Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
bili su i oni:

''

sad mi je jsan smisao sengena, al mi nije jasno kako oni dobijaju vize, a neki drugi ljudi ne.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Combo
Ako treba da prenesem svoje utiske-kažite.
Nisam gledala. Kakvi su tvoji utisci?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Bio sam i ja. :yay:

Par puta.

Jednom pevao s horom, a drugi put reklamirao skolski casopisa. :kesa:

Otisao s sdrugaricom i trebalo je da ja pricam, jer se ona stidi. Ukljuce nas, a ja ne nisam mogao da dodjem do reci od nje.

Toliko sam se iznervirao da sam rekao "u izradNJI (umesto izradi) casopisa". :zid:

Ovi ostalo i nije bas za javnost.
Bruke moje.
Korisnikov avatar
By Blady
Ovaj mali mi je bas simpa... :lol: sto se pojavljuje s vremena na vreme sa desne strane.... hahahahahah
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Strix

Par puta.

Otisao s sdrugaricom i trebalo je da ja pricam, jer se ona stidi. Ukljuce nas, a ja ne nisam mogao da dodjem do reci od nje.

Toliko sam se iznervirao da sam rekao "u izradNJI (umesto izradi) casopisa". :zid:

Bruke moje.
mene su pustili u go play kako exiram pivo sa dna boce, iza je isla prica na fazon 'svi pristojni decaci odu kucama oko 2, ostanu samo devojke koje se solo napijaju', najtragicnije od svega je da je to videla moja baba, te nas obavestila o mom zastranjenju. ostali javni nastupi su bili za dlaku manje tragicni, ali tu negde.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..

Par puta.

Bruke moje.
mene su pustili u go play kako exiram pivo sa dna boce, iza je isla prica na fazon 'svi pristojni decaci odu kucama oko 2, ostanu samo devojke koje se solo napijaju', najtragicnije od svega je da je to videla moja baba, te nas obavestila o mom zastranjenju. ostali javni nastupi su bili za dlaku manje tragicni, ali tu negde.
ja u nekom magazinu bila preko polovine strane (uspravno) kako djuskam..i to u nekom smesnom poluskoku...sve kao reklama za egzit....a na tom egzitu uopste nisam bila....fotka 'ladno od pre par godina
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by m..

Par puta.

Bruke moje.
ja u nekom magazinu bila preko polovine strane (uspravno) kako djuskam..i to u nekom smesnom poluskoku...sve kao reklama za egzit....a na tom egzitu uopste nisam bila....fotka 'ladno od pre par godina
pa snalaze se ludi.

Sto da bacaju pare da slikaju opet, kada vec imaju fotke.
Korisnikov avatar
By m..
:pervert: lol. dobro je, mene ta sudbina nije zadesila, ali po raznim galerijama sa zurki ima povelik broj fotki na kojima sam obeznanjena od alkohola.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
A meni se moji ljutili sto uvek gledam da se sakrijem iza nekoga kada me snimaju. :maska:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni to i ne ide od ruke, s obzirom da sam, u vecini slucajeva, visa za glavu od svih u okolini
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ma ja sam nizak (175) a uvek se nadje neko od 2,5 m tako da nemam problema s tim.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Combo
Globe Trekker.

Jel ste gledali?

Ako treba da prenesem svoje utiske-kažite.
Molim te prenesi svoje utiske, imam vere u tvoj sud.
Hajde.:)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by m..
bili su i oni:

''

sad mi je jsan smisao sengena, al mi nije jasno kako oni dobijaju vize, a neki drugi ljudi ne.
Baš su slatki.
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by Delete
Nisam gledala. Kakvi su tvoji utisci?
Pa mislim da smo opet jednostrano predstavljeni...Najviše kadrova ruralnih sredina, vašara, ljudi bez zuba. Musavih autobusa, musavih vozova, razdrljen kondukter. Mada sve to vrlo, vrlo veselo, kao svi na drogama da su bili ko god mu je bio u kadru...Pa su ga onda vozili u nekom priključnom vozilu na lubenicama i dinjama...pa na senu (do prvog javnog prevoza).

Malo istorije na Kosovu, manastira. Gde se ja zapitah koja nam je to Queen Melisa...

U Beogradu je bio malo na ušču, Vojnom muzeju...pa po gradu da prikaže porušenu zgradu generalštaba...bio je smešten na reci negde, kao neki brod pretvoren u hostel...

Uveče je pun entuzijazma krenuo na sastanak sa PET KRALJICA LEPOTE...Našli su se u centru gde su mu one objasnile kakav je koncept provoda...proveli ga kroz Skadarliju i odvele na neki splav gde su ga učile da igra kolo.

Posle je krenuo za Sarajevo, Mostar, Herceg Novi, Durmitor i kanjon Tare. Tu je akcenat bio na skoroj ratnoj prošlosti, mešavini religija i prirodnim lepotama.

I tako. Balkan kao simpatični, egzotični, živopisni deo Evrope.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by V I V I S E C T
Originally posted by m..
bili su i oni:

''

Baš su slatki.
Pa sad, bas da su "slatki"...

:nokti:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
[/quote]

Najviše kadrova ruralnih sredina, vašara, ljudi bez zuba. Musavih autobusa, musavih vozova, razdrljen kondukter. Mada sve to vrlo, vrlo veselo, kao svi na drogama da su bili ko god mu je bio u kadru...Pa su ga onda vozili u nekom priključnom vozilu na lubenicama i dinjama...pa na senu (do prvog javnog prevoza).

Malo istorije na Kosovu, manastira. Gde se ja zapitah koja nam je to Queen Melisa...

[/quote]

:smeh:

Da li ce se ikada promeniti...:misli:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by sing&dunum

Pa gde ce ti dusa?

Vidis kako mukica pozdravlja mamu. :sweet:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Pa gde ce ti dusa?

Nadam se u Raj... :molise:

:lol:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d

Pa gde ce ti dusa?

Ah, puste zelje. :sigh:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Pa gde ce ti dusa?

Ah, puste zelje. :sigh:
Ako si ti Cuvar ulaza, mozda treba da te propisno zadovoljim da bi me pustio... :lukavi: :smeh:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa ne bi bilo na odmet. Vrata Raja vode preko m...

A treba rezervisati mesto na vreme, velika je potraznja, i uskoro cemo biti prebukirani.
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Veca nego za Madonnu, u to sam siguran... :giggle:

Edit: odnosilo se na editovani deo posta...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Jao, nemoj molim te.

Ja ne mogu na Madonnu, a 'ocu.. :rida:
Korisnikov avatar
By Berserker
Vidis kako mukica pozdravlja mamu. :sweet:
Mukica od stopedeset kiwa :retard:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ja sam mogao na Madonnu, al' 'ecu... :giggle:

Samo zbog lokacije... :kesa: Ne volim one improvizacije od bina i tribina na Uscu, da je bila u Areni, odavno bih kupio karte...:blush:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pizdo!

E sad ides u pakao.

Pa truni dole.

Ja sam bre hteo da se kurvam za te karte, a on nece da ide.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Hm... Mogao u smislu da sam "mogao da ih platim"... MOzda u trenutku kada nisam bio u minusu...

Sigurno ne bih odbio besplatne karte... :roll: :doh:

A, s obzirom na cinjenicu da nisam ta vrsta izgubljenog fana Kraljice popa, biram lokaciju gde bih je slusao... Isao bih da vidim taj spektakl, ali ima meni i uzbudljivijih stvari... :)

Ako u tvoj Raj idu iskljucivo Madonnini zombi-fanovi, radije cu ipak u taj tvoj Pakao kao pizda... :njanja:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Lele, ne dao ti Bog da te Shut cuje, jer si onda najeb'o. :uplasen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!