Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Srecan prvi dan skole - anketa

Jos se skolujem
13
37%
Nisam vise u obrazovnom sistemu
9
26%
Covek se uci dok je ziv
13
37%
Korisnikov avatar
By ns.happy
Danas je prvi dan skole :-) (valjda, ne znam da li prosvetari opet strajkuju?)
Ko je od forumasa zavrsio skolu? Ponosno glasajte, i ako zelite diskutujte o obrazovnim kvalifikacijama koje posedujete :-) I skola zivota se racuna, cisto da se zna ;-)

:predsednik:

Slika
Korisnikov avatar
By Combo
Zajebao sam se pa sam se rasturio što se toga tiče.
Korisnikov avatar
By KiWi
Iako nisam više u obrazovnom sistemu, smatram da se čovek uči dok je živ ... Zahtevam da se tema zatvori i otvori ista sa multiple choice mogućnošću
Korisnikov avatar
By ns.happy
mnogo toga ti zahtevas, ali ova zelja ti nece biti ispunjena. kazivaj, koje skole si zavrsio :-)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ev', još se školujem i ne planiram bataljivati to još dobrih nekoliko godina (više od šest sedam sigurno) TRALALALALALA
osim ako me ne udari kamion u jednosmernoj ulici.
Korisnikov avatar
By Dina
Glasala sam za ovu trecu opciju, sa nadom da ce doci vreme kad necu glasati vise za nju... tj da cu se resiti skolice :skola: pre kraja zivota... :lol: A ovaj put kad zavrsim :diplomac: vise se ne vracam ni na kakvo skolovanje, ni kurs necu vise nijedan upisati... Preterala sam, mislim ako se u tome moze preterati, ali u svakom slucaju mi je priiiliiicno dosta. Jedino se tesim da nema vise sedenja u klupi niti casova, nema jurenja profesora za potpise, nema kolokvijuma, samo izlazenje na ispite je preostalo do kraja :roll:
Korisnikov avatar
By Combo
Nego...šta su to "napredne dodiplomske studije"?

Zuckerwasser neki? Diploma priznata u celom kosmosu, odma se svi zapošljavaju u inostranstvu i sl?

http://www.bos.rs/

Gledam da vidim da li ima i običnih dodiplomskih (šta god to bilo) ili samo napredna varijanta...al se nešto ne snalazim na sajtu.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ja sam moje skole zavrsio pre 4 godine, tacnije 15og septembra ce biti tacno toliko. Imao sam tad 23 godine, i dok su mi svi cestitali na diplomi, ja sam skontao da je mozda trebalo da otegnem malo studije jer nisam bio spreman za real life, koji me je i izlupao po dupetu nesto kasnije kada je krenula cela prica oko zaposljavanja, pa potom osamostaljivanja, placanja stana, racuna...jos mi dupe bridi :)

Elem, vodjen opcijom broj 3, od oktobra se opet vracam u skolicu, ovaj put na postdiplomske studije, ove godine su se napokon stvorili svi uslovi da i to uradim :D
Korisnikov avatar
By jukie
Do daljnjeg nemam pretenzije za upisivanje ikakvih postdiplomskih studija (niti me neka grana nauke nešto interesuje niti bih inkasirao više para sa dodatnom diplomom), tako da se može smatrati da nisam više u obrazovnom sistemu
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by jukie
Do daljnjeg nemam pretenzije za upisivanje ikakvih postdiplomskih studija (niti me neka grana nauke nešto interesuje niti bih inkasirao više para sa dodatnom diplomom), tako da se može smatrati da nisam više u obrazovnom sistemu

Ali ako predajes onda i jesi deo njega.
Korisnikov avatar
By *deni*
I dalje sam u obrazovnom sistemu, jer čovek se uči dok je živ, a nije zanemarljiva ni moja ambicija da jednog dana postanem doktor nauka.
Dakle, glasam za opciju - Čovek se uči dok je živ, a koristim priliku da svima kojima je to aktuelno, poželim srećan početak školske godine i puno uspeha i odgovarajućih ocena u narednom periodu.
Dakle, poželimo nam svima mnogo sreće !
Živeli !
:pionir: :diplomac:
By Hans
Završio gimnaziju, sada dajem poslednje ispite sa 3. godine na fakultetu, nadam se nekom lepom masteru jednog dana i postdiplomskim studijama i naravno dum vivo, disco. :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
predajem u osnovnoj.

zavrsila faks. planiram jos neki CELTA kurs..
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Dete mi krenulo u treci razred osnovne skole... i bas se radujem.....

... a ja se mislim da li da spremam doktorski rad, imam neke ideje,
ali treba "zagrejati stolicu", iako je ona po prilicno zagrejana od
jahanja po internetu :D

:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ok_decko
... dok su mi svi cestitali na diplomi, ja sam skontao da je mozda trebalo da otegnem malo studije jer nisam bio spreman za real life, koji me je i izlupao po dupetu nesto kasnije kada je krenula cela prica oko zaposljavanja, pa potom osamostaljivanja, placanja stana, racuna...
U slicnoj situaciji sam se nasla u junu prosle godine, polozila sam poslednji ispit i osecala da sam potpuno nespremna da se uhvatim u kostac sa svim problemima koji me ocekuju. I tako ja vec godinu dana "pisem" diplomski, dobila sam drugi, pa treci posao i ovih dana ozbiljno razmisljam da diplomiram i upisem neki master jer mislim da sam konacno spremna da prihvatim odgovornost koja se ocekuje od mene.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Strix
A pošto ne predajem onda nisam

odem danas na štand GSB na Trgu i ona me pita "imate li đaka?" a ja kažem "nemam više" a ona mi onda NIJE DALA promotivnu svesku sa motivima GSB
Korisnikov avatar
By m..
spremem oslednji ispit.

1.9. ne figurira u mom zivotu vec 10 godina, medjutim onaj tup osecaj u stomaku se pokatkad javi.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
A pošto ne predajem onda nisam

odem danas na štand GSB na Trgu i ona me pita "imate li đaka?" a ja kažem "nemam više" a ona mi onda NIJE DALA promotivnu svesku sa motivima GSB
Ha :shok:

Disgraceful!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Obrazovanju nikad kraja, uskoro sledeci nivo nadam se :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by WhereIsTheLove
Tek 2 razred gimnazije...
:shok:
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Tek 2 razred gimnazije...
:shok:
:beba:
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
:)

Ja sam skoro razmisljao da stavim Rorsahov test, ali ti ga imas tako da mi je propala ideja.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
:)

Ja sam skoro razmisljao da stavim Rorsahov test, ali ti ga imas tako da mi je propala ideja.
Pa stavi. U sustini, ovo na avataru i nije Rorschah mrlja.
Korisnikov avatar
By smaug
Od kad je prvi dan skole srecan? Skole treba ukinuti.
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Originally posted by smaug
Od kad je prvi dan skole srecan? Skole treba ukinuti.
Ja sam se toliko radovao prvom danu skole. Meni je u skoli super, svaki dan zezanje sa drustvom, diskretno muvanje... A jos moja skola vazi za jednu od najtezih gimnazija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!