Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

ukratko, da li je Beograd bolje mesto za gej muskarce od provincije ili da se odmah ubijem?

Posle coming outa ovde, ostala su mi 2 prijatelja koji bas nisu skroz ok sa tim ali ipak se jos druze samnom.

A i ja bas nisam bio toliko socijalan u srednjoj skoli uopste. Imao problema sa samopouzdanjem i depresijom. Sad je malo bolje.

Dakle, imam li ja neku sansu da upoznam decka u Beogradu na fakultetu ili ne?

Ja imam 19 godina i ne samo sto sam nevin nego me niko nije ni poljubio, musko ili zensko.

Izvinite ako ovo nije pravo mesto za ovu temu, premestajte, brisite... stagod.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Dobro ti nama dosao.

Sto se tvog posta tice, kao da citam sebe, samo sto ja ostajem u Nisu.

A da, koliko shvatih jeste bolje.

P.S. Editovacu ovaj post cim budem pri cistoj svesti i zdravoj pameti:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Mene ovo podseca na ona pitanja u teenage magzinima tipa Bravo...

" Decko mi je stavio prst u vaginu, da li sam trudna? " :zvizdi:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Zasto je ovo pogresan forum, ima neki adekvatniji da postavi to pitanje?

OT:

Iako nisam gej muskarac, probacu da ti odgovorim. Beograd je svakako veci grad, ima gej mesta za izlazenje, tako da postoji odredjena sloboda, koja verujem ne postoji na taj nacin u provinciji. U svakom slucaju, imas vise izbora.

I ne obracaj paznju na to sta se prica, puno, bas puno ljudi je bas na ovom forumu naslo drugare, ljubavi, poznanike i dosta toga jos :)

Samo opusteno, i polako :kiss:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Hys.
puno, bas puno ljudi je bas na ovom forumu naslo drugare, ljubavi, poznanike i dosta toga jos :)

Samo opusteno, i polako :kiss:
Ja sam dosao ovde da bih imao priliku da uopste i pricam sa nekim ko bi razumeo kroz sta prolazim, jer pre dolaska nisam poznavao nikoga ko je gaj, i upoznao par divnih osoba.
Korisnikov avatar
By NewYorker
Fisheru, daj se osvesti i prestani sa suicidnim idejama.
Svima je ponekad tesko... Kad dodjes u BG, veliki grad,
puno ljudi, bice ti bolje... Prijace ti i promena okruzenja
i novi ljudi, a svakako ces imati i vise prilika da nadjes decka...
(mada za to postoji sajt GayRomeo.com a ne Beograd sam po sebi ;) )

Drugo, sto si se autovao kad nisi bio siguran da nece biti katastrofalno???

Jbt, zar je tesko biti licimer i lazov kao ja :D

Salim se, svaka cast na tome :neznam:

Aj sad ce oktobar jos malo, pa ces izgubiti nevinost... :lol:

A i ako imas problem sa raspolozenjem - postoji nesto sto se zove alkohol :lol:

A ako imas sa samopouzdanjem - pogledaj temu Moja Fotka :smeh:

Bye

off: Doktore, okrutan si :shamar:
Korisnikov avatar
By deran
Dobrodošao na forum-mald si ooutovan si,sad ti ostaje da živiš i uživaš... :srbin:

Na forumu ćeš naći kojekakve korisne informacije,a možda i upoznaš nekoga...

Gospodin Strix je pravi primer svega napisanog...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by NewYorker
(mada za to postoji sajt GayRomeo.com a ne Beograd sam po sebi ;) )

Aj sad ce oktobar jos malo, pa ces izgubiti nevinost... :lol:

A i ako imas problem sa raspolozenjem - postoji nesto sto se zove alkohol :lol:
:shok:

Kvaris jacdnu naivnu dete iz provincije.

Trebalo bi da se stidis.

Fisheru ne slusaj njega, on je los uticaj.
Korisnikov avatar
By deran
off: Doktore, okrutan si :shamar:
Baš...:andjela:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by deran
Dobrodošao na forum-mald si ooutovan si,sad ti ostaje da živiš i uživaš... :srbin:

Na forumu ćeš naći kojekakve korisne informacije,a možda i upoznaš nekoga...

Gospodin Strix je pravi primer svega napisanog...
Hvala, hvala... :zvezda:
Korisnikov avatar
By NewYorker
Fisheru, ja sam najsmernije dete na forumu. Samo se drzi mene i izgubices nevinost vrlo brzo...
A nisam okrutan kao Doktor :lol:
Ja cu biti nezan :lukavi:

Ne slusaj Strixa - on je jos nevin - a ti ne zelis da to vise budes :smeh:
Korisnikov avatar
By Combo
Sve više mislim da dečko nije bezveze stavio onaj naslov.

Dečko, intuicija ti je jača strana - oslanjaj se na nju i samo napred.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Fisheru, ja sam najsmernije dete na forumu. Samo se drzi mene i izgubices nevinost vrlo brzo...
Decko nije rekao da zeli da se kurva. :lukavi:

Ne slusaj Strixa - on je jos nevin - a ti ne zelis da to vise budes :smeh:
Sveti Strix Forumski :svetac:
Korisnikov avatar
By Vel boy
autore teme, nisi sam! tako sam se i ja osecao dok sam ziveo u zemljama ex-Yu (BiH) i to pre 12 godina iako nisam nikom ni rekao nishta. Napustih ex-Yu pre 12 godina s mojom 21-om godinom zivota i jedna birokratska meni nametnuta (nisam imao nikakvog izbora!) izbeglichka agencija me baci u americhku provinciju gde je pogotovo gej imigrantima, onima koji imaju dostojanstvo, izrazito teshko (dakle, ima provincija svugde ne samo u Srbiji). Izgledam pristojno fino (itekako, sam video i u zemljama ex-Yu i ovde u Americi i dalje vidim da me gledaju i mnogi mushkarci i zene s pozudom i recheno mi je mnogo puta da sam sladak i zgodan!), lepo se ponasham, ali zbog nepovoljnih okolnosti da kreiram veze one kakve ja hocu, a hocu iskljuchivo na dostojanstven i medjusobno vrednovan ravnopravan nachin, i ja sam i to u mojoj 33-oj godini zivota josh uvek celibatan i nezeljeno abstinentan, ali najvaznije mi je da se ne spushtam na neke neprihvatljive rizichne nivoe niti se ponizavam pred ikome!!
Dakle, ovo ti rekoh da nikako ne mislish da to shto si ti u 19-oj godini nevin da je to neshto loshe! Naprotiv, to govori o tvojoj ljudskoj vrednosti i dostojanstvu. Ovim NE kazem da oni koji nisu nevini da su loshi, svakako da NE, tim vishe jer se mnogi heteroseksualci jebaju skoro chim prohodaju (figurativno govorim, a u nekim sluchajevima mozda bash i bukvalno) i samo o tom bahato prichaju i josh bahatije se ponashaju, ponose se i likuju, pa dabome da NIKO NEMA prava ochekivati NITI traziti ni od homoseksualaca da budu abstinentni i nevini.
Samo ti kazem da budesh ponosan shto i ti (kao i ja!) tvojim zivotnim primerom najbolje pobijash sve homomrzilachke i heteroseksistichke lazi o homoseksualcima kako smo toboz "nemoralni, promiskuitetni, ovo, ono...." kad zapravo chesto sve SUPROTNO od toga je istina za mnoge nas homoseksualce!

Draga korisnica Hys. ti je dala odlichne savete!

MOD EDIT
Korisnikov avatar
By NewYorker
Strix, how dare you!?
Toliko sam ti greha oprostio, a ti me sad kvaris u ocima nevine dece :shamar:

:lol:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Strix, how dare you!?

Ja sam okajao svoje grehe i sebi prokrcio put k vratima Raja. :isus:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
@ Vel Boy:

Pa niko nije ni rekao da je lose sto je decko nevin.

Ne znam da li je bas najpametnije da ja pricam o tome, s obzirom da ni sam ne zelim sex jos uvek.

Ali u svakom slucaju, bolje je sto ce u to uci sa dozom psihicke, a ne samo polne zrelosti. Jer to, po meni, nije dovoljno samo po sebi.
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by Strix
Strix, how dare you!?

Pokrcio si samo put samo ka vratima moje sobe... Do raja imas jos da okajavas ;)

ont: Fisheru, razmisli sta zelis, kad shvatis sta je to zasigurno, lako ces naci put do ostvarenja. Bilo da hoces da cuvas svoju nevinost :lood: bilo da hoces
da je gubis :up:

Ali moras biti siguran u to sta zelis.

Ako nisi siguran, bolje ostani nevin, to bar mozes bilo kada promeniti, mesto da se kajes posle jebanja.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Strix, how dare you!?

Pokrcio si samo put samo ka vratima moje sobe... Do raja imas jos da okajavas ;)
Tako se ne govori s Bozjim izaslanikom.
Fisheru, razmisli sta zelis, kad shvatis sta je to zasigurno, lako ces naci put do ostvarenja. Bilo da hoces da cuvas svoju nevinost :lood: bilo da hoces
da je gubis :up:
Are you suggesting something? :lukavi:
Ako nisi siguran, bolje ostani nevin, to bar mozes bilo kada promeniti, mesto da se kajes posle jebanja.
This is true.
By Kragi
Originally posted by agent-fisher
ukratko, da li je Beograd bolje mesto za gej muskarce od provincije ili da se odmah ubijem?

Posle coming outa ovde, ostala su mi 2 prijatelja koji bas nisu skroz ok sa tim ali ipak se jos druze samnom.
Beograd je bolji u smislu da je veci grad i veca sredina, ali ovo sto se desilo tebi se desava verujem i u BG. Zapravo ovakve stvari se desavaju svugde u svetu i u mnogo civilizovanijim zemljama od nase :)
A i ja bas nisam bio toliko socijalan u srednjoj skoli uopste. Imao problema sa samopouzdanjem i depresijom. Sad je malo bolje.
Ovo je tako normalno za tvoje godine rekao bih, svi smo manje vise prosli kroz tu fazu, a mislim da ces i na forumu naci slicne sebi (ne mislim nista lose)
Uvek :)
Ja imam 19 godina i ne samo sto sam nevin nego me niko nije ni poljubio, musko ili zensko.
Sad sam vec siguran da na forumu ima onih koji su slicni tebi a zapravo ni u ovome ne vidim nista strasno ... Polako vremenom sve dodje na svoje :)

Btw dobrodosao
Korisnikov avatar
By Vel boy
@ Vel Boy:

Pa niko nije ni rekao da je lose sto je decko nevin.

Ne znam da li je bas najpametnije da ja pricam o tome, s obzirom da ni sam ne zelim sex jos uvek.

Ali u svakom slucaju, bolje je sto ce u to uci sa dozom psihicke, a ne samo polne zrelosti. Jer to, po meni, nije dovoljno samo po sebi.
Strix, nisi najbolje shvatio. Svakako da niko nije rekao agent-fisher-u da je loshe shto je nevin, ali vidish da je dechko sebi utuvio u glavu da je to izgleda loshe, pa mu rekoh da nije.
Ja npr. zelim i zeleo sam od mog punoletstva pa nadalje sex u vezama na nachin kako ja hocu (malo navishe sam detaljnije OPET opisao moju specifichnu situaciju i shta kazem), nisam frigidan, samo kazem agent-fisher-u da ne gubi self-esteem tj. da ne gubi samopouzdanje. I sasvim se slazem s tvojim dve zadnje rechenice, Strix. Uz to, josh i ne znam koliko ti je godina, ne morash reci.

MOD EDIT
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
05. 05. 1990

Nije problem. Meni na forumu samo sto ne pise ime.

A cekaj, pise i to.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by KgCS3

Beograd je bolji u smislu da je veci grad i veca sredina, ali ovo sto se desilo tebi se desava verujem i u BG. Zapravo ovakve stvari se desavaju svugde u svetu i u mnogo civilizovanijim zemljama od nase :)
Ovo je tako normalno za tvoje godine rekao bih, svi smo manje vise prosli kroz tu fazu, a mislim da ces i na forumu naci slicne sebi (ne mislim nista lose)
Uvek :)
Sad sam vec siguran da na forumu ima onih koji su slicni tebi a zapravo ni u ovome ne vidim nista strasno ... Polako vremenom sve dodje na svoje :)

Btw dobrodosao
Sve sto je napisao Kg je potpuno istina. I zaista nemoj da ti bude krivo sto se nisi poljubio ili imao sex, jer, iako je mnogima tesko da u to pveruju, postoje 19-ogodisnjaci koji jos uvek to nisu ucinili.
Evo na primer ja, i to je potpuno Ok.
Korisnikov avatar
By m..

Izvinite ako ovo nije pravo mesto za ovu temu, premestajte, brisite... stagod.
Ne znam kako ide sa gay muskarcima i provincijom, ali ja sam na neki nacin outovana u BG od 15 godine, ne svima ali su i budale saznavale ponesto (poljubila neku devojku na sred skolskog rodjendana, pa je culo pola sveta...). Kako da ti kazem, ima i u BG ordinarnih budala i raznog primitivnog i zatucanog sveta, ali bar ima vise ljudi, pa i vise izbora. Vec godinama svi moji prijatelji znaju da sam gay, velika vecina je i ostala u mom zivotu.

Naravno da imas sansu da upoznas decka u BG, na fakultetu ili van njega. Ako racunas da je od milion ljudi koji zive u sirem centru bg-a 50000 musko, pa i da je samo 2% toga gay i svesno toga i ok sa tim, ostaje ti izbor od bar njih 1000 :D

A i na forumu ima nekih finih ljudi.

btw, moj savet ti je da se ne outujes nasumicnim ljudima dok ih ne upoznas bar toliko da znas kakav im je stav o tome. mada na kraju svi ionako saznaju.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by m..
... Ako racunas da je od milion ljudi koji zive u sirem centru bg-a 50000 musko, pa i da je samo 2% toga gay i svesno toga i ok sa tim, ostaje ti izbor od bar njih 1000 :D
...
m.., 'leba ti, ajd odradi matematiku za podatke - novi sad, female :lol:

:roflmao:

:ozbiljan:

By RACABG
Originally posted by Vel boy
Izgledam pristojno fino (itekako, sam video i u zemljama ex-Yu i ovde u Americi i dalje vidim da me gledaju i mnogi mushkarci i zene s pozudom i recheno mi je mnogo puta da sam sladak i zgodan!), lepo se ponasham, ali zbog nepovoljnih okolnosti da kreiram veze one kakve ja hocu, a hocu iskljuchivo na dostojanstven i medjusobno vrednovan ravnopravan nachin, i ja sam i to u mojoj 33-oj godini zivota josh uvek celibatan i nezeljeno abstinentan,
i nudim ti se ja, nudim a ti ............................
Korisnikov avatar
By HARP
Beograd je veliki grad kada dođeš iz unutrašnjosti. Vremenom postane jaaako mali...
Ljudi se dele na dobre i loše i tu je kraj. Drži se dalje od ovih loših, ima ih i među gay osobama.
Ja sam došao davno iz manje, da ne kažem "zatucane" sredina, makar kada se radi o temi seksualnog opredeljenja.
Nije bilo lako, pogotovo kada sam nailazio na loše ljude. Doživeo sam laži, prevare, a pri mom drugom upoznavanju bio sam i odžeparen, pretili su mi out-ovanjem kod roditelja i šta sve ne... Mislio sam da gay ljudima mogu verovati, jer se razumemo. To je sve individualno i zavisi od čoveka. Samo kažem da otvoriš oči i pratiš svoje srce :)

Bilo je i lepih trenutaka, ali ne možeš sve sada i odmah. Opusti se, upoznaj po gradu gde i šta, druži se za početak. Pojaviće se neki fini dečko koji će ti se smeškati i tebi biti interesantan.
Na forumu ima puno finih ljudi koje možeš upoznati preko njihovog načina pisanja, bez da stvaraš pogrešnu sliku.
Sada shodno afinitetu svideće ti se neko koga upoznaš preko neta ili uživo.
Izađi na gay žurku, vidi kako to izgleda. Mene iskreno to ne privlači, ali ne očekuj da baš tamo nađeš svog budućeg...
To se desi kada najmanje očekuješ...

Kao što rekoh, druži se za početak, uživaj, ionako sada kreće fax, obaveze itd... :)
Korisnikov avatar
By Blady
welcome :)
Mozes da biras... Bg Ns :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!