Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Koliko ste najviše imali para na gomili .... bar u jednom trenutku :)

Slika

P.S. Računa se i ono "nosi od jedne tetke do druge silnu lovu u pijačnom cegeru"
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ns.happy
17. 000 eura. :duh:
ja svega 5.000 eur .... :(
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by KiWi
P.S. Računa se i ono "nosi od jedne tetke do druge silnu lovu u pijačnom cegeru"
Gotovina ili moze i kartica?
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne zelim da odg, u ovo vreme kad ljudi nemaju novac ja da se kurcim ovde...noU babI noU
Korisnikov avatar
By Blady
pa oko, 3 000 e, ali kada prodam stan, imacu i vise :D
Korisnikov avatar
By m..
nemam pojma, izmedju 1000 i 2000 evra, tako nesto (i onda sam ih spickala u rekordnom roku - 14 dana)
Korisnikov avatar
By AbD
ne mogu se sjetiti. :deda:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by shut
pre na gomili nego na...?
:lol: to sam i ja pomislila :lol:

iskreno, ne sećam se, a moglo bi se reći da me ne zanima... samo sam upamtila da su mi prošle godine maznuli novčanik sa oko 250jura i svim dokumentima :tuc:

a te ogromne sume nikad ne bih pristala da nosim ni tetkama ni strinama ni drugim personama. u banku, pa sami nek ih uzimaju. koje sam sreće kurate, verovatno bi mi maznuli i to, a mene oteli i prodali u belo roblje :jbg:
By RACABG
1.700.000 eura na zalost bile su tudje (firmine) ali je dobar osecaj imati tu kolicinu novca u torbi
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by RACABG
1.700.000 eura na zalost bile su tudje (firmine) ali je dobar osecaj imati tu kolicinu novca u torbi
Koja to firma toliku kolicinu gotovine smesta u torbu?
By RACABG
Originally posted by Delete
Originally posted by RACABG
Koja to firma toliku kolicinu gotovine smesta u torbu?
gradjevinska
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kuče nema za šta da me ujede, tako da mi držanje para nije problem ovih dana. Ali zato su neki bankari srećni...
Korisnikov avatar
By ok_decko
3600 jevreja, tudjih, od kuce do banke. Delovalo mi je kao da sam to rastojanje prelazio citavu vecnost. Kad su moje pare u pitanju, svakog 1og 270€ za kiriju, inace nikad nemam u novcaniku vise od para za dorucak i cigare, posto zaista lose raspolazem sa istim, pa se ogranicavam na taj nacin. Manje me boli glava :)
Korisnikov avatar
By Delete
Ako me secanje dobro sluzi, kad sam kupovala svoj mili autic, bio je neki popust na gotovinsko placanje, pa sam digla kes iz banke...nekih 19.000 maraka.

Slika

Inace ne praktikujem da raspolazem vecom kolicinom gotovine, jer koliko god ga imam, ili izgubim ili potrosim na neku besmislicu.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Mislim da smo svi imali neke silne milione i milijarde i ko zna sta sve ne... :milkacanic:
Korisnikov avatar
By deran
A ne,ima mnogo veća banknota...:srbin:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne mnogo, 20tak hiljada dinara. Podižem samo onoliko koliko mi treba za svakodnevne troškove, ostatak plaćam bezgotovinskim metodama :)

p.s.
A što se tema zove "pre" na gomili? Progutano slovo ili neka mistična igra rečima :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by IriS
Koliko ste para imali najviše .. pre ...

sada ako imate mnogo, da se ne odaje (posle ću ja biti kriv kad vam neko popaja gajbu i nađe pare)

:giggle:

prepravljen naslov :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Strix
Oko 50 000 000

Slika
500 000 000 000
Slika
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by KiWi
Originally posted by IriS
Koliko ste para imali najviše .. pre ...

sada ako imate mnogo, da se ne odaje (posle ću ja biti kriv kad vam neko popaja gajbu i nađe pare)

:giggle:

prepravljen naslov :D
Ovo ja sve vreme mislim :lol: kakva tema za lopove...

Inace ja sam siromasna :D Ono malo parica je u banci, ponesto i u nekretninama :lol: ne vidjam ih :andjelak:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja
ne zelim da odg, u ovo vreme kad ljudi nemaju novac ja da se kurcim ovde...noU babI noU

..... :freddy:

jutros 47.500 e
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!