Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Npr. naiđete na osobu koja vam se veoma dopada. Po signalima te osobe bi se reklo da je taj osećaj obostran. Prilazite i ....

Slika

Kako započinjete razgovor (da ne kažem muvanje)?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hm... retko sam ja taj koji zapocinje razgovor u bilo kom slucaju, sem ako mi se nije dogodilo nesto neobicno (sto je nazalost retkost).
Dakle, kad krene razgovor ja se lako ukljucim.
Mada, ne spadam u osobe koje previse pricaju, vise volim da slusam. :psiholog:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
.....improvizujem nesto na licu mesta....dobro mi to ide
Korisnikov avatar
By blenta
zonchetovoj drugarici momci chesto prilaze sa dolazish chesto ovde?kako ti se svidja atmosfera?

meni neka devojka pre neku godinu prishla i rekla: "e cao, ja sam tijana, jel bi ti bio sa mnom dok ne nadjem neshto bolje?"
najbolji ulaz ikada, ja se naravno smejem ko kretenchina, a ona ce:"pa budi originalan, prihvati"
Korisnikov avatar
By Combo
Pa ako mi se mnogo dopada I AKO ima tih signala kao što kažeš...sve dalje spontano i uspešno.
Korisnikov avatar
By Rei
Previshe sam stidljiv za to. :kesa:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Nit' meni ko prilazi nit' ja kome prilazim tako da komuniciram samo sa poznatim ljudima (bez moovanja), a sa njima je uvek lako :D
Korisnikov avatar
By scout_finch
neam problem sa tim, ja uvek imam nesto da kazem:smeh:posebno kad se postidim,tad pricam za sve pare:D
Korisnikov avatar
By m..
Prvo suptilno osmotrim gleda li ikad u mom pravcu, pa ako uhvatim pogled osmehnem se. Ako mi uzvrati osmeh (ili vise njih) onda pridjem, ako ne nikom nista. Onda pitam kako se zove, kako se provodi, sta studira, ako se ispostavi da studira, ili je zavrisla fax, od toga moze dosta tema da krene, ako se ispostavi da ne studira pitam zasto (pa uglavnom suptilno uhvatim maglu, jos nisam cula suvisao izgovor za nestudiranje, mada kontam da ih ima). Nekad samo pridjem i djuskam, pa krene od fizickog nivoa, pa predje u razgovor.

Mada desavalo mi se i da namerno naglas pred njenom ekipom prokomentarisem kako je nesto najsladje sto sam skoro videla, pa onda cura posle nekog vremena dodje sama. Onda pitam kako se zove, sta studira/gde radi i tako to.

Nemam neki univerzalni metod (osim da pitam za studije, jbg, fasista sam), osim sto se potrudim da budem slatka ko alva i da se ne mrstim i da ne mizantrpisem puno, i da ne brbljam previse. I flertujem za medalju.
By RuznaGlupaZla
Originally posted by KiWi
Npr. naiđete na osobu koja vam se veoma dopada. Po signalima te osobe bi se reklo da je taj osećaj obostran. Prilazite i ....
Ne prilazim

:volinevoli:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by m..
sta studira, ako se ispostavi da studira, ili je zavrisla fax, od toga moze dosta tema da krene, ako se ispostavi da ne studira pitam zasto (pa uglavnom suptilno uhvatim maglu, jos nisam cula suvisao izgovor za nestudiranje, mada kontam da ih ima).
A ako ne studira ništa i nije završila fax ti se predomisliš? Au, jbt...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nemam ja baš razvijene socijalne veštine.
Sve zavisi od atmosfere - što spolja, što u mojoj glavi.

Npr. na žurkama mi nikako ne odgovara da razvijam neku priču, jer kad je glasna muzika, NIŠTA ne čujem (nisam još utvrdila da li je reč samo o gluvoći ili i o manjku koncentracije). S druge strane, bolje mi ide to neverbalno flertovanje uz đuskanje.

''
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ROYAL
Originally posted by m..
sta studira, ako se ispostavi da studira, ili je zavrisla fax, od toga moze dosta tema da krene, ako se ispostavi da ne studira pitam zasto (pa uglavnom suptilno uhvatim maglu, jos nisam cula suvisao izgovor za nestudiranje, mada kontam da ih ima).
Uglavnom, zavisi, ako ima neke ambicije druge vrste i ume da ih objasni na licu mesta onda saslusam, inace tutanj. Imam i neke prijatelje koji nikad nisu studirali (i one koji su odustali od studija u nekom momentu), ali bez obzira imaju neke ok karijere u kojima napreduju. Devojke koje sam sretala, a koje ne studiraju, su uglavnom bivale neke uzasno lenje i neambiciozne blejacice, a takve me ne zanimaju.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by m..
a shto ovo?
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by blenta
Originally posted by m..
a shto ovo?
Pročitati postove iznad :lol:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by KgCS3
Zasu ... :temperatura: :temperatura: :temperatura: :temperatura:
Nisi valjda fasovao ovu svinjsku napast? :smeh:
By Kragi
ma jok mene od virusa moze da drmne smao neki trojanac :beba: :beba:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Mutav i ti - Trojanci, Spartanci i Grci, baš ne znaš šta valja :smeh: :smeh: :smeh:
By alexandermagic
Pošto nisam stidljiv, nemam problem sa prilaskom kad sam zainteresiran. To nisam uradio samo par puta, jer sam procijenio da je bolje da osobi "poklonim" taj prvi korak, koji sam naravno stimulirao svojim pogledom /osmjehom. :ogledalce:

Kako započinjete razgovor (da ne kažem muvanje)?
Kao što je već neko napisao, improviziram na licu mjesta.
Može se reći da mu se prilikom konverzacije prilagođavam "kao voda", ali samo taj prvi put. :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Slika

Meni ovaj tip sa desne strane izgleda kao neki gej zombi. Onako impulsivno je pružio ruku ka ovom levom. A levi tip se migolji i zbunjeno češka bradu: "Hm... Ovaj mora da je gej zombi... Bolje da ja begam."

Bilo mi je dosadno. :D
Korisnikov avatar
By KiWi
:giggle:

Rouzika, prsla si :D

Ako nisi bila na odmoru, pod hitno da ideš :D Ako jesi, idi ponovo :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by ROYAL
Originally posted by m..
ne radim ovo, ali potpuno razumem
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Originally posted by m..
Iz iskustva znam da je ovo skroz promasena politika.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by KiWi
:giggle:

Rouzika, prsla si :D

Ako nisi bila na odmoru, pod hitno da ideš :D Ako jesi, idi ponovo :D
Nisam bila na odmoru. :rida:
Ne znam ni da li ću moći pre septembra...
Ko zna da li ću i tad.

Sinoć sam sanjala Zadar. :sigh:

Jesam prsla. :stopdrogi:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by operativni kadar
Originally posted by m..
Iz iskustva znam da je ovo skroz promasena politika.
Works fine with me. :zvizdi:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ne sporim ja to, inace ne bi to radila, zar ne? Ako je tebi lepo i meni je... :bubbles:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!