Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Kako gde i kako?
U Cacku svi ima da su postrojeni u 07:30h ispred jedinice SUP-a, gde se dele papirici sa rukom ispisanim terminom za ...obavljanje svih tih stvari unutra. Onda te uvedu u ispostavu, pa polako- prstic po prstic...

Ali ono sto hocu da podelim sa vama jeste:
ne morate da bacate pare na uverenja o drzavljanstvu i izvode iz maticne knjige rodjenih (ne starije od 6 meseci :) )... ukoliko studirate, postoji fora da kazete da su vam potrebni za faks, a cula sam da postoji fora i za zaposlene.
Korisnikov avatar
By baboonbaba
I jedno podpitanje: da li pozivno pismo može da ubrza proces, ako da gde i kako? (čuo sam da u Ljermontovoj može, ali nisam siguran).
Korisnikov avatar
By unic0rn
Proveri kakvo je stanje u Lazarevcu i Mladenovcu, ja sam cuo da nema reda.

U zemunu je inace ok - oko pola 12 uvece se upises na spisak, uz malo srece ce taj spisak vaziti i ujutro. Dodjes u 8, cekaces do 10-11, jer ce doci zilion trudnica i hiljade ljudi s malom decom. Spremi neku muziku da slusas jer ce ljudi biti uzasno nadrkani i konstantno se svadjati ko ima pravo da udje kad (90te all over again).

Ukoliko uspes da nadjes vezu, u zemunskom mupu postoji specijalna kabina samo za veziste koja je uglavnom prazna.
ceka se dve nedelje na oba dokumenta. pri podizanju ces opet cekati u redu nekoliko sati.
Korisnikov avatar
By unic0rn
kad trazis uverenja kazi da su ti potrebna za vojsku ili tako nesto i dobices free, a na njima ne pise zbog cega su izvadjena.

i da, nemoj ici na nbg/bezaniju, tamo je apokalipsa.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by unic0rn
U zemunu je inace ok - oko pola 12 uvece se upises na spisak, uz malo srece ce taj spisak vaziti i ujutro. Dodjes u 8, cekaces do 10-11, jer ce doci zilion trudnica i hiljade ljudi s malom decom. Spremi neku muziku da slusas jer ce ljudi biti uzasno nadrkani i konstantno se svadjati ko ima pravo da udje kad (90te all over again).
E pa onda je bolje na Voždovcu. Tamo dođeš oko 6, pola 7, podele termine oko pola 8 i onda dođeš kada izabereš. Ne čeka se puno, za oko sat se sve obavi, a dokumenta gotova već sledeće nedelje, opet zakazano se podižu. Tamo je još i najmanji problem.

Mene zanima da li negde može da se zakaže telefonom?
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by Dušan Maljković

Savski venac.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by baboonbaba
Originally posted by Dušan Maljković

Savski venac.
Hvala.

Upravo sam zakazao termin dva meseca unapred! :tamoamo:

No meni se ne žuri, a ne čeka mi se u redovima, tako da ako vam ta opcija odgovara, evo kontakta:

Savski venac, Savska 35, tel: 361-8744

pa zakažite.

Može istovremeno i lk i pasoš!

Još jednom -- hvala.
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Ja sam prvog juna zakazao termin za 28 avgust da izvadim licnu kartu.Dodjem ja tog dana i tada sam cekao pola sata da se sluzbenica smiluje da me pogleda,pa 15 minuta da joj se otkoci komp,pa me je slikala 10 minuta,pa me je obavestila da nisam prijavljen kao gradjanin grada u kome zivim(iako sam rodjen u njemu),sluzbenica nije umela da koristi fotoaparat pa mi je slika u licnoj mutna.Katastrofa.Treba da izvadim i pasos ali od ovolikih trauma ne smem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!