Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

:leviathan:

Da, o tom smajliju je reč. Pazite se!

Naime, Levijatan je starozavetno čudovište, izrazito negativnih karakteristika, kroz kasniju literaturu i umetnost dovođeno u vezu i sa Nečastivim (ne uvek i ne nužno). Međutim, jasno je da je na ovom forumu on nedvosmisleno satanistički simbol -- pojavljuje se kao dve piramide spojene u osnovama (videti gornji smajli, ali se pre toga prekrstiti!), što je centralna figura u Paklu, prikazanom u filmu "Gospodari Pakla 2". U toj čuvenoj sceni, jedna od akterki koju je đavolština već dobrano uzela pod svoje, pokazuje na tu figuru i kaže -- "Ovo je moj Bog, Levijatan!" Strahota!

Pogledajte, uostalom, sami:

''

I šta onda drugo može da znači smajli gde se obožava ovaj infernalni simbol do klanjanja samom Sotoni, ali na način koji nije jasno prepoznat, već mlade i neiskusne forumaše podsvesno zavodi na stranputicu! Zbog toga sam i raskrinkao ovu zaveru, tako da sada više ne može da ovako perfidno utiče na članove ovog foruma.

Takođe, pozivam da se smajli ukine, a da neki ovlašćeni predstavnik Boga na zemlji (tradicionalne religije) osvešta ovo virtualno okupljalište, pa da mirne duše nastavimo. :pop:
Korisnikov avatar
By *deni*
Secam se da je nekada postojao i korisnik sa tim nickom - Livjatan, pa sam mislio da je taj smajli dobio ime po njemu.
Inace, radi se o jednom od najstarijih smajlija, pamtim ga od kad sam dosao ovamo, daleke 2004. godine.
Retko se koristi, cesto sam se pitao sta ce uopste taj smajli ovde, ali vidim sad da je sve ovo vreme imao svoju pritajenu i podlu ulogu i misiju.
:eevil:
Korisnikov avatar
By HARP
Oni koji podlegnu uticaju simbola i jesu manipulativni :)

Mada, dobro zapažanje Maljkoviću, detalji ti idu od ruke...

p.s. Zvučim kao profa na ispitu :smeh:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by FireGox

misliš izmanipulisani. :leviathan:
Korisnikov avatar
By Berserker
IriS, gimme your hand...
IriS, nooooooooooooooo!!..... :drama:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by IriS
Originally posted by FireGox

misliš izmanipulisani. :leviathan:
Izmanipulisani :vezan:
Korisnikov avatar
By blenta
znao sam sta je
mislio sam da je neka poshalica smajli

svidja mi se smajli
Korisnikov avatar
By ns.happy
cuo sam i da je :happy: satanisticki smajli koji igra iznad pentagrama tokom nekog satanistickog rituala u kom ucestvuju ostali satanisticki smajlici.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by *deni*
Secam se da je nekada postojao i korisnik sa tim nickom - Livjatan, pa sam mislio da je taj smajli dobio ime po njemu.
Inace, radi se o jednom od najstarijih smajlija, pamtim ga od kad sam dosao ovamo, daleke 2004. godine.
Retko se koristi, cesto sam se pitao sta ce uopste taj smajli ovde, ali vidim sad da je sve ovo vreme imao svoju pritajenu i podlu ulogu i misiju.
Koliko se ja sećam, Dušan Maljković je vedrio i oblačio po ovom forumu te davne 2004. godine. A sećam se k'o da je juče bilo.
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by ns.happy
cuo sam i da je :happy: satanisticki smajli koji igra iznad pentagrama tokom nekog satanistickog rituala u kom ucestvuju ostali satanisticki smajlici.
:pucaodsmeha:
:nobelovanagradazahumor: :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Egmont
Originally posted by *deni*
Koliko se ja sećam, Dušan Maljković je vedrio i oblačio po ovom forumu te davne 2004. godine. A sećam se k'o da je juče bilo.
Da li je ovo suptilna sugestija da je taj misteriozni korisnik pod nickom Livjatan iz 2004. godine bio upravo Maljkoviceva umotvorina, odnosno dupli nalog ?
By alexandermagic
Originally posted by Dušan Maljković
...(videti gornji smajli, ali se pre toga prekrstiti!)...
Mogu pričati šta hoće, ali ti se duhovitost ne može osporiti... :lol:

Mrmlj. Poznato mi je značenje riječi leviathan/livyatan, tj. na šta se odnosi.Mada ne koristim često taj smajli, baš mi se dopada. QQ, 'oću li zbog toga direktno u Pakao?

I da... :leviathan:
Korisnikov avatar
By Pluton
Ovaj smajli je zapravo oktaedar,jedan od poznatih 5 Platonovih tela. Oktaedar nalazi primenu u reikiju kao energetski invokator,ali isto tako predstavlja i veliki simbol zaštite,što je poznato iz vremena daleko pre Platona.
Međutim,kao i sve ostalo i oktaedar se može upotrebiti u svrhe negativnog,kao i pentagram koji je takođe poznat kao veliki simbol zaštite od negativne energije.

Kao što reče Šekspir "Ništa nije samo po sebi ni dobro ni loše,već zavisi od toga šta o tome mislimo"
Korisnikov avatar
By m..
To su dve spojene piramide nad kvadratnim osnovama, koje se rotiraju u smeru kazalje na satu oko ose koja prolazi kroz centre njihivih baza i vrhove (odnosno upravna je na ravan baze, i prolazi kroz njen cetar). Lopta u koju mogu biti upisane ima poluprecnik koji je jednak visini pojedinacnih piramida koje cine telo, dok kocka u koju mogu biti upisane ima najvecu dijagonalu D=2h. Povrsina ovih tela je P= O*L gde je O obim kvadrata koji cini bazu, a L visina pojedinacnog trougla omotaca, zapremina iznosi V=2/3B*h, gde je B povrsina baze, a h visina pojedinacne piramide. Nazalost nemam pouzdan nacin da izracunam kojom brzinom objekat rotira, niti koje se centrifugalne i centripetalne sile javljaju pri tim rotacijama.

:mackodlak:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Maljkovicu, mora da se salis... nisam znao da si tako sujeveran i religiozan.

Mi pravoslavci smo imuni na te vracarije, shejtane i ostale zvrcke iz belog sveta... :astral2:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..
To su dve spojene piramide nad kvadratnim osnovama, koje se rotiraju u smeru kazalje na satu oko ose koja prolazi kroz centre njihivih baza i vrhove (odnosno upravna je na ravan baze, i prolazi kroz njen cetar). Lopta u koju mogu biti upisane ima poluprecnik koji je jednak visini pojedinacnih piramida koje cine telo, dok kocka u koju mogu biti upisane ima najvecu dijagonalu D=2h. Povrsina ovih tela je P= O*L gde je O obim kvadrata koji cini bazu, a L visina pojedinacnog trougla omotaca, zapremina iznosi V=2/3B*h, gde je B povrsina baze, a h visina pojedinacne piramide. Nazalost nemam pouzdan nacin da izracunam kojom brzinom objekat rotira, niti koje se centrifugalne i centripetalne sile javljaju pri tim rotacijama.

upravo tako! :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by m..

Ah dragi moj, što Wittgentstein reče u Tractatusu -- znak je ono VIDLJIVO na simbolu. Ti lepo opisa znak (i to opravdano matematički, reč je o geometrijskom telu) ali ja pričah o simbolu, o značenju -- a ono je transparentno satanističko.

A brzina kojom objekat rotira može lako da se ustanovi, bar ona ugaona -- mislim da se na snimku lepo vidi da rotira konstatntnom brzinom, pa ti lepo izmeri za koliko sekundi pređe određeni ugao (recimo 90 stepeni), pa odatle izvuci brzinu. To može da se uradi i za smajli. Pa da onda uporedimo, ako su iste -- kuku nama, eto još jednog dokaza da je reč o đavolskoj raboti!
Korisnikov avatar
By Pauceti
Leviathan (pronounced /lɨˈvaɪ.əθən/; Hebrew: לִוְיָתָן, Modern Livyatan Tiberian Liwyāṯān ; "twisted, coiled"), is a sea monster referred to in the Hebrew Bible (the Christian Old Testament). The word leviathan has become synonymous with any large sea monster or creature. In Christian tradition, the Leviathan is associated with Satan. In modern literature (such as the novel Moby-Dick) it refers to great whales, and in Modern Hebrew, it means simply "whale."

Maljkovicu opet filtriras samo negativno. Kakva vajda od toga da osudimo nesto a da mu ne znamo ni uslovno receno potpunu definiciju ili bar onaj deo kojeg smo svesni a necemo da kazemo iz razloga sto bi to umanjilo scenski efekat i pompu. Bash si kurva sto se tice paznje...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Dušan Maljković
Originally posted by m..

Ah dragi moj, što Wittgentstein reče u Tractatusu -- znak je ono VIDLJIVO na simbolu. Ti lepo opisa znak (i to opravdano matematički, reč je o geometrijskom telu) ali ja pričah o simbolu, o značenju -- a ono je transparentno satanističko.

A brzina kojom objekat rotira može lako da se ustanovi, bar ona ugaona -- mislim da se na snimku lepo vidi da rotira konstatntnom brzinom, pa ti lepo izmeri za koliko sekundi pređe određeni ugao (recimo 90 stepeni), pa odatle izvuci brzinu. To može da se uradi i za smajli. Pa da onda uporedimo, ako su iste -- kuku nama, eto još jednog dokaza da je reč o đavolskoj raboti!
Ah ko ce sa stopericom brojati broj revolucija geometrijskog tela u sekundi? Uostalom oci su jedan krajnje nepouzdan instrument. Sto se simbola i kontexta tice, potpuno ste u pravu, i kukasti krst je bio nista vise od dekoracije na starogrckoj vazi, dok ga jedan austrijski gospodin nije otkrio, te svoje saznanje na pomalo bizaran nacin podelio sa svetom.

Jel nam Eifranloo porucuje da je Leviathan muz Scile i ljubavnik Haribde?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!