Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Koliko puta vam se desilo da za prijatelje imate osobe koje su toliko str8 da to boli a ujedno i homofobi
Koliko vam smetaju homofobicna misljenja od kada ste gay, kao i da li vam prija vise druzenje sa gay ili str8 osobama
Korisnikov avatar
By spliff
ja ne poznajem homofobichne str8ere
htedoh retji ne druzim se sa takvima
Korisnikov avatar
By NewYorker
Ne nerviraju me puno, ja sazaljevam svaku vrstu mentalne ogranicenosti.
Mnogo vise me nerviraju "pederi homofobi", i pederi koji se stide toga sto su.
Jedno je kriti se jer moramo, drugo je stideti se cak i medjusobno.
Korisnikov avatar
By KiWi
Prija mi druženje sa zanimljivim (posebno šaljivim) osobama. Gay, str8, bi, tai ... it's all the same.

Što se tiče tih strejtera homofoba, počinjem da verujem u onu teoriju da su najveći homofobi zapravo autohomofobi pre svega (ne znam šta bi drugo moglo da objasni toliko gnušanje i hejt).

Kad krenu da bacaju hejt obično ih poklopim nečim smislenim, a ako su baš zadrti i ne daju se poklopiti (sistem "ja u klin, on u ploču") iskuliram ih i nadalje ignorišem.

Ne nerviraju me uopšte, čak mi ih je pomalo žao ...
Korisnikov avatar
By vracar.beograd
STA MISLITE O OSOBAMA KOJE SHVATAJU DA SU GAY I DA JE TO BOLEST A ZATIM SE PRIJAVE U SPECIJALIZOVANE USTANOVE DA SE IZLECE.
OVDE SE POSTAVLJA PITANJE DA LI JE BOLEST TO STO SU GAY, ILI TO STO SMATRAJU DA JE HOMOSEKSUALNOST BOLEST I TREBA JE LECITI.
Korisnikov avatar
By NewYorker
Kao sto rekoh, svako ko nema muda da bar pred sobom bude ono sto jeste,
treba da se leci. Jebote, cak i da sam nekrofil, pedofil, ubica, ili str8 imao
bih hrabrost da bar sebi to priznam, i zivim lepo sa tim, u ljubavi prema sebi. :D
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Pa ovako, u mom odeljenju nema baš homofoba... Jedna drugarica se autovala da je lezbejka, i niko joj ništa nije rekao, ali bez obzira mislim da ja ne bih prošao kao ona...
Druga stvar, koja je još gora je moja razredna... Ona na gotovo svakom času pljuje homoseksualce... I TO BAŠ NA SVAKOM! Ja naravno ne mogu da joj odgovorim, jer me ipak žena ocenjuje... Užasno me nervira...
Ima priču da je to perverzija, i da je to bolest, da je gej lobi doveo do toga da se zataška da je to bolest... I protivi se svim ovim novim zakonima... Tvrdi da ako se otvore vrata za homoseksualnost, moćiće i druge perverzije da se provuku, pedofilija, zoofilija, nekrofilija...
Šta ona predaje bolje da ne znate... :)
To je jedini slučaj homofobije sa kojim se susrećem u mom životu, sem naravno onih uobičajnih, ali to nije strašno...
Korisnikov avatar
By weapon of choice
ne mogu i necu sebi da priustim bilo kakvo rasipanje energije :nono:

a ponajmanje to da me zivciraju str8 homofobi :kosa:

medju prijateljima nemam homofoba :svetac:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ne poznajem ni jednog homofoba, tako da mi zaista ne smetaju... :nokti:

A, ljude sa kojima se druzim ne biram po sexualnom opredeljenju vec po nekim drugim kriterijumima... :hekla:

To sto je neko gay za mene nije ni priblizno dovoljno da bi se sa tim nekim i druzio... :hvala:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by NewYorker
:up:
Korisnikov avatar
By Pluton
Originally posted by Dr. M
Ne poznajem ni jednog homofoba, tako da mi zaista ne smetaju... :nokti:

A, ljude sa kojima se druzim ne biram po sexualnom opredeljenju vec po nekim drugim kriterijumima... :hekla:

To sto je neko gay za mene nije ni priblizno dovoljno da bi se sa tim nekim i druzio... :hvala:
:up: :up: :up:
By Kragi
Originally posted by vracar.beograd
Koliko puta vam se desilo da za prijatelje imate osobe koje su toliko str8 da to boli a ujedno i homofobi
Nemam prijatelje među homofobima, niti bilo koga ko ne zna da sam gay mogu da nazovem tako (prijatelj)
Koliko vam smetaju homofobicna misljenja od kada ste gay, kao i da li vam prija vise druzenje sa gay ili str8 osobama
Ne smetaju mi homofobicna misljenja (licno) iako mislim da nisu u redu, jer dolaze od strane onih koji mi nista ne znace i do cijeg misljenja mi generalno nije stalo .... Smeta mi cinizam, licemerje i sl stvari :D
Druzenje mi prija naravno, narocito u trenutcima kada moj str8 drug hoce da prebije svog str8 druga koji im a nesto protiv pedera a uz to mi se i izvinjava :D

I josh nesto da dodam, ne mislim da je sredina toliko homofobicna koliko je mi sami zapravo cinimo takvom :)

Toliko o ovoj temi ..... :D
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by KgCS3

I josh nesto da dodam, ne mislim da je sredina toliko homofobicna koliko je mi sami zapravo cinimo takvom :)
Svaka ti je zlatna !!! :up:

:hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Delete

I sve mogu da shvatim, ali da vas neki raspad od choveka koji deluje kao da po ceo dan samo sedi i jede, izgleda kao da mu je u hromozomima skup genetskih otpadaka, polupismen je itd. - vredja zato shto ste feminizirani!?! Pa sve neka sam ovom izjavom ispao i politichki nekorektan prema neobrazovanim i gojaznim... Prosto, chovek mora biti samokritichan... Al' izgleda da su cheshce samokritichni oni koji imaju malo shta da "kritikuju" kod sebe... Ovi drugi slushaju JK, ponashaju se kao da su uhvatili boga za muda i bash im je lepo... A tek oni koji ne znaju ni shta su (str8 ili gay), koriste svaku priliku (da slushajno ne dodje do zabune) da objasne kako su oni aktivni, ne izlaze u klubove, ne dize im se na tetke i slichne gluposti...
By Ulix
Homofobija je sasvim dovoljan razlog da ja prestanem da se družim sa nekim. Dakle, među prijateljima nemam homofoba.

A što se ostalih ljudi tiče... ne mogu da rasipam svoju energiju na nerviranje. Pre par godina bi me možda i živcirali, štaviše, verovatno bih se potukao sa nekim ko bi počeo da rasipa homofobiju u mom prisustvu...sad mi se uglavnom gade. Kako godine prolaze postajem sve više zen, to mi se sviđa. :pegla:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Ne nerviraju me, nego su mi smešni, a nerviraju me "prave pederčine" u onom najgorem smislu reči.
By RuznaGlupaZla
Originally posted by Ulix
Homofobija je sasvim dovoljan razlog da ja prestanem da se družim sa nekim.
Ja sam rekla dvojici drugova da sam lezbejka, bili su izrazeno homofobicni, ali su promijenili misljenje i jos su me sutradan 'zvanicno' obavijestili da imam njihovu podrsku i da ce me stititi ukoliko budem imala nekih problema, tako da... nikad se ne zna... ljudi kad saznaju da poznaju nekoga ko je gay shvate neke stvari
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by RuznaGlupaZla...
ljudi kad saznaju da poznaju nekoga ko je gay shvate neke stvari
this is SO true
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by me myself and I

Šta ona predaje bolje da ne znate... :)
Verovatno psihologiju. :balon:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by BellyButton
Originally posted by Delete

I sve mogu da shvatim, ali da vas neki raspad od choveka koji deluje kao da po ceo dan samo sedi i jede, izgleda kao da mu je u hromozomima skup genetskih otpadaka, polupismen je itd. - vredja zato shto ste feminizirani!?! Pa sve neka sam ovom izjavom ispao i politichki nekorektan prema neobrazovanim i gojaznim... Prosto, chovek mora biti samokritichan... Al' izgleda da su cheshce samokritichni oni koji imaju malo shta da "kritikuju" kod sebe... Ovi drugi slushaju JK, ponashaju se kao da su uhvatili boga za muda i bash im je lepo... A tek oni koji ne znaju ni shta su (str8 ili gay), koriste svaku priliku (da slushajno ne dodje do zabune) da objasne kako su oni aktivni, ne izlaze u klubove, ne dize im se na tetke i slichne gluposti...
Smatram da je jako licimerno da neko ko je u stanju da napise ovakav post, ujedno i otvori temu o predrasudama prema gay ljudima...
Jbt, pa ovaj post nije nista drugo do skupina predrasuda.... :povez:

Ili si ti suvise puta popio pedalu, bas zbog feminiziranosti, pa si sad kivan na sve nas pedere koji se ne pale na fem likove ?

:smiling: :smiling: :smiling:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
strejt homofobi me intenzivno nerviraju uglavnom ako su medijski ili kojekako eksponirani, pa još i fanatični, te akutno šire homofobiju. u svojoj okolini se trudim da ih se klonim, pa mogu da me iznerviraju samo u nekim usputnim, nebitnim interakcijama. ne sklapam nova prijateljstva sa takvima, a imam jednu, sad već vrlo blago homofobičnu, prijateljicu koju znam sto godina i koja je mnoooogo napredovala u svojim stavovima otkad smo počele da pričamo o tome.

STA MISLITE O OSOBAMA KOJE SHVATAJU DA SU GAY I DA JE TO BOLEST A ZATIM SE PRIJAVE U SPECIJALIZOVANE USTANOVE DA SE IZLECE.
OVDE SE POSTAVLJA PITANJE DA LI JE BOLEST TO STO SU GAY, ILI TO STO SMATRAJU DA JE HOMOSEKSUALNOST BOLEST I TREBA JE LECITI.
ja ne poznajem nijednu takvu osobu. a šta ti misliš o njima?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Mene vise nerviraju oni koji su vise gay looking od mene, a pobili bi "sve pederse picke"
By Hans
Ja sam mislio da je ovo prevazidjeno jos u antici.
Korisnikov avatar
By Pluton
Metlu u ruke,pa svako da počisti prvo svoje dvorište...
Baš me briga za tamo nekog str8 homofoba,svako ima pravo na svoje mišljenje.Ako mu je do homofobije,neka se trese i kaki u gaće. Ne mogu da promenim svet i mind patterns ljudi.Ali mogu da krenem od sebe samog.Pljuvanjem po tamo nekom homofobu,nisam ništa bolji od homofoba koji pljuje po pederima.
Korisnikov avatar
By weapon of choice
samo da dodam da me MNOGO vise nerviraju ( ako me homofobi uopste i nerviraju )
str8 muskarci, koji bale na pomisao dve devojke zajedno:murkan:

:indijanac:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ne nerviraju me homofobi, niti preterano razmisljam o njima i njihovim stavovima. Licno mislim da nemanje gej osobe u blizoj okolini utice na formiranje njihovog misljenja - kada je moja dobra drugarica rekla svom decku da sam gej koji je grobar+radikal, mislio sam da je gotovo sa mnom, ali je on bio u fazonu da nije imao pojma da neko ko je gej moze biti toliko gotivan. Slika koju je imao u glavi je da je gej osoba ili ultra isfeminizarana ili nosi brkove, kozne pantalone i kacket i obavezno tubu vazelina u dzepu. Bilo mu je prosto neverovatno da pratim sport i da sa mnom moze o svemu da prica, kao sa svakim ortakom. Posto radim sa ljudima, s vremena na vreme cujem homofobicne komentare, ali ne trosim energiju na ubedjivanje, na kraju krajeva svako ima pravo na svoj stav. Desava mi se da u poslednjih par godina nemam nijednog gej prijatelja, okruzen sam str8 osobama, svi znaju za mene i niko nema problema sa mojim seksualnim operdeljenjem, cak naprotiv. Ili ja imam srece, ili sredina vise nije toliko zadrta po pitanju homofobije...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne druzim se sa takvima... ne prijaju mi i bez homofobicnih ispada.

A kada se nadjem sticajem okolnosti, trudim se da ignorisem, jer nemam snage niti volje za sukob sa budalama.
Korisnikov avatar
By InfernalAngel
prvi post hehe....
Moja Profesor(ica) Engleskog je iznela jednom takav gnusan stav da ga necu izneti da sam joj rekao da sa takvim radikalsim misljenjem moze da ide u 19 vek, i da ce daleko da dogura. Naravno izbacila me sa casa i dala keca, ali na kraju je morala da mi zakljuci pet :andjela: . Usustini nisam uopste outovan sem drugarici koja je Bi. imam prijatelje medju homofobima ali imam utisak da im polako menjam mishjenje...na kraju krajeva homofobija je neznanje ili autofobija. tako da....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!