Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Mene su oduvek najvishe nervirale tri:

1. Da su svi fem momci iskljuchnivo pasivni.
2. Da sve "tetke" vole da se nazivaju "kuchkicama i kurvicama" u toku sexa.
3. Da je veza (ili sex) ostvariva samo izmedju jednog str8looking i jednog feminiziranog momka (shto zapravo proizilazi iz predrasude broj 1.)
Korisnikov avatar
By ns.happy
da volimo da savetujemo u shopingu :zid:
da nas sve zanimaju frizure :avalon:
da svi volimo bele patike :spank:
seticu se ja jos toga.
By RuznaGlupaZla
Da ce djeci nesto biti ako vide dva decka/dvije djevojke da se ljube na ulici (ne znam sta, nikad ne kazu, samo "ne da deca gledaju")
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ne kapiram pitanje...cije predrasude? :glupan:

Predrasude str8 populacije prema gay ljudima ili pederske predrasude koje imamo prema drugim pederima? :misli:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Dr. M
Ne kapiram pitanje...cije predrasude? :glupan:

Predrasude str8 populacije prema gay ljudima ili pederske predrasude koje imamo prema drugim pederima? :misli:
Svejedno...
(Samo, meni su uvek chudnije ove druge)...
Korisnikov avatar
By horus.
da svi gej ljudi po difoltu imaju ukusa... to je tak'a predrasuda... :hekla:
By Hans
Da svi po defaultu imamo neku gadnu, opaku bolest i da nas se valja kloniti.
Da gay ljudi ne slusaju narodnjake...ova je jako vesela.
Da smo mi krivi za belu kugu u Srbiji.
Da nikada nemamo manje od tri partnera istovremeno..
Et cetera...et pretera...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Da su svi pederi tetke.
Da su pederi nesposobni za sport.
Da su svi pederi promiskuitetni.

bla, bla...

:teletabisi:
By Hans
Da mi ne znamo da volimo...
By Kragi
po mraku da se zezamo, a po danu da se ne znamo ....

Da odgovorim na temu: Nije da se nesto mnogo nerviram zbog predrasuda koje neko ima o meni (nama) ali mi je ona predrasuda o homoseksualizmu - koji je iskljucivo potreba za kitom i nista vise, najgora .....
Inace su predrasude sastavni deo nasih zivota i svi ih manje vise imamo prema nekome ili necemu .... Procitajte temu o predrasudama na ovom forumu pa onda stavite prst na celo i zapitajte se neke stvari (kada shvatite sta sve tamo mozete da procitate) :D
I da, najvise predrasuda o pederima sam video, cuo i doziveo od njih samih :)
By Hans
Kad se lampe pogase u selu, dodji, dodji, ispuni mi zelju... :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Da smo svi isfeminiziorane pasivne teke.

A sto se tice predrasuda gay ljudi prema sebi samima, kako mi pametno rece jedan forumas:
Nisam imao predrasuda o gay ljudima, dok nisam poceo da ih upoznajem
Korisnikov avatar
By Pluton
Predrasude str8 ljudi prema homoseksualcima ću da opravdam činjenicom da nemaju pojma ni sa čim što je vezano za tu tematiku.
Ali predrasude homoseksualaca prema istoj "krvnoj grupi" ,auh....neiscrpan izvor raznih gluposti :cupakosu:
Korisnikov avatar
By weapon of choice
da je odnos dve devojke na bilo koji nacin nepotpun :ua:

da u takvom odnosu mora nesto nedostajati :ua: :ua: :ua:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by horus.
da svi gej ljudi po difoltu imaju ukusa... to je tak'a predrasuda... :hekla:
Jeste.... Evo ja baš imam stila... :lol:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa vidi se po avataru da pratis svetske trendove.
By alexandermagic
Imam i sam dosta predrasuda kad je u pitanju gay populacija, pa ne znam koliko ima smisla da se izjašnjavam po ovom pitanju. :nesiguran:

Razlog mog posjećivanja gay foruma je osim razonode i pokušaj da barem virtualno razumijem gay osobe koje su drugačije od mene.

Ipak neću odgovoriti.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Najviše me nerviraju one predrausude o gej ljudima koje su (u velikoj meri) tačne. A takvih je dosta. S tim da generalno važe i za stejt svet i da u stvari i nisu predrasude.:sunce:
Korisnikov avatar
By antibiotic
- predrasuda str8, ali gay friendly osoba koje misle da zelis da upoznas druge gay ljude koje poznaju, samo zato jer si i ti gay.

- predrasuda gay muskaraca da ako se druzim sa nekim zgodnim i slatkim momkom (gay ili str8) to znaci da se ustvari lozim na njega i radim na tome da dovucem u krevet.

- predrasuda da ako se lozis na isti pol to automatski znaci da treba da zivis "gay lifestyle" sa drugim gayevima i posecujes gay mesta itd.

- predrasuda str8 devojaka da gay osobe u drustvu moraju biti lude, vesele i zabavne i da je seks no.1 stvar koja ih interesuje.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Sve me nerviraju.
Naročito kad ih povremeno primetim u svom načinu razmišljanja.
Šta ću, nisam imuna.

Ali moj favorit su predrasude pojedinih gej ljudi o njihovom [blink]bogom[/blink] danom umetničkom talentu.
Ma, izmislili bi još deset umetnosti da obuzdaju te neutažive nasrtaje sopstvene kreativnosti.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by antibiotic

- predrasuda gay muskaraca da ako se druzim sa nekim zgodnim i slatkim momkom (gay ili str8) to znaci da se ustvari lozim na njega i radim na tome da dovucem u krevet.
Jest, ako se družim sa lepim muškarcima, to znači da uvažavam samo i isključivo inklinacije svog polnog organa ;)

Druga predrasuda da gay osobe mogu nedužne strejtere odvući u krevet i pokvariti njihovu seksualnu karijeru, "preobratiti" ih na homoseksualnost. Kako god okreneš moram se smatrati štetnim po društvenu zajednicu.

:icequeen:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Dzelajza Rouz

Ali moj favorit su predrasude pojedinih gej ljudi o njihovom [blink]bogom[/blink] danom umetničkom talentu.
Ma, izmislili bi još deset umetnosti da obuzdaju te neutažive nasrtaje sopstvene kreativnosti.

:hail:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by weapon of choice
Svaki odnos dve osobe je nepotpun. Psihoanaliza, draga.:sudija:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Koliko je meni poznato, ti misliš o sebi kao o umetnički talentovanoj. Ja se naravno sa tim slažem, ali možeš li i ti imati predrasude o samoj sebi, i to baš one koje označavaš kao tipične?
Korisnikov avatar
By KiWi
1) Da svi pederi mogu da budu str8, nego su iz nekog tamo nebitnog razloga pederi. (tipa "da si išao u normalnu vojsku, ne bi bio peder!")

2) Da je svim pederima samo kurac na pameti i da ni o čemu drugom ne misle

3) Da gay muškarci moraju da budu frizeri ili baletani ... ako si auto-mehaničar, to po automatizmu znači da nisi gay

4) Da ne umeju da zamene sijalicu, a kamoli neki komplikovaniji posao (promene zidni utikač npr.)
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by KiWi
automatizmu
autizmu? :shunkica:
Korisnikov avatar
By KiWi
Automatizam, nastalo od automatski
Korisnikov avatar
By weapon of choice
Originally posted by Dušan Maljković
Originally posted by weapon of choice
Svaki odnos dve osobe je nepotpun. Psihoanaliza, draga. :sudija:
nepotpun, misleci na predrasudu da u odnosu dve devojke na bilo koji nacin fali muskarac i/ili njegov penis :slika:

kamo li idealizam dragi, i ljubav po Aristotelu, jedna dusa dva tela? :sweet:
Korisnikov avatar
By m..
4. da su ovi sto actually imaju sex neki nemoralni promiskuiteti koji bi jebali i masno cebe, samo ako mu stavis kravatu (ili brushalter/haltere/dopisati po zelji).
5. da sve ribe izlaze u gay klub da bi nasle nesto da povale, pogotovu neku visoko moralnu, skrupuloznu i inhibiranu ribu koja bi da ih gleda s visine... (ili vec tako nesto) i onda lupe recku.
6. da jedna riba ne moze da hebe drugu ribu onako ortodoxno srpski domacinski.
7. da su lezbejke ruzne, i da su lezbejke samo zato sto lokalne zadribande pubertetske nisu htele da ih fircaju sa ili bez kese na glavi (ili vec neka verzija).
8. da muskarci postaju gay zato sto imaju autoritativne majke (ova me oborila s nogu).
9. da ako si gay, to obavezno znaci da si kultiran, produhovljen i znas ko su sestre kardashian (ili vec tako nesto nadasve trivijalno).
10. da je gay populacija najrizicnija grupa za prenosenje HIV-a (da, so last century).

ne znam, zapravo najzabavnije su mi predrasude koje delovi lgbtq populacije gaje prema lgbtq ljudima.

ovo ajde kao da razumes kad neki tamo pera u selu na vr planine nije pedera uspeo ni da dosanja, pa ga se boji isto tako kao sto se kao klinac bojao drekavca ili fantoma iz ljubovije, nego kad odrasla gay individua krene da plete neke somnabulne teorije o gay populaciji pa se nadjes kako si se raskolacio i dimi ti se iz usiju.
Korisnikov avatar
By m..
Sve me nerviraju.
Naročito kad ih povremeno primetim u svom načinu razmišljanja.
Šta ću, nisam imuna.

aaaaa. otkrila si mi [blink]blink blink[/blink] tag. osim sto cu doveka da ti se klanjam, ima da ga neobuzdano rabim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!