Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Surfujuci po netu u potrazi za kvalitetnom zabavom i turistickim ponudama za leto, nabasala sam na sajt www.tobecej.com i saznala da se u tom gradu odrzava neka proslava opstine i da ce sad u subotu na trgu nastupiti Zvonko Bogdan. Posto Zvonkovu muziku obozavam, odmah sam nazvala tu turisticku agenciju da se raspitam posto je karta i saznala da je koncert besplatan.
Silno sam se obradovala toj informaciji i odlucila odmah da se izorganizujem sa svojim prijateljicama, tako da u subotu iz Subotice idemo u Becej na veselje.
Eto prilike i za silne korisnice iz Vojvodine koje vec mesecima izrazavaju zelju da me upoznaju, neka dodju da se druzimo i meracimo uz Zvonka Bogdana.
:gitara:

Shire informacije na >>>Zvonko Bogdan<<

:yay:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Samo, bez pipanja i `vatanja tamo, jer vodim i svoju novu devojku, koja ne zna za ovaj Forum i moje druzenje sa vama, a jako je ljubomorna.
:seaman:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Dzelajza Rouz
Pa, Zvonko. [blink]Pobogu.[/blink]
O, pa ima ja da dodjem i na taj Bear festival i na Usce zbog Zvonka, nema ti da brines.
Zbog njegove muzike bih isla i na kraj sveta...
Mnogo ga volim. :love:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Super, Daco.
Možemo se organizirat' za Zvonkov nastup, da ga ispratimo zajedno. :)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Dzelajza Rouz
Super, Daco.
Možemo se organizirat' za Zvonkov nastup, da ga ispratimo zajedno. :)
Kako da ne, moze.
Samo, ko zna kad ce to biti, a ja sam sad skoncentrisana na njegov koncert u Beceju, to mi je vremenski najblize.
Zvonkova muzika se moze slusati uvek i svuda, toliko je kvalitetna...
Slusala bih ga, slusala, slusala, a boga mi i u njegovom narucju mesto Julije Bisak rado zaspala...
:blush:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by ns.happy
bio je skoro u centru njegov koncert.
Zaista ?
Pa sto mi nisi javio ?
Hiljadu puta sam rekla na Forumu da Zvonka obozavam vise nego Status Cecu.
Mogao si javiti...
:(
Korisnikov avatar
By Mahoney
teta daco, kako to da vas nisam video na palicu, gde je u sklopu filmskog festivala vas ljubimac odrzao sjajan koncert.

evo, ekskluzivno i specijalno za vas:

Slika

:mama:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Mahoney
teta daco, kako to da vas nisam video na palicu,
Нисам ни знала да ћеш да идеш на Палић.
А и боље да те што мање виде са мном, јер сам извикана лезбејка, па би људи, ако те много виђају са мном, могли да помисле да си педер.
:shake:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Пу, пу, пу, далеко било, помери се с места.
Него, не знам шта је са Јулијом Бисак. Дуго се не појављује, а има божанствен вокал, а била је и добра цица...
Баш сам се ложила на њу док сам била млађа, а и док је она била млађа...
:nazalost:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by Daliborka
Пу, пу, пу, далеко било, помери се с места.
Него, не знам шта је са Јулијом Бисак. Дуго се не појављује, а има божанствен вокал, а била је и добра цица...
Баш сам се ложила на њу док сам била млађа, а и док је она била млађа...
:nazalost:
Oproshtajni u smislu kao shto su to ucinili Tozovac i Cune...Nisam mislio na neshto pu pu daleko bilo...
A Juliju Bisak nisam video ni ja vec duze vreme...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Молим те, онда буди конкретнији у изражавању својих мисли.
Не могу ја да нагађам шта си ти мислио, него само могу да читам шта си написао.
Боље да будеш и опширнији, па да свако разуме шта си хтео да кажеш, него да људи нагађају и произвољно тумаче твоје штуре и недовољно јасне реченице.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by VANGEL
Sory...
Ништа, ништа...

Него, сад ме баш занима шта је са Бисаковом, мораћу мало да прошврљам по нету и сазнам чиме се жена сада бави.
А сад ми пала на памет идеја.
Могла бих сутра да замолим Звонковог менађера да пита Звонка да ли је вољан да са мном отпева песму" У твом оку", коју је некад певао у дуету са Бисаковом.
Ја бих то могла да изнесем, кад већ Бисакова није ту.
А можда ме Звонко мало прихвати око струка, као што је некад Јулију...
Ах, снови моји и надања...
:cuddle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sinoc bio u mom rodnom gradu, posto me je interesovao koncert Ruza Magde, predstavnice Madjarske na Eurosongu i mogu vam reci da sam se proveo fenomenalno.
:opacupa:
Korisnikov avatar
By DarkStar
:novine:

A? Zvonko Bogdan... Aha, OK... Sledeća tema :komp:

:lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
e baš mi je drago zbog njega :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja chuo da i popularni forumash Nikola Mitic dolazi veceras zbog Zvonka Bogdana.
Ne znam da li je to istina, moracemo da pitamo Maljkovica, jer je on najupuceniji u kretanje ovog renomiranog korisnika.
:ccn:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Jao, evo me sa viklerima, cekam da mi se narihta volumen, pa cu da se natapiram, pa cu da se sminkam, pa cu pete da namazem kremom, pa cu da se naparfimishem, pa cu da obujem shik sandale i trendi haljinu, pa furam po curu i drugarice, sedamo u kola i pravac Bechej na koncert.
Tako sam uzbudjena !
:cheer:
Sva sam se zajapurila....
Korisnikov avatar
By Daliborka
Licim malo na Juliju Bisak sa ovom frizurom.
Ne znam da li ce Zvonko da pomisli da sam Julijina dvojnica i da me prihvati oko struka.
Korisnikov avatar
By *deni*
U jeeeeee.... Nikola Mitic je ostavio snazan utisak na koncertu. Ja se sad vratio i svi me pitaju "Ko je Nikola Mitic ", pa "Odakle je Nikola Mitic ? "
Pa kad ga narod vec toliko trazi, slikali smo ga na bini, pa ce ti fotosi da se postave kad i koji od njih Maljkovic odobri.
Ali slike su fenomenalne, prezadovoljan sam , zaista....
:deni:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Daliborka
Licim malo na Juliju Bisak sa ovom frizurom.
Ne znam da li ce Zvonko da pomisli da sam Julijina dvojnica i da me prihvati oko struka.
Daliborka, napila si se kao guzica, tako da su te momci iz obezbedjenja hvatali pod mishku, a ne oko struka.
Sramotno !
Korisnikov avatar
By Daliborka
U pravu si.. Napila sam se vinjaka, zato mi valjda organizatori nisu ni dali da pevam sa Zvonkom.
A Mitic Nikolu sam primetila, zajedno sa tobom i sa Maljkovicem, deni, i to kako djuskate i pijete luksuzna pica sami u restoranu robne kuce u Becheju.
I slikala sam vas starim fotoaparatom iz 1975, samo da znate. Imam dokaz !
Kako objasnjavas to luksuziranje u sred SEKE, tj. svetske ekonomske krize ?
Narod gladuje, a vi pijete de luks pica i zderete sremske kobasice. Kako vas nije sramota ?
:oklagija:
Placi zemljo !
Sramota.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Sram vas bilo,jali da vas je sram, videla sam neke slike koje je Maljkovic napravio i poslao mi na private !!! Takve bahanalije jos videla nisam.
Sve sto imam da kazem glasi - Sram vas bilo !
Zgadjena sam !
Ali sad cu da legnem, posto sam stara i provaricu nekako i te sramne fotke, kad sam vec pretrpela i to sto sa Zvonkom u duetu pevala nisam.
:zev2:

Da Bog da crkli i da Bog da crko i vinjak koji tako volim da cugam.
Dovidjenja.
Korisnikov avatar
By Azdaja
teta daco :love: :vristim:

nedavno je bio i u sombolendu "somborski kotlic 2009" :balerina:
Korisnikov avatar
By *deni*
Daco, hajde probaj da ekskulirash. Ako sremsku kobasicu nisi dobila juce, dobices je mozda sutra... A mozhda dobijesh i bachku shvarglu, koja je josh ukusnija od sremske kobasice...
Nema razloga za nervozu...
:deni:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!