahahahahahahahah
Korisnikov avatar
By kopikakroketa
ali magnet si za takve situacije, zadnji put kad smo izasle zajedno da ne bi onog konobara, svasta bi bilo......:paradajz:
Korisnikov avatar
By but_thats_not_Artistic
Ne nosim je skoro nikad, jednom me je uhvatila kontrola u GSP-u ... :) Onda je cika kontroler rekao: "Zaboravio si da poneses licnu kartu, a nisi zaboravio da se ofarbas?" Jedva sam se izvukao Hahaha... :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by kopikakroketa
ali magnet si za takve situacije, zadnji put kad smo izasle zajedno da ne bi onog konobara, svasta bi bilo...... :paradajz:

uh da, cak se i konobar namucio :ninja:

ja sam magnet za debile, koje nema sanse normalno otkaciti...
i fala bogO na mojoj samokontroli to vece, tj tu noc 2x ili 3x?! :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by but_thats_not_Artistic
Ne nosim je skoro nikad, jednom me je uhvatila kontrola u GSP-u ... :) Onda je cika kontroler rekao: "Zaboravio si da poneses licnu kartu, a nisi zaboravio da se ofarbas?" Jedva sam se izvukao Hahaha... :D

hahahah, a da pocnem da se farbam?! :lol:

nesto drecavo mi pada na pamet :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Delete
DA, DAAA AJDE SAMO ME ZAPISI U TEFTER
Pa ti bas imas srece. Bar nije rekao:"Kolega, pisi..."
Korisnikov avatar
By kopikakroketa
da da, sve pohvale na samokontroli....mislim 2x.... ne racunajuci onog smaraca iz CK :doh:
Korisnikov avatar
By Stripi

btw pre 20min mi je urucen poziv na sud, jer pre 2 nedelje nisam imala lk, a malo sam se i svadjala sa svinjom - divota...

Da se nisi svađala i bila pristojna vjerujem da bi ti svinja sve oprostila. Ja se nikada ne svađam sa policijom (osim ljetos kad stvarno ništa nisam bio kriv a oni puštali sve one koji jesu nešto napravili dok su mene zapisivali), uvijek se pristojno porazgovaramo i prođem sa minimalnim posljedicama.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Stripi

Da se nisi svađala i bila pristojna vjerujem da bi ti svinja sve oprostila. Ja se nikada ne svađam sa policijom (osim ljetos kad stvarno ništa nisam bio kriv a oni puštali sve one koji jesu nešto napravili dok su mene zapisivali), uvijek se pristojno porazgovaramo i prođem sa minimalnim posljedicama.

ne verujem, ovaj je bio neki agresivan...da sam zaplakala, cak bi me i onda chukno u tefter :teletabisi:
Korisnikov avatar
By coka
Navikla sam da uvek nosim lk. Nisu me startovali cika polocojci na ulici :bic: ali saobracajci jesu. Bila sam fina i nisu mi pisali kazne :jezik:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Ulix
Ličnu kartu nosim u novčaniku, a novčanik uvek nosim sa sobom.
Korisnikov avatar
By starsailor
ja pomislila da je Krepi rodjendan zbog ovog LK
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Combo
Ličnu kartu nemam. Ne postoji.

Na ulici sme da te zaustavi neko samo ako ima opravdani razlog za to, ako narušavaš red i mir.

Za te i slične vrednosti i civilizacijska dostignuća treba da se paradira pa onda sve drugo.
nisi u pravu, pandur po zakonu moze da te startuje bez ikakvog povoda aka obicne kontrole.
Korisnikov avatar
By Marvin
Uvek nosim, često me zaustavljaju i traže je.
Korisnikov avatar
By Combo
Ma i mene... Prilazi mi zaduvan, kaže "Primetio sam da ste ŽURNO napustili objekat iz koga ste neposredno izašli pre nego što ste se uputili ka ovom mestu" (stao da sačekam nekog na trgu) A bilo minus beskonačno, ladnoća neka, ja brzo hodao....slepac.
Originally posted by Sprinter
nisi u pravu, pandur po zakonu moze da te startuje bez ikakvog povoda aka obicne kontrole.
U Srbiji po zakonu nema šta ne mogu da ti rade...

U pravu sam zato što ne pričam o srpskim zakonima. Vidiš gore da i nemam lk, identifikacija ti je vozačka dozvola. A obična ili rutinska kontrola ne postoji.

I kažem da zbog tog narušavanja ljudskih prava treba ljudi da se dignu pa onda ostalo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!