Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
evo se takmice koji ce vise da me izgrize, a ima ih bar 20 u sobi. napraskala sam se autanom i nekim italijanskim punti ne unti (ili vec), medjutim nijedan firewall ne pomaze. pritom mi ostaju pecati velicine porodicne pice. ubila sam jednog, a ostali mi uspesno beze.

kako se vi branite protiv gamadi i koliko uspesno?

help!

:rentgen:
Korisnikov avatar
By Mikili73
To su verovatno oni novi "tigrasti" koji se pominju u novoj reklami za zeleni RAID. :wtf:
Meni za sada još funkcionišu u uspešnoj odbrani one plave RAID tabletice za aparat, inače ne bih imao mirnog sna.
Korisnikov avatar
By sofia
mmm porodicna pizza :D

Ukljuci raid u struju!
Korisnikov avatar
By Marvin
Mene ne diraju.
Lete okolo, izluđuje me zujanje, ne mogu da zaspem od njega... ali uboda- možda jedan godišnje.
Korisnikov avatar
By Marvin
E da, kad smo kod toga.
One gluposti male što se uštekaju u struju... radi li to?
Korisnikov avatar
By sofia
Meni radi...samo se onesveste!
Korisnikov avatar
By unic0rn
ja sam imao jedan onaj elektricni protivu napasti..
onda sam kupio jos jedan i drzim ih upaljene u tanedmu..

nemoj kupovati raid tablete jer su sranje :D

inace, to je sve sa zatvorenim prozorom.
a za prozor sam uzeo onu mrezicu za komarce, sa CHICHAK TRAKOM :smeh: e to treba da instaliram, pa cu moci i prozor otvoren da drzim :D
By Kragi
Nemam problem sa komarcima :neznam:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Originally posted by Marvin
E da, kad smo kod toga.

Nisu gluposti ni malo. Meni su ekstra!Posle 15-20 minuta vidiš kako se ošamućuju i padnu, a ni dotle te ne diraju dok se "dave".
Korisnikov avatar
By KiWi
U mom slučaju autan uvek radi .... ali samo kada ih ima baš dosta ...

Obično me gricne samo jedan, shvati da se zajebao pa javi ostalima ... ali taj jedan ujed pošteno ispolji svoja antikoagulaciona i vasodilataciona svojstva, pa nabrekne i svrbi ko blesav. Srećom, samo naslonim malo leda na njega i svrab prestane (hvala baba za ovaj recept :D ) ...

Te mutirane još nisam video, ali sam čuo da ih ima po Bgd ...

Inače, čuo sam da samo ženke sišu krv ali da im ona uopšte nije potrebna, već je koriste kao izvor proteina i gvožđa za svoje još nerođene bebe. A nanjuše čoveka tako što osete isparavnje CO2 sa kože .... juki, ima li istine u ovim predanjima?
Korisnikov avatar
By mirth
Mene isto zaobilaze u sirokom luku, a i kad me nekim cudom ujedu, ostane mi samo mala crvena tackica koja niti svrbi niti pece.

A stvarno ih ima milion. Sinoc sidjem do trafike, a tamo 10 ljudi ispod ogromne sijalice, djuskaju kao na zurci. Roj toliki da ne razaznajes ljudima face. I napadaju. :lol:

I u stanu ih imam gomilu, ne znam samo sta ovde traze. A devojce je uredno kupilo taj Raid aparatic (sto ima bocicu sa tekucinom ispod) da ima kad dodje, usteka ga cim udje u kucu. :lol:
Kaze da pomaze...
Korisnikov avatar
By Mikili73
Tečnost mi se čini da je za nijansu manje efikasnija od tabletica.Sad sam opet kupio tablete i brže deluju.
Korisnikov avatar
By castor
E da, kad smo kod toga.
meni radi
bez toga leti ne mrdam nigde
Korisnikov avatar
By Blady
Moracu to sranje da kupim....
Oni su postali neverovatni... ne volim insekte, sem paukova...
Komarci, ne podnosim ih.... zasto ne rade nesto drugo sem sto ujedaju ljude..
Korisnikov avatar
By Rei
Mene ne diraju.
Lete okolo, izluđuje me zujanje, ne mogu da zaspem od njega... ali uboda- možda jedan godišnje.
Isto, ne vole me ( cry :'( ... not! )

Jedino imaju fetish da mi zuje oko ushiju :domino: to obozhavaju, a krv ko shisha :)

PS prema rechima mog brata, 'ranica' od tigrastog komarca svrbi dve nedelje. Njega je ujeo na Hrvatskom primorju. Nema ih ovde severno, valjda. :)
Korisnikov avatar
By spliff
imam komarnike na prozorima
ali u spavacoj sobi mi je non stop ukljuchen raid, onaj sa bochicom koja traje 30 dana
Korisnikov avatar
By decko
Grozni su. Pre dve noci su me toliko izujedali dok sam setao...bilo je jezivo.
Na srecu, sad bar u sobi sam miran, imam mrezicu pa mogu da drzim svetlo upaljeno celu noc i sve sirom otvoreno, mogu samo da gledaju :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by decko
Grozni su. Pre dve noci su me toliko izujedali dok sam setao...bilo je jezivo.
Na srecu, sad bar u sobi sam miran, imam mrezicu pa mogu da drzim svetlo upaljeno celu noc i sve sirom otvoreno, mogu samo da gledaju :)
Imam i8 ja, ali snadju se, ko Nindza Konjace su, uvek se provuku.
Korisnikov avatar
By decko
Nemoj me plasiti :duh:

Ja ih zaista nisam primetio, udju mozda dva komada a to je valjda kad izlazim/ulazim u sobu pa se brzo uvuku.
Korisnikov avatar
By Hys.
Cesem se kao manijak, izujedali me posteno, pa se ovde cude sta mi je, dal sam gubava il sta vec. Nismo zemili gajbi tablete na vreme pa su mi ostavili love bites pred put kada sam vec imala srece da im pobegnem da ih se malo secam, ivllitlbastards :tuc:

A najgore sto su tako bili opijeni krvlju da svi' 20 opusteno sam mogla da isljapam po zidu, al mi bi zao, tek smo krecili. A krecenje trajalo kao da se radilo "Postanje" pa bi bilo beze da imam krvave tragove.

Poznajuci prethodni tempo, ponovno krecenje bi trajalo pola godine:oskar:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
preksinoć su me tako izmasakrirali, da su mi noge danas potpuno prekrivene modricama koje sam sama si napravila divljačkim češanjem. ja sam i inače laka na modricama, ali u životu mi se nije desilo da se toliko izdrapam da mi koža po-pla-vi!
missim užas... pri tom sam sedela u gradu, nikakva priroda, reka, drveće i to. mogu da zamislim šta bi mi se tek desilo u tom scenariju...
:kosach:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Na horizontalnoj tuznoj vrbi sa leve strane Zapadne Morave gledano uzvodno stvarno znaju da budu nesnosni. Mislim da ih przi miris marihuane.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by m..
evo se takmice koji ce vise da me izgrize, a ima ih bar 20 u sobi. napraskala sam se autanom i nekim italijanskim punti ne unti (ili vec), medjutim nijedan firewall ne pomaze. pritom mi ostaju pecati velicine porodicne pice. ubila sam jednog, a ostali mi uspesno beze.

kako se vi branite protiv gamadi i koliko uspesno?

help!

:rentgen:
Zivotom na osmom spratu
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Pre neki dan mi dala sestra od moje drage, neku spravicu koja kao tera
komarce...

u stvari, to se okaci oko vrata ili na kais, i pravi neki zvuk..

Objasnila mi je da je to zvuk vilinog konjica koji jede komarce, i da se
zenke, koje ujedaju, plase tog zvuka...

Ispostavilo se... da se ne boje :D

:lol:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by KiWi

Inače, čuo sam da samo ženke sišu krv ali da im ona uopšte nije potrebna, već je koriste kao izvor proteina i gvožđa za svoje još nerođene bebe. A nanjuše čoveka tako što osete isparavnje CO2 sa kože .... juki, ima li istine u ovim predanjima?
Gledala ja na nekom od onih kanala (discovery, ng...), sve istina. Cak je covek strpao ruku u akvarijum (moskitarijum?, lmao) pun komaraca, al je prvo nesto uradio (ne secam se sta) pa ga nijedan nije bocnuo.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by castor
E da, kad smo kod toga.
meni radi
bez toga leti ne mrdam nigde
kako se to zove, da odem i kupim?

btw doslo mi da kupim onu svetiljku na koju se sprlje i slusam milozvuk cvrcanja, toliko su me grizli, majku im.

doduse sinoc su autan i ono italijansko cudo stvarno uradili stvar. nisu me glockali, al su mi se musice rojile na ekranu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!