Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By baboonbaba
Shvatite pitanje vrlo široko.

Dakle, ako pokušamo da izuzmemo činjenicu da je skrivanje, što se seksualne orjentacije tiče, neminovno (u najvećem broju slučajeva), koliko se osećate prilagođenim društvu u kome živite dok obavljate neke svakodnevne aktivnosti (na poslu/školi/faxu/na žurci van gay klubova...)?

*prilagođeni = ne osećate barijeru ja-oni, odnosno potrebu da se što pre vratite u 'svoj svet'.
Korisnikov avatar
By NewYorker
Potpuno prilagodjen - cak i vise od toga. Osecam se prosto vladarom
svoje okoline, bilo da sam u kuci, na faxu, u diskoteci/kaficu, u teretani, na ulici...
Vladarom sa malom tajnom - volim momke, i to je sve. Dakle potpuno
suprotno od osecanja nepripadnosti, osecam da meni pripada okolina.
Korisnikov avatar
By mirth
Pa sta znam, kontam da i nisam bas prilagodjena, i zato sto sam lezbejka a i onako generalno, posto me small talk i tako te nesuvisle interakcije uglavnom smaraju i skoro ni sa kim od ljudi s kojima se srecem u toku dana nemam potrebu da razvezem neku pricu nasiroko ili da se nesto sad zblizavam, zezam, dublje upoznajem i sl, uglavnom se ispostavi da se toliko razlikujemo i po toliko pitanja da to iskoci vec kod trece razmenjene recenice.

S druge strane, potpuno sam funkcionalna, normalno ostvarujem komunikaciju i nemam nikakvih problema u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

I posto mi je ipak poprilicno lepo na ovoj planeti, mogu da kazem da se osecam prilagodjenom.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by NewYorker
svoje okoline, bilo da sam u kuci, na faxu, u diskoteci/kaficu, u teretani, na ulici...
:klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By istok
Svuda sem kod svojih. Jer ne zivimo u istim gradovima a i ja jako retko idem kuci. Svuda ostalo ne razmisljam o tome, ama bas nikad. :hmm:
Jedinu barijeru ja-oni, tacnije ja-one, osecam kad sam muvan od strane neke pickovlasnice ili u zenskom drustvu koje ne zna za mene, sto je takodje jaaaako retko.
Korisnikov avatar
By Hys.
Poslednjih 10 dina, skroz.

Mada, istina je da:

''
Korisnikov avatar
By istok
^
OFF:
Extra avatar. Papilotna je soooo kewl :shake:
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by istok
Svuda sem kod svojih. Jer ne zivimo u istim gradovima a i ja jako retko idem kuci. Svuda ostalo ne razmisljam o tome, ama bas nikad. :hmm:
Jedinu barijeru ja-oni, tacnije ja-one, osecam kad sam muvan od strane neke pickovlasnice ili u zenskom drustvu koje ne zna za mene, sto je takodje jaaaako retko.
Cudno za nekog ko misli da pripada inferiornoj grupi.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Uvek sam bio prilagodljiv, mada, kako sam stariji pocinje da me zamara. Ako bih zeleo i imao snage, mogao bih da "plivam" u raznovrsnim okruzenjima. :shmi:

U poslednje vreme hvatam sebe da, ako me neka komunikacija smara, pocinjem ljude da uvlacim u svoj svet.

Originally posted by mirth

I posto mi je na ipak poprilicno lepo na ovoj planeti, mogu da kazem da se osecam prilagodjenom.
:up:
Korisnikov avatar
By Blady
Prilagodim se... dosta cesto.. ali mi se desi ponekad da jednostavno nije mi do toga, i samo se okrenem i cao....
By Kragi
Originally posted by Machkodlak
Ako bih zeleo i imao snage, mogao bih da "plivam" u raznovrsnim okruzenjima. :shmi:
( lepo si ovo rekao, ja nastavljam :D ) ali mi je cesto muka da glumim bilo sta pred bilo kime, jer sam ocajan glumac i improvizator :)
Ne osecam potrebu da sa svima delim sve u zivotu (ne bukvalno sve) ali isto tako ljude koji ne znaju "ko sam i sta sam" ne drzim u svom okruzenju, niti smatram prijateljima (sto cesto cujem od nekih drugih), niti se osecam "prijatno" ako moram da provodim dosta vremena sa njima.
Srecom te sam svoj zivot uspeo da uredim tako da ne zavisim ni od koga od gore pomenutih :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by KgCS3
Originally posted by Machkodlak
Ako bih zeleo i imao snage, mogao bih da "plivam" u raznovrsnim okruzenjima. :shmi:
ali mi je cesto muka da glumim bilo sta pred bilo kime,
A ja cu prisvojiti ovaj deo tvoje recenice. :shmi:
Samo sto bih dodao da ta mucnina zavisi od mog raspolozenja i perioda. :shmi:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by istok
^
OFF:
Extra avatar. Papilotna je soooo kewl :shake:
Hvala :D :maca:
Korisnikov avatar
By scout_finch
prilagodjena sam:D nisam samo onda kad ne zelim da budem.
Korisnikov avatar
By lorna
Potpuno prilagođena. Čini mi se da od samog početka imam tu, ponekad teško izdržljivu osobinu, prilagođavanja... svemu i svačemu... sipajte oplemenjivač i sve je mirišljivije...
Korisnikov avatar
By m..
Uglavnom adaptirana, sto bi znacilo da se jako fino snalazim i da me ljudi u principu zavole, i da nemam nekih medjuljudskih problema, konfliktnih situacija i tako dalje. Znaci, super funkcionisem u manje - vise svakoj situaciji i na svakom terenu, znam jako puno ljudi koji mi se obraduju i rado jave na ulici, u klubu, gde god i vole da procavrljaju sa mnom.

Ali da, i te kako osecam tu barijeru, gotovo svugde, osim u mom malom svetu, mom krugu ljudi, mesta i sitacija koje sam sebi stvorila, ili gradila sa dragim ljudima.

Ilustrativan primer - sa kolegama na poslu se jako fino slazem, zovu me da me pitaju kako sam kad sam bolesna, sedim s njima tu i tamo na picu, ali im ne pricam o licnom zivotu, drzim ih na nekoj distanci i uvek bih radije bila na picu s ovima mojima nego s njima, sto ne znaci da su mi dosadni ili da mi nisu dragi, nego prosto nisu iz mog miljea.

Prsto nema previse situcaija u svakodnevnom zivotu gde mogu da budem ja 100%, na poslu mogu da budem ja 70%, u nekoj drugo situaciji 10%. Ali tu se ne radi o neadaptiranosti u nekom socijalnom smislu. ti ljudi vide u meni deo onoga sto jesam, a delom vide ono sto zele da vide, ili ono sto im ja dozvolim da vide, jer htela - ne htela ne mogu svuda i po svaku cenu da budem ja 100% jer bi se gomila ljudi onda osetila ugrozeno, ili bi to prosto bilo previse za njih. Tako da bih pre rekla da sam poprilicno dobro mimikrirana nego da se u potpunosti sazivljavam.
Korisnikov avatar
By lorna
m..

Hoćeš da se udaš za mene?
Korisnikov avatar
By m..
ne merem, vec sam ozenjena. :D
Korisnikov avatar
By m..
dro se ovaj dvetacke d toliko kezi, evo ovaj :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Okolinu vidim kao simboliku svog unutrašnjeg stanja uma.
Tako da okolina nije nešto što me ograničava i guši, već nešto na šta svesno a ponekad i neveljno utičem prema svojim potrebama.
Korisnikov avatar
By ok_decko
same here :)
Korisnikov avatar
By Pluton
Sasvim "prilagođen",mada se pitam da li sam se ikada nešto posebno prilagođavao.
Korisnikov avatar
By Mikili73

Takođe.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by emo_haos_
ja sam ostrvo :kesa:
same here
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by shut
same here
*sramezhljivo se pridruzhuje grupi*
Korisnikov avatar
By HARP
Bio sam ostrvo, onda sam naučio da plivam :)
Korisnikov avatar
By nev
kako kad, kako gde i kako sa kim, ali u vecini slucajeva vrlo neprilogodjena.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!