Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
da li se sami šišate?

onako malo krajeve...?

svakih mesec dana meni pukne film i u kupatilu skratim hair 1-2cm....da, da do ng cu imati paz :smeh:

ovo je jedna od mojih "divnih" tema

:marinac:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne sisam se sam vec redovno posecujem frizera. A nerviraju me zulufi i brada - rastu mnogo brzo! :cupakosu:
Korisnikov avatar
By pthalo
da.

onda moram da nosim baseball šapku jer nemam dobro makaze i imam kratku kosu... ali posle 2-3 dana sve je u redu i mogu da idem u napolju bez baseball šapke.
Korisnikov avatar
By Azdaja
pthalo, ti se onda bas šišnes, ja to samo cm - 2...ni ne vidi se jer mi je duga kosa...

ali volim :love:

:nesudjenafrizerka: hehe...

sunasce - meni se bas svidjaju zulufi, a zasto ih ne bi malo pusti?:)
Korisnikov avatar
By pthalo
dugo nisam šišala, ali da, šišam da bude 1cm duga.

A imam samo makaze za dete, one koje daješ petogodišnjom detetu da ne bi se seklo dok se igra sa njima :lol:
Korisnikov avatar
By Dzi
haehe a znala sam ja bliznakinjo da je ovo tvoja tema, pitam se samo kako !? hajajajahahaha

:pivce:

wowoou
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Azdaja

sunasce - meni se bas svidjaju zulufi, a zasto ih ne bi malo pusti? :)
Pusteni su, ali ne bih bas da zarastem kao monah! Ne volim ni opsesivno-kompulsivno sredjene, ali ni zarasle. :)
By Kragi
Odem jednom mesecno kod frizera :d i to je to ...
By Swanheart
nope
idem kod frizera na svakih 10ak do 15 dana
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Jednom pokusao i nikad vise. Secam se da kad sam otisao kod frizerke ona me pitala k'o me tako 'unakazio' i bilo mi glupo da kazem da sam to sam uradio pa sam slagao da me sisala neka komsinica na sta je ona rekla da joj treba zabraniti da drzi makaze u rukama :lol:

A posle sam morao da se osisam na onaj minimalac kako bi sredila ono sto sam napravio :D
By J...
Ne. A kod frizera odem jednom u 2-3 meseca kad krene kosa da mi upada u oci.
Korisnikov avatar
By Dina
Ne, a mrzim i kad me frizerka sisa jer hocu da mi kosa bude duga, duga... ali svakih 2-3 meseca ipak mora da mi skrati krajeve... :sigh:

:dina:
Korisnikov avatar
By KiWi
šišam se uvek kod iste persone ... trojka gore, dvojka sa strane ... već godinama...
Korisnikov avatar
By IriS
jock ja. samo profesionalcima dajem da mi pipaju kosu. :snob:

ali zato redovno šišam svoju ženu. i svidja joj se kako je podšišam, pa me ne menja već godinama. :giggle:
Korisnikov avatar
By horus.
sam sam isekao siske nekoliko dana posle sisanja kod frizera, jer sam shvatio da su mi se smucile i da mi treba promena...
inace, nemam obicaj da se sam sisam...
Korisnikov avatar
By haemoglobin
zavisi.....ako brijem glavu uradim to sam, a ako se shisham drugacije onda prepustam strucnjaku :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
nipošto!
trenutno nemam šta da šišam baš, a dok je bilo - ni šiške nisam sama sređivala. ali nikada :D
jednina stvar po pitanju koje sam perfekcionista je upravo majne kosa, tako da ne volim kada izgleda retardirano, iako eksperimentišem stalno. mora biti pod konac sve, inače dobijam napade panike i epilepsije istovremeno.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne sisam se sama...
Imam trip oko kose, meni je frka pred frizera kao pred odlazak kod zubara jer sam jaaako kriticna po pitanju frizure. Dugo, dugo sam nosila isti tip frizure koju sve frizerke znaju da osisaju, pa je ifrka prestala, ali sam pred leto pokusala nesto drugo, pa mi se nije dopalo, pa sam morala na damage control...
Sada sam zadovoljna. Stavise, razmisljam da ne pustam vise dugu kosu.
Korisnikov avatar
By erkondisn
taman posla da bi za frizuru mog tipa isao se sisati vani pa to obavljam sam svaka 3,4 tjedna :)
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Dina
Ne, a mrzim i kad me frizerka sisa...
ljudi bre šta vam je?! tema je o šišanju, a ne o tamo nekom sisanju! :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Ne sisam se sama...imala sam neke tripove da to radim u osnovnoj skoli, ali sam tada imala jako kratku kosu, pa se moji eksperimenti nisu ni primecivali.
Originally posted by Wilhelmina
Imam trip oko kose, meni je frka pred frizera kao pred odlazak kod zubara jer sam jaaako kriticna po pitanju frizure.
Radije idem kod zubara nego kod frizera. Kod ovih prvih obicno cujem manje besmislica i suvisnih traceva o polusvetu koji me ne zanima. Valjda zato toliko cesto i posecujem ove prve, da bih izbegla ove druge. :lol:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Volim sam da se lindram, jer ja umem bolje da se olindram nego što većina frizera ume. Jedina frizerka kojoj skidap kapu jeste Hajnalka. Svi ostali mogu da lindraju ovce ali ne i mene.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Nisam probao do sada, sto ne znaci da necu. :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Sisam se sama vec dvanaestak godina, i bogami izveshtila sam se. Ne dopustam drugima da pridju mojoj kosi, radije cu da mi operisu oko nego da mi krate kosu.

Za to vreme sam samo jednom otisla kod frizera (nagovarali me mesecima), lepo objasnila da imam divlju kosu (grivu zapravo), da nemam veliku okruglu cetku, niti vremena da se feniram po 2 sata, da ne koristim gelove, voskove, pene i lakove za kosu, da nemam peglu za kosu, nasla u casopisima 30 primera za ono sto hocu, i jos 40 za ono sto nikako necu, preslisala frizerku povodom toga i ona me je osisala na jebeni paz, navrnula mi kosu na veliku cetku, fenirala me. Izasla sam iz salona nadrkana ko azdaja, kad sam oprala kosu imala sam govno na glavi (glava mi je izgledala kao dzinovska krushka, ono govno sa reklame za volumen kose, onaj wash and go, pa ona preruzna riba sa grozomornom usedelica frizurom), i trebalo mi je posle 4 meseca da dovedem kosu u red. Ne zelim sebi to vise nikad da priustim.

E sad, sisala sam se mashinicom (u pocetku) na keca, makazama, makazicama za nokte, pravila trimer od seciva za skalpel i ceslja, jednom sam cak morala da skratim siske grickalicom. Vec 2-3 godine ne moram da koristim drugo ogledalo, nego potiljak sisham po osecaju. Htela sam da kupim i makazice za trimovanje pasa u pet centru, al su kolektivno zakukali ovi sto se zalazu za opstanak usluznih delatnosti i rekli mi da nisam normalna (kupicu ih zivota mi, kad jednom odem sama).

E da, neki tip mi je skracivao siske za potrebe nekog filma, ali tu sam vec bila u kostimu i sve, i pijana, pa sam ga pustila i nije napravio nikakav major dizaster, valjda je skontao da nije pametno da vileni posto sam jaukala kao da mi sece prste.

I ne, nema sanse da me frizer ikad vise vidi i osisa na neku 'trazim muza' frizuru. No way.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Delete
Ne sisam se sama...imala sam neke tripove da to radim u sonovnoj skoli, ali sam tada imala jako kratku kosu, pa se moji eksperimenti nisu ni primecivali.
Originally posted by Wilhelmina
Imam trip oko kose, meni je frka pred frizera kao pred odlazak kod zubara jer sam jaaako kriticna po pitanju frizure.
Radije idem kod zubara nego kod frizera. Kod ovih prvih obicno cujem manje besmislica i suvisnih traceva o polusvetu koji me ne zanima. Valjda zato toliko cesto i posecujem ove prve, da bih izbegla ove druge. :lol:
Pa i ti imas talasastu ili loknavu kosu, mozes opusteno sama, cak i ako se zajebes to se slabo vidi.
Korisnikov avatar
By m..
E da, prvi put sam se osisala potpuno samostalno na pocetku 4. osnovne. Imala sam kosu do dupeta, i neki nerascesljivi dred s unustrasnje strane i keva mi je taman raspetljala to govno kad mi je jednog dana pukao film. Zakljucala sam se u kupatilo i odsekla sve do pola vrata. I bogami fino sam ga odsekla, keva je nakon sto se osvestila morala da naravi samo male popravke.

Posle toga sam samo jednom imala dredove, u 3. srednje, kad sam ih napravila od dosade jedan dan u skoli (trebalo mi je svih 7 casova), posle sam ih lako rascesljala uz pomoc celog pakovanja balzama, lmao.

I farbala sam se sama, godinama, u razne boje (narandzasta, crvena, crna, plava i roze), imala sam samo 2 gafa. Jednom, kad sam bila plavusa, kupila sam neki toner da ne bih bila zuto pile i kokoska mi rekla da se drzi 45 minuta, i ja ispadoh maslinasto zelena (profesor srpskog me zajebavao cele nedelje), trebalo mi je 3 blajhanja da se unormalim. Drugi put sam se krajem raspusta iz plave ofarbala u crnu (kao zbog skole), medjutim crna je zapravo bila teget, i posle 1 pranja je postala globus plava. Imala sam i ostrvo na potiljku, sa sve planinskim vencem po sredini (od izrastka), nije ni cudo sto sam sociologiju odgovarala za 2 u kancelariji sekretara, takav sam divan utisak ostavila na tu zenu.
Korisnikov avatar
By el jaguar
sisam se jace od 10 godina kod istog frizera!jednom mjesecno,nekad i dva put!mnogi mi zbore da kupim masinicu i sama to odradim ali necu jerbo mi je milina poc do tog salona,iskulirati neko vrijeme,popricati koju sa frizerom i slusati dobru glazbu!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!