Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By J...
Veliki ego... ili samo brz zivot.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Danas svako prica ono sto zeli, niko nikog ne slusa, zato je najbolje svoje misli sabirati na papiru, pa neka cita ko hoce, a inace treba sto vise cutati, jer cutolozi uvek najbolje prolaze u zivotu.
Toliko od mene.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
takve ne gajim u okruženju (sve im najlepše želim)
Korisnikov avatar
By Blady
Slaba koncentracija na pricu ili govornika.. ton...
Korisnikov avatar
By Combo
Nepoštovanje sagovornika i njegove pameti.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Svako u mom okruzenju moze da potvrdi da sam jedan od onih koji gotovo iskljucivo slusa tudje price, dok svoju retko kada pominje.
E sad, licno iskustvo, ne uzeti za zlo... ali, ljudi su postali toliko dosadni, vrte u krug istu pricu, non stop se zale na iste probleme.
A kada im das savet, koji i sami zahtevaju od tebe, oni ne poslusaju, ne promene apsolutno nista... i sutradan su opet tu i ponavalju ista sranja.
Jedno je da oni zive sa tim sranjem, a drugo da vrse psihicku torturu nad svojom okolinom, jer ja to tako dozivljavam!
Ako se usudis, da im posle stotog puta kazes da ovako vise ne moze, da odluce ili da ucine nesto ili da prestanu da te opterecuju istim glupostima, onda ti ispadas bezosecajan i samoziv kreten...

Ja svoje probleme delim iskljucivo sa par najblizih ljudi, i to kad apsolutno sam ne pronalazim nikakvo resenje.
I te osobe su uvek tu da mene saslusaju, na moju srecu.
Verovatno sto nisam smarac :shtap:
Korisnikov avatar
By Rei
Ili ih nije briga za osobu sa kojom prichaju, ili ne znaju nishta o tematici... Nadam se da nije oba, to je najgore... :jumphug:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Mrzim to! Mada se i meni desava da ne slusam nekog dok mi prica- a to je u slucaju da pricam telefonom i igram igrice :shmi:
Ali ljudi su navikli na to pa me prvo pitaju sta radim pa onda pocnu ili ne pocnu da pricaju :mackodlak:

Ja se trudim da to kod sebe ispravim.
Zameraju mi i kada ih slusam a to je zato sto dok sagovornik prica ja zveram okolo. To sam ispravio kod sebe. Ali sada je i mene pocelo da nervira kada neko skrece pogled. :shmi:

To je prvo nepostovanje prema sebi pa onda i prema sagovorniku. :shmi:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kada mi nešto nije zanimljivo, ili već znam šta će osoba reći, jednostavno se isključim. To je jače od mene, zadubim se u oblake ili u goluba koji skakuće. Ježim se ljudi koji pičaju i stilu ide maca oko vrele kaše.
Korisnikov avatar
By jenny
A i ljudi znaju srat' bez cenzure... a onda ti ispadneš loš sagovornik.

Mislim, slušam...ali nekad stvarno nemam nerava. To se uglavnom odnosi na priče koje sam čula milion puta i onda se što reče vivisect samo isključim, jače je od mene.

A u zadnje vreme mi se dešava da zaboravljam ono što mi je rečeno..ali ne zato što nisam slušala, nego ne znam, čini mi se da sam pretrpana informacijama i da moj mozgić ne može sve da primi :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja jako volim da pricam i znam da cu se svaki, ali svaki put zaukati i pricati dok mi se ne kaze da se zaustavim, pa zato imam obicaj da sagovorniku kazem , pre nego sto razgovor pocne, da me slobodno na najgrublji nacin zaustavi kad pocnem da ga smaram pricanjem kojem se kraj ne nazire.
Zaista, to je jace od mene i ne mogu da se uzdrzim od price, pa kad nemam vec s kim da pricam, onda krenem da pricam sam sa sobom, ili da pisem.
To je zaista prokletstvo.

:elektro:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by jenny

A u zadnje vreme mi se dešava da zaboravljam ono što mi je rečeno..ali ne zato što nisam slušala, nego ne znam, čini mi se da sam pretrpana informacijama i da moj mozgić ne može sve da primi :lol:
Kako mozes da zaboravis ako nisi slusala?
By Ulix
Prijatelje uvek saslušam, to da sam tu da saslušam kuknjavu ide u definiciju prijateljstva.

A ako već pričam nekom nešto - mislim tu da se na nešto žalim ili da tražim savet - onda ga tražim od ljudi za koje znam da će me sasvim sigurno saslušati. Jer me neopisivo izluđuju one osobe koje te gledaju i kao slušaju, a ti znaš vrlo dobro, da nemaju pojma o čemu pričaš i da u stvari gledaju kroz tebe i misle o nečem skroz drugom. Kako bih sačuvao svoje živce, takvima ne pričam ništa važno.
By Hans
Postoje ljudi koji slushaju, postoje ljudi koje slusham, svi ostali se nekako chuju en passant..
Korisnikov avatar
By m..
ja slusam, osim ako je tolika buka da ne cujem sagovornike za stolom, onda se naprezem neko vreme pa odustanem posle 5 nebuloze koju cujem (ili posle 5. puta da zaustavim razgovor jer mi je nesto promaklo). stvarno bi trebalo da odem da mi isperu usi ili nesto. mozda samo imam toliki ADD da mi onemogucava da se fokusiram?
Korisnikov avatar
By m..
doduse devojku stalno prekidam dok govori, trebalo bi da prestanem to da radim.
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by Dirrty
Svako u mom okruzenju moze da potvrdi da sam jedan od onih koji gotovo iskljucivo slusa tudje price, dok svoju retko kada pominje.
E sad, licno iskustvo, ne uzeti za zlo... ali, ljudi su postali toliko dosadni, vrte u krug istu pricu, non stop se zale na iste probleme.
A kada im das savet, koji i sami zahtevaju od tebe, oni ne poslusaju, ne promene apsolutno nista... i sutradan su opet tu i ponavalju ista sranja.
Jedno je da oni zive sa tim sranjem, a drugo da vrse psihicku torturu nad svojom okolinom, jer ja to tako dozivljavam!
Ako se usudis, da im posle stotog puta kazes da ovako vise ne moze, da odluce ili da ucine nesto ili da prestanu da te opterecuju istim glupostima, onda ti ispadas bezosecajan i samoziv kreten...

Ja svoje probleme delim iskljucivo sa par najblizih ljudi, i to kad apsolutno sam ne pronalazim nikakvo resenje.
I te osobe su uvek tu da mene saslusaju, na moju srecu.
Verovatno sto nisam smarac :shtap:

Da, on samo slusa, a gotovo nikada ne prica, ne samo o problemima (mislim da nikada nisam cuo ni jedan od njega) nego o sebi uopste, tako da sam ja posle dve godine poznanstva, saznao da ima i brata (cak jos uvek nisam siguran da li jednog ili dvojicu :D )

Sto se mene tice, vise puta sam pohvaljen kako umem divno da slusam :D

A sam retko i malo kome govorim o svojim problemima...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!