- 26 Avg 2009, 07:56
Elem, dižem se ja tako ujutro potpomognut polugom od svojih PIIIIP! cm, kadli mi pade na pamet kapetanica Kathryn Janeway... (Dobro da se nisam strmopizdio kad je poluga splasnula!) Zapravo, čitava ta stvar sa tehnologijom 24. st. u kojoj se, jelte, teleportiraju where no (wo)man has gone before i ondak odande opisuju preko komunikatora šta vide... Pa ženo, stavi jebeni optički kabel u tu monstruoznu punđu, spoji ga sa komunikatorom i emitiraj direkt na tu uberplazmu na mostu!
Zašto ona, uopće, nosi tu aliensku punđu? Uvjeren sam kako je u pitanju postmoderna navada da se u kapetanicu upumpa nepostojeća doza odlučnosti pomoću referiranja na lik i djelo Kathryn Hepburn, no to je već druga priča...
Eto, sad sam se opet pogubila... Opet mi onaj njemac krade koješta po kući...
E da! Htio sam zapravo pitati koliko ste zapravo ovisni o kavi?
Možete li ujutro BEZ KAVE?
A tko se osjeća sposobnim bez kave ujutro može odma da napiše domaći rad kako bi potvrdio svoje sposobnosti: neka opiše sve što vidi oko sebe kao da ga je Kathryn Janeway upravo negđe teleportirala pa joj treba društvo dok pije kavu i nije u stanju mislit na takve sitnice kao što su to npr. optička vlakna i komunikatori...
Zašto ona, uopće, nosi tu aliensku punđu? Uvjeren sam kako je u pitanju postmoderna navada da se u kapetanicu upumpa nepostojeća doza odlučnosti pomoću referiranja na lik i djelo Kathryn Hepburn, no to je već druga priča...
Eto, sad sam se opet pogubila... Opet mi onaj njemac krade koješta po kući...
E da! Htio sam zapravo pitati koliko ste zapravo ovisni o kavi?
Možete li ujutro BEZ KAVE?
A tko se osjeća sposobnim bez kave ujutro može odma da napiše domaći rad kako bi potvrdio svoje sposobnosti: neka opiše sve što vidi oko sebe kao da ga je Kathryn Janeway upravo negđe teleportirala pa joj treba društvo dok pije kavu i nije u stanju mislit na takve sitnice kao što su to npr. optička vlakna i komunikatori...